הייי לכולם ושלום סיגל!

חסויה 20

New member
הייי לכולם ושלום סיגל!

ידוע לי שויטמין A טוב לעור... והבנתי שגם לעור הפנים וכו... האם זה נכון?עד כמה זה משפיע? ובאיזה מאכלים בעיקר מצוי ויטמין A?! אשמח לתשובה בהקדם... תודה מראש...

ויטמין A

ויטמין A (גם אבץ, ברזל, חומצות שומן מסויימות) אכן חיוני לשמירת העור. חוסר בוויטמין A גורם לעור יבש, קשקשי ונוטה להתקמטות, ואכן לא מעט תכשירים קוסמטיים או תרופות לטיפול במחלות עור שונות מכילים נגזרות של הוטימין. הויטמין מצוי בביצים, בבשר ובמוצרי חלב. הקרוטנואידים, חומרי המוצא לוויטמין A, מצויים בירקות ופירות כמו מלון, גזר, דלעת, ברוקולי, תרד וחסה.

חסויה 20

New member
תודה סיגל-שאלה נוספת...

אז אם יש חצ`קונים ו פיצעונים למיניהם,זה נובע גם מחוסר ויטמיןA?! ועוד שאלה, כבר פעם קודמת ניסיתי ליצור איתך קשר ביחידות ולא היצלחתי!! אין לי את האפשרות בפלא ליצור קשר...ניסיתי,ולא הצלחתי! איך אפשר לעזור לי??

תשובה נוספת

זה יש כבר לברר אצל רופא עור. בקשר למסר אישי אני מקבלת מסרים לתיבתי ולכן לא ברור לי מה הבעיה. נסי שוב כשתקבלי הודעה זו, לראות מימין למטה האם אין לך אפשרות של "מסר למחבר". סיגל

חסויה 20

New member
אוקי...האמת

שרופא עור לא עזר לי במיוחד,הוא נתנ לי משחה שהורידה את הפצעים,אבל עלו שוב...הוא טוען שאין צורך בשאקח את הכדורים כי מצבי סביר... לדעתי הוא לא סביר!! בכל אופן... סיגל,דרך הפלא,אני לא מצליחה לשלוח מסר,אני ינסה דרך מחשב... תודה על העזרה.

למעלה