הייי לכם! מיועד לכל מי שלא שם

ב ו צ י

New member
אני מציירת!

כבר הרבה שנים!!! 8 או 9 בחוג מקצועי... וכל השהייתי קטנה בבית! ציירתי בנתיים רק את ג'יי ואני מתכננת גם על אבוני אבל יש לי עדיין בעיה אם הפה שלו...! זוהי התמונה שהוא מחייך וראים לו את כל השיננים (כן כן התמונ השהוא נריא הכמוו סיימילי קטן ויפה) אם יש לך עצות אני אשמח לקבל!

גם אני מציירת מאז שהייתי קטנה

למעשה זה אצלי במשפחה... אני רק היום התחלתי לצייר את ראם (בפעם ה100) רק שהפעם יותר ברצינות... אם זה יצליח אז אני אסרוק את זה... אני כבר הראיתי ציורים שלי אבל כמעט אף אחד לא הגיב...

ב ו צ י

New member
חבל שאני לא ראתי!

אני ממש אוהבת לצייר אבל אני גם אוהבת לראות עבודות של אחרים... זה חלק חושב בלמידה אחרי הכל...!!! אני מציירת הרבה מהכל אבל תמיד חששתי לצייר את הדמויות מהשבט.. אבל שטסתי בלונדון השתעממתי ולכן לקחתי את אחת (מ-1000 התמונות) שהבאתי איתי וציירתי את ג'יי והא יצא ממש טוב! אני אשמח אם תראי בשידור חוז ראת העובודות שלך בשבילי !

אני אראה לך בשמחה!

אבל המחשב שלי לא נותן לי לשלוח תמונות... אם אני אצליח אז אני אראה... אבל אני יכולה לחפש בארכיון אם את רוצה... ותראי גם את ציורים שלך! אני אשמח לראות!

ב ו צ י

New member
שהמחשב שלך יצליח תודיעי לי!

ורוב הציורים שלי על בדים... אבל אם תיהיה לנו פגשית פורום ותבואי אני אשמח להראות לך!

באמת?!

וואו! אני עוד לא ציירתי על בדים.. אני מציירת בעיקר בעיפרון.. אבל קניתי בד וצבעי אקריליק... ובקרוב אני אצייר (ברגע שאני אסיים לתכנן את הציור) אבל תצלמי!!! אני מקווה שהמחשב יתן לי לשים את הציור...

2 Mיכל

New member
את ממש אומנית!../images/Emo175.gif../images/Emo42.gif../images/Emo58.gif

את מציירת ממש ממש יפה
אני חושבת שיותר יפה מכל אחד אחר שאני מכירה

תודה!!!../images/Emo9.gif

אני דווקא מכירה הרבה שמציירים יפה... בכיתה שלי יש יותר מידי... אבל נחקה לראות איך עינבל וקרן מציירות... בטח לא פחות טוב ממני...

ב ו צ י

New member
רושמת - רישום

זה הפועל... ולפי מה שאני למדתי כשעובדים עם עיפרון רישום צריך להיות אור וצל... ומקבלים אותם דרך לחיצה על העיפרון (חזקה יותר-צל כהה חלשה יותר- אור בהיר) אם את רוצה לדבר אני אתן לך את האייסקיו שלי!

ב ו צ י

New member
מדהים!

תשמעי יש לך את היכשרון! כל מה שאת צירכה זה פוש קטן!!! תרשמי לחוג!!! באמת עצה מצויינת!!! למדתי להשתמש בהמון כלים ובהמון שיטות דרך החוג!!! וגם ללמוד להשתמש באקריליק בצורה הנכונה...! שם גם למדתי איך מכינים בד לציור וכל החרא הזה...! ממולץ

תודה!../images/Emo9.gif

אני לומדת מגמת אומנות... התחלתי רק שנה שעברה אז עוד לא למדתי להשתמש באקריליק וכל זה... גם דודה שלי היא מורה לאומנות (אל תחשבו שהיא נתנה לי פרוטקציות- כי היא ממש לא!)

קרןjack

New member
גם אני מציירת!../images/Emo118.gif../images/Emo110.gif../images/Emo41.gif|ליצן

היי! אז גם אני מאוד אוהבת לצייר מאז שאני ילדה קטנה... הייתי כמה פעמים בחוגים, אבל לדעתי חוגים יכולים רק לשפר את טכניקות הציור ולא ללמד איך לצייר כי הכישרון בא מבפנים. עד עכשיו ציירתי את אבוני שיצא לי ממש יפה, תשאלי את שיר, וגם ציירתי את בנות השבט במן דיאלוג. אני יודעת לצייר יותר טוב בנות מאשר בנים, אין לי מושג למה, אולי כי זה יותר קל... שמעתי שהייתה פה תחרות ציורים, אבל לא הייתי אז בפורום... אני גם מאוד אוהבת לעצב בגדים ויש לי כבר כמה בסגנון השבט!

למעלה