הייי מאט וויליס מבאסטד שליטה

MaTTFrEaK

New member
הייי מאט וויליס מבאסטד שליטה../images/Emo187.gif

היי מה קורה?. אני מתה על באסטד פייטסטאר וסוד הם מעולים וכמובן שאני מתה על מאט וויליס מבאסטד שהכי שולט יש לי אפילו אתר עליו קבלו קישור למטה... חופית..אני חושבת שאני מכירה אותך יש לך אתר?..

HoFiT592

New member
חחח ברוכה הבאה..

ולא אין לי אתר.. יש עוד מיליון חופית אחרות...

MaTTFrEaK

New member
וואוו לא חשבתי שקוראים את זה בכלל|פ

הייי אחים שלי מה קורה???.. נכון שמאט הכי שולט ביקום!!! אני מתה עליו ובאסטד שולטים כ''כ!!!!!! מקפליי אני לא כ''כ אוהבת בגלל שהם די דומים לבאסטד הם בעצם מחכים אותם והם בחיים אבל בחיים בחיים לא יהיו כמוהם בחיים!!!!!!!!!! באסטד יחידים במינם כ''כ יחידים במינםאני מתה על פייטסטאר המוסיקה שלהם אלוהית כ''כ בתחום הרוק (באסטד יותר אבל בתחום הפאנק פופ כן כנראה יש כזה דבר) אני גם כ''כ מתה על בוד אני הכי הכי אוהבת את השיר סיק שלהם מילים ג-א-ו-נ-י-ו-ת בדיוק כמו של באסטד יש כאלה שאריות של באסטד במילים של סוד (תודות לג'יימס) ופייטסטאר הם בכלל גאונים אבל בקטע של הדנג'ן יענו מוות וכאב וכל זה באסטד כ''כ מעולים (כולל סוד) יש להם שירים קלילים כאלה שכ''כ קשה לא להתאהב בהם אבל בכל זאת אני מתה עליהם כ''כ מתה עליהם מאט שולט ואני חולה עליו הוא כזה מושלם מתה עליו הוא האחד שלי איתו אני רוצה להתחתן רק אמה איתו אוווווווף אני לא שונאת אותה היא אדירה יש שמועות שהם נפרדו תגידו זה נכון????...אם כן אז יש תקווה אם לא אז יש תקווה קטנה יותר אבל עדיין אני לא מוכנה לוותר (כן גם אם תגידו איפה לעזאזל את חיה MATE???.. אה ותקשיבו נכון אומרים דוד (יענו DUDE) אז משנים את זה ל- MATE שזה דוד (DUDE) בבריטית צחה אז שנו ל-MATE אחים שנו ל-MATE זה הכל אנשים ואנשות אני מתה עליכם פיס אאוט!..

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|וולקאם../images/Emo140.gif

מאט אכן שולט
מלך
מאוהב|
!1 I LOVE MATT
איי מיס מאט
מאט שליטה!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!%^_LJOGOINHJF! גיב מי א בייבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ואכן - מאט פשוט מדהים
אני לא מסוגלת לחכות אפילו עוד שניה עד שאני אשמח את החומר החדש שלו
אני שחר

למעלה