הייי רשמתי פה הודעה ראשונה לפני כמה

הייי רשמתי פה הודעה ראשונה לפני כמה

ימים וראיתי שהיו כמה תגובות אז רציתי להגיד לכם שאתם אנשים ממש חממודים כאילו אני גם נמצאת הרבה זמן בפורום של אביב גפן ובהתחלה ממש לא קיבלו אותי ככה ... להיפך אף אחד לא התיחחס ועכשיוט נורא שמחתי לרואת שאנשים הגיבו!!! :) אז קוראים לי טלי פרידמן ואני מיבנה המגעילה שבטח אף אחד לא מכיר.. סתם חור ליד רחובות ואממממ אני צמחונית כבר שנתיים וחצי ואני בת 14 (קטנה מאוד אני יודעת) ושנה שעברה טילתי בתל אביב וראיתי דוכןם של אנונימוס ואז הם הרצו בבית ספר שלי ובזמן האחרון יותר ויותר התעניניתי בזה וכבר בערך חודש שאני נמצאת שם! ואממממ אני מניחה שזה מה שאתם רוצים לדעת עלייי לא? אתם מדביםר כאן בפורום רק על צמחונות?? ומישהו רשם שתאם מכיםר אחד את השני גם מחוץ לאינטרנט אז איך זה<??? ת-ו-ד-ה!!!!! טלי :)

אז ככה...

כו, הפורום הזה די פעיל... זאת הסיבה ליחס המשובח שמקבלים מבקריו (חנפנות 1)...
יש אנשים מכל הגילאים, ו-14 זה בטח לא הכי קטן (נדמה ש"נטע התרנגולת" - אחת מאלה שענו לך - בת 11 למשל) - אז את יכולה להרגיש בנוח...
מדברים כאן על טבעונות/צמחונות. עולים מגוון נושאים עקרוניים ("אידיאולוגים"), נושאים של תזונה, מתכונים וכל מה שקשור... אבל בעיקר, שיתוף של אנשים בחוויות וארועים שקרו לך, הקשורים לנושא. אנחנו מכירים גם מחוץ לפורום כי פעם בכמה זמן, המנהלת המשקיענית (חנפנות 2), מארגנת "מפגש פורום" בו כל אחד מביא משהו לאכול (משהו טבעוני כמובן...
), וככה יש הזדמות להכיר את האנשים איתם אתה "מדבר" כל יום. זהו... שיהיה בהצלחה... קבלי
(זה הפרח המחתרתי שלנו. שששש...) אוֹרי.

Neta558

New member
אצה רצה לתקן את עוולותיו של אוריארד

אז שוב ברוכה הבאה
אוריארד הדגים בהודעתו את אמנות החנופה, אמנות חשובה ביותר בפורום שלנו. אוריארד, קבל ח"ח (אבל אל תדאג, הוא אוטוטו נלקח ממך). אנחנו מדברים בפורום על..כל מה שקשור לצמחונות. זה אומר אוכל ומתכונים, והאידיאולוגיה שמאחורי הכל, מחליפים מידע, מעלים בעיות שונות (מול ההורים, בבי"ס\צבא\עבודה וכו´) וגם מדברים הרבה על זכויות בעלי חיים באופן כללי, בגלל הקשר ההדוק בין צמחונות וטבעונות לזב"ח... וחוץ מזה אנחנו כמובן גם נהנים משרשורי
מופלאים ומרתקים, כי אי אפשר להיות רק רציניים כל הזמן...
(כל השרשורים הרציניים פה, פשוט "כבד" מדי! חחח) חלקנו מכירים בלי קשר לפורום, אבל רוב האנשים שמכירים פה באמת נפגשו במפגשי הפורום. בינתיים היו שניים, בסוכות ובחנוכה. נראה, אולי בפסח נארגן עוד איזה פיקניק-טבעוני עם פעילות חברתית ענפה
והפרח המחתרתי כבר לא כל כך מחתרתי, לא אחרי שאוכלים לו את העלים והוא הופך לפרח הרשמי של הפורום
(והנה נלקח הח"ח מאוריארד. מברך בפרח הלא נכון, התביש לך!) יום טוב, נטע

MooN aka asdfgh

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo142.gif

לא אוהב את אביב גפן (
-מקיא), אבל שב"ק ס´ באים מיבנה, ואותם אני דווקא כן אוהב!

ברוכה הבאה לפורומינו הקט../images/Emo142.gif

חוצ מזה, אני יודעת איפה זה בנימינה! לא לפקפק בידיעותי הגיאוגרפיות! יש שם תחנת רכבת, לא?

ווינגז

New member
ברוכה הבאה...

כמו שאמרה מנהלת הפורום האהובה שלנו (חנופה) ברוכה הבאה! הפרח של הפורום הוא:
ולא
... קבלי אותו!

למעלה