הייי

מאור 87

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo78.gif

מזל טוב
אגב, אפשר להוציא תעודת זהות, עוד לפני היום הולדת עצמו.. למשל, אם נולדת ב-87, אז החל מ-1/1/2003 יכולת כבר להוציא ת.ז - זה הולך לפי שנה.. מזל טוב

*הערה*

האם לא שכחת חבר להקה חשוב במקרה? אחד שאני לא אזכיר על מנת לא לתת לאלרוס את הסיפוק לשמוע אותי אומר אותו?

Another Girl

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo77.gif

Sweet 16...איזה יופי
מה תבקשי ליומולדת?

חח האמת היא

שכבר ביקשתי את אימג'ן וזה כבר ניתן לי אבל זה די מעצבן ...כי יכולתי לקנות את האוסף הוא של לנון שביקרתם פה.. כי האמת היא שקצת התאכזבתי מאימאג'ן-אל תהרגו אותי בבקשה וחוץ מזה אני מעשיה את ספריית הדיסקים שלי כל הזמן..

המממ...

אם אני לא טועה (ואני קראתי עד כה את כל ההודעות אי פעם בפורום) האוסף היחיד של לנון שביקרנו פה היה אימג'ין...

אלרוס

New member
טזל"מ- טייס זעיר ללא מטוס- ברכותי

לפיכך אאלץ להגיד גם בשמו של חברי הטוב ריצ'ארד סטארקי מזל טוב לך

אלרוס, שתי מענות וטענות לי

א. אל נא תזכיר את ריצ'רד סטארקי בשביל עניינים שאינם בעלי חשיבות עליונה להזכירו. ב. לגבי חתימתך: אשמח אם תוסיף אפשרות ד: ד. כמו מקרטני- גם טיפש וגם מטומטם שקרא את החתימה שלי.

דיתוּש

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

tin ker bell

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif

למעלה