הייי

eranmc

New member
הייי

שלום שמי ערן ואני מה זה שונא את כל השאלות של מה בא ראשון התרנגולת או האפרוח, או איזה איבר לא היה לאדם וחווה, בכלל שאלות ללא תשובות. בכל אופן בילדותי חשתי שאני היחידי בעולם וכולם רק שחקנים. קרה לכם?

הפוך על הפוך

מרגיש ב"מופע של טרומן"? לא חשבת פעם שאני היחידה בעולם כולו, וההפוך על הפוך הוא שאתה השחקן בעצם בסרט שלי? אבל בעצם כל העולם במה וכולנו שחקנים...

eranmc

New member
לא ראיתי את הסרט לצערי

וכל פעם שאני חושב להשכיר אותו אני שוכח. בקיצר תגידו את האמת אני לא אלשין לאלוהים, אתם אמיתים?

roimc

New member
שלום ערן

אני חושש שנדבקת בתופעה מצערת שנקראת מ"ק. ידוע לך על זה? אם לא, אני מוכן לתת לך דוחות ומסמכים מה זה אומר. התופעה קיבלה הד גדול במיוחד בשנה החולפת.

eranmc

New member
שלום רועי

אני גם חש שיש בי את המחלה. מה צריכים לעשות?

roimc

New member
דבר ראשון

להמנע משהייה בחדר שיש בו צלחות או דברים שבירים. דבר שני, נפרדת מחברה כוסית לאחרונה? דבר שלישי, שאמא שלך תהייה תמיד זמינה על הקו רק למקרה. דבר רביעי, תשתדל לפנות לבית חולים פסיכיאטרי כמה שיותר מהר (מומלץ לא סורוקה אלא משהו כמו בית החולים בקונטיקט, ארה"ב - שמעתי ששם מטפלים בתופעה טוב) ועוד משהו, תמנע מאכילת יתר כי מי יודע כמה קילוגרמים תעלה שם - ותסמוך על אנשים שכבר עברו את זה וחזרו עם מתכון לדיאטה. שמור על עצמך אחי.

eranmc

New member
יאא באמת

קראתי את הספר שלך ואני בא להרצאות לפעמים ומצאתי שיש הרבה דברים זהים. צור איתי קשר בבקשה.

בילדותך?

אני מרגיש ככה עכשיו! אם חושבים על זה, רק מה שאנחנו יודעים שקיים קיים. רק מה שאנחנו רואים, מרגישים, מה שמשנה לנו באופן לא תיאורתי. באופן מעשי.
כן, כמו קפה שאנחנו שותים. אבל ברגע שהוא מגיע לבטן ואנחנו לא מרגישים אותו, מבחינתנו הוא מפסיק להתקיים. אבל ברור שהוא קיים! רק שאם אנחנו לא יודעים את זה אז הוא לא קיים. והשאלה הטיפשית היא "מה היה קודם, הביצה או התרנגולת?". זה אמור ליצור תסביך אצל אנשים מסויימים כי את הביצה מטילה תרנגולת, אבל תרנגולות התפתחו מלטאות, שהטילו ביצים. יאללה! בואו נכין חביתה! KAIN REFUSE TO SACRIFICE

Bassman

New member
אני רציני לגמרי

אני לא צוחק עלייך בנאדם... למה אנשים חושבים שאני צוחק? קונספירציה!

srullli

New member
זה קורה להרבה ......

גם אני פעם חשבתי שבעצם אני יכולה לצעוק ולקפץ ולהתנהג בצורה דיי מגוחכת באמצע הרחוב, ולא היה איכפת לי מה היו חושבים עליי כי ממילא זה העולם שלי , וכולם רק מזויפים ומעמידים פנים וסתם בודקים אותי ..... בדיעבד טוב (מאוד!!) שלא עשיתי שום דבר ממשי עם המחשבה הזאת.... יש לי גם איזה חבר שבכיתה ט´ היה בעצבים אז הוא סיפר שהוא הלך במהירות סתם בחוץ והתחיל לקשקש בקול רם כל מיני שטויות , וכל האנשים הסתכלו עליו כאילו מאיפה היצור נפל בדיוק ......(??!!?...) היום הוא חושב שאז הוא היה ילד דביל וזה עוד פרט מעברו האפל שהוא היה רוצה שכולם פשוט יישכחו ויימחקו להם אותו מהראש (מי שידע ממנו כלומר)

IC4

New member
אני מסרב להאמין שכל אחד מאבד את זה.

יש אנשים ששומרים על החופש שלהם על הטוהר, הילדותיות...(ביחד עם הבגרות) הם קיימים! צריך לקנות לרדסטורם פוסטר I WANT TO BELIEVE בהקשר לכאלה יצורים דמויי בני אדם מבוגרים אבל הם עושים בועות באמצע הרחוב

srullli

New member
זה לא שמאבדים את זה .....

זה פשוט שהחופש הזה הוא מוגבל .... אלא אם כן בא לך למצוא את עצמך בחדר סגור עם שרוולים קשורים .... בכלל אם לא בטוחים בדברים מסויימים עדיף ללכת על המוכר והמקובל .... ! (וזה אגב נכון גם בהקשר לדיון על הגורל - אם לא יודעים אם יש או אין , פשוט פועלים על הצד שאנחנו הקובעים כאילו שאין גורל , וככה מצד אחד אפשר להאמין שהכל קרה בגלל פעולות שאנחנו החלטנו עליהם , או שהכל באמת היה מוכתב מראש )

IC4

New member
be a good girl srull

overcome ur fears מה שאמרת זה בולשיט ואני מאד מקווה שאת יודעת את זה.

למעלה