הייי

N12310

New member
הייי

אני מחפשת להקות רוק שקטות שהסולנית היא אישה.. כמו Within Temptetion ,superchic ,SIA =]

30stm boo

New member
הייי...

בלי לפגוע אבל מה את צריכה מכאן?! 30seconds to mars היא להקת רוק אבל לא ממש שקטה והסולן שלה (בפעם האחרונה שבדקתי
) הוא לא ממש אישה! אבל אם את רוצה להכיר להקות אז אני אישית לא ממש מכירה להקות שיש בהם סולנית חוץ מ- ....,Within Temptetion ,Evanescence ,paramore מקווה שעזרתי.. (ואני רוצה להדגיש כדי שלא יקפצו עליי פה -השאלה הייתה רק כדי להבין את המטרה של מה שהיא כתבה ולא כדי לפגוע!!!)

30stm boo

New member
ושוב זה קורה לי..

אם תבדקו תראו שרוב ההודעות שלי הם על זה שאני פותחת טלויזיה ו30 תקועים מול המסך אז הנה אני מוסיפה עוד הודעה לשרשרת הזאת: אתמול אני פותחת MTV ומול עיניי (כמה צפוי..) אני רואה שלוש גברים מסוקסים להפליא (טוב נו לא נגזים שאנון עדיין שעיר..
) ואת ג'ארד מנסה להגיד משהו בספרדית (נראה לי..) מנחשים מה ראיתי? טוב אז למי שלא ניחש ראיתי את טקס פרסי MTV הלטיני (נו זה עם הפרס בצורת לשון...), אחחח עוד לילה מקסים נרשם פה...
ועכשיו בגלל שקצת משעמם לי אני ישתף אותכם בעוד משהו אבל הוא קצת מבאס תתכוננו- אני חוזרת ללמוד!!!!!!!!!
אוף זה מעצבן וזה מבאס לי את הקטע היפה של ההודעה!! אבל אין לי כוח לכתוב את זה בהודעה חדשה אז תתגברו...
אז בשמחה זאת (שמהולה קצת בבאסה...אבל לא חשוב) אני מאחלת לכולכם בהצלחה- לאלה שלומדים (וחוזרים ללמוד)! לאלה שהתגייסו! (אהמ אהמ...שני...
) ולאלה שסתם לא עושים כלום עם החיים שלהם (אוחח הקנאה!!) שיהיה המונהמון בהצלחה לכולם!! נ.ב אני לא יודעת מה עובר עליי בזמן האחרון -אל תתייחסו...

וואי היה אתמול את טקס הפרסים הלטיני?!?!

לא פייר! רציתי לראות! ובקשר ללימודים.. תאמיני לי, שאת רק תתודי על זה אחר כך, להפסיק שעות ושבועות מלימודים דופקים לך חופשים ובגרויות. חוצמזה, אחרי 3 שבועות מהגהינום לא עדיף לחזור לשגרה? וטובה שעה אחת קודם?

למעלה