הייי

קמוש1

New member
הייי

אני חדשה פה .. קראתי קצת בפורום ופשוט נדהמתי מהתשובות.. אתם מדהימים! לאונרדו האחת שוב תודה את לא מבחנה כמה עזרת ליי.. אני מקווה שהמצב ישתפר באמת:) עכשיו יש לי עוד שאלה.. חוץ מלקבל תשובות על מצב קיים יש אפשרות לקבל תפילה/ברכה? קרוב משפחה מאוד קרוב צריך לעבור ניתוח מאוד קשה זה אדם מבוגר ואני נורא נורא חוששת לו... מפחדת לשאול מה יהיה רק רוצה לדעת שיהיה טוב:(

נשא ברכה...ונבקש לשלומו..של אותו קרוב

(ששמו חסוי) אנא שלחו מחשבותיכם הטובות לקרוב של קמוש1 ונשלח לו אותם.. הוא אכן סובל, נבקש שלא יגדל הכאב ושמצבו ישתפר ככל הניתן

privacy blocked

New member
לקרוב של קמוש...

שולחת לך ולקרובך המון חיזוקים...
מאחלת לכם הרבה בריאות וכוח... שהניתוח יצליח בעזרת השם ושתהיה לו החלמה מהירה וקלה וייזכה לעוד שנים של בריאות, אושר ושגשוג
מכל ה
ובטוחה שכולם פה מרגישים כמוני

מקווה לטוב

אני בתור בת אדם אופטימית תמיד חושבת ומקווה לטוב , תחשבי חיובי יהיה חיובי ככה למדתי. תמיד שקורה משהו רע תנסי לחשוב על הצד החיובי שבדבר, הוא חולה וסובל? תחשבי על זה שהוא ייצא מהניתוח וירגיש נהדר אחרי זה.. לפעמים יש לי הרגשות רב הפעמים מתגשמות ואני מרגישה שהכל יהיה בסדר איתו אבל אני לא מתקשרת אלא רק ילדה בת 14 תעצמי את ענייך ותתפללי חזק חזק מתוך הלב שהוא יהיה בריא והוא אכן יהיה. מקווה לטוב בשבילו חלי

למעלה