הייי :)

leeee

New member
הייי :)

מה המצב?.:) רציתי לדעת האם אתם ממליצים לי להזמין מהארץ מוטל לפחות ללילה הראשון שאני מגיעה? אני נוחתת בבנוס

0 אור 0

New member
כנראה שכן

אם את יודעת ספרדית ונוחתת בשעות הבוקר, אז אין בעיה לקבל בטוריסט אינפורמיישן בשדה התעופה הנחיות ראיך להגיע לעיר, מפות והצעות למקומות לינה מתאימים לך, לוקחים את האוטובוס לעיר (מונית זה יותר ממאה פזו - אז רק אם אתם כמה ביחד) ומחפשים מקום נחמד, מהצד השני, את אחרי שעות רבות מאד של טיסה, אולי לא מגיעה בדיוק בשעות נחמדות, ולא מדובר בעירה קטנה אז אולי לא תפלי על המוטל האידיאלי בצורה כזו של חיפוש, אז נראה לי עדיף לסכם עם איזשהו מוטל לפחות ללילה הראשון (זה גם טוב לדפים של האימיגריישן שמצפים שתרשמי כתובת שהיה בארגנטינה) ואם יש לו שאטל שאוסף אותך משדה התעופה אז בכלל הרווחת בגדול

meni1234

New member
גדאי מאוד להזמין פלורידה סויטס

הם לוקחים לך רק 10 אחוז מקדמה ואם את לא באה אז הם לא מחיביים אותך וזה הוסטל שממש עוזר היכרות הראשונה עם העיר יש שם סיורים רגליי חינם וכל הצוות מדבר אנגלית והמון פינוקים ששוים את המחיר והכי חשוב ההוסטל נמצא במרכז כל הענינים

guy red

New member
הוסטל

היי אני בהחלט ממליץ להזמין הוסטל מראש לפחות ללילה הראשון יש לזה כמה יתרונות : יש לך את הכתובת של המקום לתת למונית ואין צורך להתרוצץ ממקום למקום וכמובן יש לך מקום בטוח שכן בעונה קשה מאוד למצוא מקום פנוי בהוסטלים ,שוב יש לך מקום בטוח שאתה יכול להגיע אליו ואין צורך לעבור עם המוצילה מהוסטל להוסטל בכל העיר. אשמח לעזור בהמשך גיא. סוכן נסיעות רד בואנוס איירס - סוכנות נסיעות והוסטל

למעלה