הייי

Yifat_Rules

New member
הייי

או מי גודדדדדדדדדדד פתחו פורום של הלהקה!!!!!!! ואייייייי תאמת אני ביקשתי לפני יומים לפתוח פה אבל הקדמת אותי אז מזל טובבבבבבב ובהצלחה! אז ככה קוראים לי יפעת ואני בת 16 מראש העין מעריצה שרופה יש לי את האלבום ואת שני הסינגלים. וב7 ל7 פגשתי את אלכסססססססססססססס כן כן והוא מהממםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חמוד מתוק נחמד והכל ושאמרתי לו שאני מישראל הוא כזה באמת ואיי זה מסוכן שם אמאלההההההה אני עוד שניה חשבתי שאני מתה הוא כזה נחמד וחתיך ואייייי הרבה יותר במציאות אני מצרפת תמונות אבל אני חייבת הערה... הוא משום מה יצא "רגיל" בתמונות LOL הוא הרבההההה יותר יפה ואני בכלל יצאתי פריקית מרוב היתרגשות LOL אז עוד פעם בהצלחההההההההההה THE CALLING RULESSSSSSSSSSSSSS

Charmed 4ever.

New member
הא?! את רצינית??

אוו מיי גאד!!!!!!! כיייייייייייףףףףףףףףףףףףףףף לךךךךךךךךךךךך!!!! אני גם רוצהההההההה!! אלכס רולז כלכך!! הוא כזה מאמי!!
ותשימי תמונה.. אני רוצה לראות...

Yifat_Rules

New member
כןןןןןןןןןןןןןן LOL

והוא כזה מדהים מהמם מטריף AND THE LIST GOES ON אני יכולה להמשיך את מחר.... אניישלח מחר... ולך כבר שלחתי בפרטי LOL נהנת מהם?

Charmed 4ever.

New member
ברור!!! אלכס נמצא בהן!!! ../images/Emo54.gif

הוא כלכך מתוווווווווווווווווווק!!!!!!

Adrienne

New member
הההההאאאאאאאאא!

פגשת.. אתתת אתתתת אללכססס!!!! את פגשת אותו באמת? כאילו ברצינות? איפה? איך? למה? איפה אני הייתי באותו הזמן ולמה לא אמרת לי?

ט ל i ש

New member
זה לא הוגן גם אני רוצה!!!

אלכססססססססססס אוףףףףף איזה כיף לךךךךךךךךך הוא חתם לך????? פגשת את שאר הלהקה???

Adrienne

New member
נוא נגע לך ביד?

בכמה את מוכרת אותה? סתם. סבבה לך אמן והם יגיעו להופעה בארץ. יש לי רעיון אני מחר אנסה להשיג אי מייל של הלהקה ואולי כולנו נוכל לשלוח אי מייל שבו נבקש מהם לבוא להופיע כאן בארץ. תוכלו לבקש גם מחברים שלכן לשלוח בקשות ומכל מי שאתם מכירים ככה כולנו נוכל לראות את אלכס והחברה

Yifat_Rules

New member
הייייייי הנה לכם פרוט...

כתבתי אותו באתר המדהים http://www.geocities.com/irenafr2002/ - אתר ישראלי ללהקה המדימה THE CALLING תאריך הפגישה: 7.7.2002 אני וחברה שלי נטלי הלכנו למלון בו התארכו דה קולינג מבלי אפילו לדעת באנו במטרה לפגוש את ווסטלייף ואחר כך תיכננו לנסוע לפארטי אין דה פארק בישביל לנסות לפגוש את דה קולינג היתידדנו שם אם השומר הוא אמר לנו שהלהקה אמורה לצאת עוד 20 דקות אנחנו כמובן חשבנו שהוא מדבר על ווסטלייף אחרי חצי שעה כזה שהשומרים מעיפים אותנו אנחנו חוזרות והם עוד פעם מעיפים החלטנו להיתחבא מאחורי אחת המכוניות פתאום אני קולטת את הבן אדם הכי חתיך עלי אדמות ואני נתתי כזאת צרחה A-L-E-X ורצתי עליו ואני כזה OH MY GOD ALEX I LOVE U והוא היה כזה בובהההההההה היצטלמתי איתו ואחר כך אמרתי לי שאני מישראל והוא כזה באמת? והוא מזה היתעניין (כי הוא גם חצי יהודי) שאל על המצב והכל אחר כך אני כזה עושה לו אפשר עוד תמונה איתך והוא נתן לי את החיוך הכי מדהים עלי עדמות!!!!!!!!!! ואז שהם כזה אמרו אנחנו נורא ממהרים להופעה אני כזה I DONT WANNA LET U GO והוא כזה SO DONT אמאלההההה חשבתי שאני מתה באותו רגע! הוא פשוט מ-ד-ה-י-ם סופר נחמד אחרי בערך 3 שעות פגשתי גם את ווסטלייף אבל זה כבר סיפור אחר LOL אגב בתמונות שנינו ניראים מזעזע אלכס הרבה יותר יפה במציאות גם בתמונות הוא פצצה אבל הרבה יותר במציאות וגם אני לא כזאת מכוערת! אין לי מושג למה יצאתי כזאת אבלה כניראה מהיתרגשות... LOLOL הייתי פשוט בהלם פתאום אני רואה אותו בא ואיייייי איך השומרים היו בשוק הם חשבו שהלכתי... בקשר לאחרים הם היו שם אבל אני כל כך היתלהבתי מאלכס שמשום לא ממש היתיחסתי...

Adrienne

New member
איזה גדול! איזה כיף לך! מה עשית

אחרי ה SO DONT?? כאילו תפסת אותו מהרגל ולא נתת לו ללכת, נכון? ובאיזה ארץ זה היה? איזה גדול! והתמונות ששמת למעלה, ממש יפות, אני ממש הולך להעביר אותם לגלרייה, עם קרדיט לך כמובן.

Adrienne

New member
האתר ממש יפה, אכפת לך אם אני

אקח חלק מהמידע למאמרים של הפורום?

Yifat_Rules

New member
חחחחח הלוואי...

אבל הוא פשוט נתן לי חיוך כזה ואני good luck with the show...

Yifat_Rules

New member
האתר לא שלי הוא של ילדה

בשם אירנה שהיא תיהיה באם אס אן אני ישאל אותה

למעלה