הייי

rocket

New member
הייי

אפשר להצתרף עליכם ? אני ממש אוהבת פסנתרים ! *פוזלת לכיוון הפסנתר בחדר שלי* גם למדתי לנגן כמה שנים טובות ואז הפסקי (חוסר זמן אבל בעיקר כי גיליתי את עולם המחשוב ... ואין לכם מושג כמה אני מצטערת שלא המשכתי ! ) וגם אמא שלי מורה למוזיקה ו .... זהו בערך =))) ^_________^

Mr Peiser

New member
ביטח שאפשר! ../images/Emo24.gif

ברוכים הבאים לפורמנו הצנוע (וכפי שיגידו החברים בזמן האחרון - הצנוע ביותר..) אל תוותרי על הנגינה! ניתן לשלב את התחביב של המחשב עם הפסנתר. לי זה עובד מצוין!
שיהיה לך ערב טוב ושתהני משהותך איתנו!

Bandersnatch

New member
אני מצטרף לגל ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

החיבור של המחשב עם הפסנתר (קלידים) נחמד מאוד.
לצערי, אני בדיוק כמוך.. הפסקתי בכיתה ו' (אני בי"א היום) וחזרתי באופן עצמאי בכיתה י'. בכל אופן, אף פעם לא מאוחר (מדי) להתחיל מחדש
.. אם את רוצה לשמוע דוגמא לחיבור בין הפסנתר למחשב רק בקשי ואתן לכולכם קישור כדוגמא (קטנטנה)
ברוכה הבאה

rocket

New member
האמת שאני נגד

ערבוב של קלאסיקה עם יותק מדי קדמה ולכן אני לא רוצה לחבר קלידים למחשב או משהו בסגנון.... מה שכן הזמן בצבא בהחלט גרם לי לחשוב על סדר העדיפויות שלי ולשמחתי גיליתי שאני עדיין אוהבת מוזיקה קלאסית ^-^ אז ברגע שאני אמצא מישהו שיכוון לי את הפסנתר אני אחזור לנגן =)

Mr Peiser

New member
אני לא מדבר על ערבוב של מוזיקה..

קלאסית עם הקדמה! חס וחלילה. מוזיקה קלאסית אני מנגן אך ורק בפסנתר. ואני גם לא יכול לנגן מוסיקה קלאסית על האורגן. הוא לא בנוי לכך. אבל השילוב של מוסיקה בכלל עם מחשבים הוא שילוב שאין להתעלם ממנו היום.

Bandersnatch

New member
זה ממש לא מה שאת חושבת..

הייתרון שהמחשבים נותנים (לרוב החובבנים) זה פשוט מאוד, את יכולה לעשות קטע לתזמורת או למספר נגנים ולשמוע את התוצאות במקום, ובנוסף ישר להעביר את הדברים לדיסקים, לפרסום או למי שאת רוצה
. הנה קישור לקטע ג'אז קצרצר מאוד שעשיתי לפני חודש בערך. אין שם השקעה או כתיבה ממש, רק כל פעם ניגנתי תפקיד אחר (פסנתר, בס ומה שיש שם - אני פשוט לא זוכר
)..

ברוכה הבאה לפורמנו הצנוע! ../images/Emo24.gif

נעים להכיר, אני אביב, פסנתר מתחיל (שנתיים). ספרי לנו קצת על ההעדפות שלך, מלחין אהוב, תקופה אהובה, כל אלה

amiros

New member
שלום לכולם

שמי אמיר ואני מנגן מתחיל כבר שנה וחצי. אני לומד שיעורים פרטיים בבית שלי. לבינתיים אני מנגן בעיקר מספרים של מתחילים וקצת מ- enya למי שמכיר את הזמרת/יוצרת מקסימה. וזהו.. הפורום נראה לי חביב וגם האנשים. נשתמע :))

rocket

New member
^_^

טוב אז מלחין אהוב לא ממש יש לי .... אבל יש לי שתי יצירות שאני ממש אוהבת : - האחת היא "הרומנס" של סבירידוב (היצירה היא מוזיקת רקע ל סיפור "הסערה" של סופר/משורר רוסי מאוד מפורסם) - כהצלחתי לנגן את זה סוף סוף - הרגשתי שהגעתי לאיזה סוג של שיא במוזיקה ^^ ןהשנייה היא סונטת הירח (אני לא בטוחה שזה השם הנכון בעברית ) של בטהובן (יצרה יפיפיה לדעתי) וסתם ככה אני נהנת לשמוע את אגם הברבורים ומפצח האגוזים וגם כמה מהיצירות של ווגנר =))

Mr Peiser

New member
*אור ירח של בטהובן... ../images/Emo8.gif

ותזהרי כי כשאת אומרת את השם של היצירה הזאת בפורום הזה את לוקחת סיכון די גדול..

שום דבר רע...

פשוט יצירה כבר די נדושה. כל הסונטה היא יפהפיה, אבל התנועה הראשונה, המפורסמת, כבר די התיישנה, לדעתי, למרות שהיא מאוד יפה.

למעלה