הייי

Adidush888

New member
הייי

אני חדשה, אין לי את המשטח בבית אבל יהיה לי בקרוב, יש לי שאלה-אם אני קונה משטח שמתאים לפלייסטיישן 1 ומתאם למחשב איך בדיוק יהיה לי את המשחק על המחשב? צריך תוכנה נפרדת בשביל זה? ד.א. שיחקתי בזה אתמול בגיים-און וזה ממש כיף!!

boazbarda

New member
אין צורך במתאם

אם את רוכשת את אחד המשטחים המיקצועיים אז אין שום צורך במתאם. המשטחים של IDDR פותחו במיוחד בשביל שיהיה להם כבל ישיר גם וגם. מה שאומר שזה יתאים לך גם למחשב וגם לפלייסטיישן. את המשחק לפלייסטיישן יש לרכוש בנפרד כמובן את המשחק למחשב את מקבל חינם עם כל משטח שתיקני או מתאם. אם את מעוניינת בדק שמתאים גם וגם זה גם אפשרי . המוצר עדיין לא מוצג בחנות אך מחירו 250 (מתאים גם וגם) מצורפת תמונה להמחשת החיבור. בועז.

Adidush888

New member
תודה!!!

ואיזה תוכנה טובה יותר? של המחשב או של הפלייסטיישן? (יש לי את הפלייסטיישן הראשון לא את השני)

boazbarda

New member
תוכנה.

המחשב עדיף כי שם אפשר לעדכן שירים מאתר IDDR ללא הגבלה ובחינם. היתרון היחידי של הפלייסטיישן הוא שאפשר לרקוד בסלון מול הטלויזיה. אבל בגלל מחירי המשחקים והעובדה שגודל לא ממש קובע במשחק הזה כי זה יותר טכניקה וקצב המחשב שולט. ניתן לרכוש איזה כותר אחד של DDR לפלייסטיישן ולהנות משני העולמות בזכות החיבור החדיש יש את המשחק החדש לדוגמא לפלייסטיישן שמשלב באמצעות המצלמה - EYETOY את המשחק DDR וכך רוקדים גם עם הידיים והרגליים. את התוכנה למחשב עם התרגום העברי של IDDR תקבלי בחינם בכל מקרה עם המשטח.

Adidush888

New member
תודה!!!

אממ וסורי על כל השאלות אבל יש לי עוד אחת...מחר וביום שני יש בקניון מלחא הדגמה של IDDR או משו כזה....לפי הניסיון שלכם, ההדגמות האלו מפוצצות אנשים ומי שבא לא יכול לזוז או שיש קצת אנשים ואפשר לרקוד יותר מפעם אחת?

Tamar from IDDR

New member
תלוי בעומס בקניון

זה מאוד תלוי בעומס של הקניון באותו יום. בכל מקרה משתדלים לשמור על תור מסודר ככה שכולם מספיקים לרקוד לפחות פעם אחת. אם אין עומס בקניון, אז רוקדים המון

למעלה