הייי

dani5451

New member
הייי

שלום לכולם אתם לא מכירים אותי ואני לא בפורום הזה בכלל רק רציתי להגיד לכם שאני גרה בקיבוץ בעמק הירדן וזה ממש שני מטר מקיבוץ כנרת.... ליאל הייתה איתי פעם במקלהת פעמון זו מקהלת הילדים בעמק בערך שהייתי בכיתה ה' הקיצר זה היה עוד לפני שהיא התפרסמה ואז היא סיפרה לנו שהיא הולכת לבראבו ואז פתאום התפרסמה עכשיו אני איתה בבית ספר ואני גם בחוג ג'אז איתה..... עשיתם ממנה כזאת אלילה אפשר לחשוב....

Sckkk

New member
לא עשינו ממנה, היא כזאת../images/Emo3.gif

אנחנו מעריצים אותה, את הקול המדהים שלה, את האופי המיוחד שלה, ובכלל - אותה. אף אחד לא מכריח אותך גם, אבל את מוזמנת לספר לנו חוויות שלך עם ליאל

לא עשינו ממנה,היא אלילה. ../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif,

בדיוק כמו שאביטל כבר אמרה... היא מוכשרת, היא מיוחדת, יש לה קול יפה, היא רוקדת יפה, היא מנגנת יפה, היא חמודה, היא מאגניבה, היא משקיעה בחלום שלה,היא יודעת מה היא רוצה והולכת בעקבות הדבר הזה לאורך כל הדרך עם כל המינוסים והפלוסים ומשקיעה בזה המון-רק על הדבר הזה מגיע לבנאדם להיות אליל, כיום בקושי תמצאי אנשים כאלו שעושים כל כך הרבה בשביל החלומות שלהם ומה שהם אוהבים, יש בה המון תקווה, היא אופטימית, זאת ליאל ואפחד לא יחליף אותה בחיים. בקיצור,את אולי רואה אותה בתור סתם ילדה,אבל בעצם כל אחד הוא בנאדם.. ובדיוק כמו שעשו מנינט ומעוד המון אנשים אלילים,הם לא מגיעים לקרסוליים שלה ולא עושים ומשקיעים חצי ממה שהיא עושה. ו..את מוזמנת להשאר בפורום.

צודקת,אני אורחת בפורום ואתן צודקות

כל הנינט הם סתם הופיעו בכוכב נולד ואז מציעים להם הצעות ליאל טסה לחו"ל בשביל זה והצליחה בגדול!!!!

למעלה