הייי

sosanit

New member
הייי

שבוע טוב לכולם , רציתי לשאול שאלה, אני הרי אמורה לעבור הקרנות 3 שבועות ליד הריאה ככה באמצע עכשיו הרופא אמר לי שתופעת הלוואי היא שאולי בעוד 20 יהיה לי סרטן השד בגלל ההקרנות באזור זה ממש הבהיל אותי לא שאני מפחדת עוד אבל דיי התבאסתי השאלה היא אולי הוא סתם מנה בפני את הסיכונים כדי שאני לא אגיד לא ידעתי או שזה באמת משהו נפוץ?? אשמח לקצת מידע אם למישהו יש מושג בנוגע לזה תודה...

שמעתי על זה

הרבה זמן אחרי שעברתי הקרנות. ואז כמובן שכבר לא היה לי מה לעשות עם זה. הרופאים כנראה מודדים רווח מול הפסד וכנראה שיש יותר רווח בלתת לך הקרנות מאשר לוותר עליהן כדי למנוע אולי סרטן בעתיד. תזכרי שאת נשארת במעקבים כך שאם חס וחלילה טפו טפו טפו יקרה משהו, זה יטופל במהירות האפשרית. זה כנראה ההגיון שעומד מאחורי זה, וכן זה מבאס לחיות עם המחשבה הזו קדימה, אני פשוט ויתרתי עליה באיזשהו שלב, פשוט כי זה חסר תועלת לשבת עכשיו ולחשוב מה יהיה בעוד... לוידעת אם עזרתי.. אני חושבת שזה בעיקר החלק של ה"לא לבד" :)

rubber duck

New member
ועל זה נאמר

בתאוריה ......................... אז כן בתאירוהי יכול להיות שתחלי בסרטן השד בעוד 220 שנה בתאירוהי את גם יכולה להדרס מחר בכביש בינתיים יש את החיים של עכשיו תמשיכי לחיות את מה שיש ומה שיהיה בעוד 20 שנה ................ יהיה בעוד 20 שנה שרון
אגב לי הרופאה שלי אמר השיכול להיות שבעוד 5 שנים אחלה בלוקמיה בזכות ה abvd שעברתי זה היה לפני 8 שנים אז .....................

sosanit

New member
אני עדיין לא מאמינה

אתמול פיטרו אותי מהעבודה! המנהל שלי קרא לי ב 11 בלילה ואמר לי שאני לא יהיה בסידור עבודה כי אני מפוטרת כי אני לא מתאימה לעבודה (אחרי 4 חודשים שכן התאמתי) כל הלילה בכיתי לחבר שלי איזה בושה בחיים לא פיטרו אותי משום עבודה בייחוד שאני בין המלצריות הכי טובות במסעדה עכשיו יש המון דברים שצצים לי בסימני שאלה למשל יש לי זכויות כל שהן? רק אמרתי לו שאני אצתרך לעבור הקרנות 3 שבועות ושאני יעבוד בסופ"שים ויום למחרת הוא פיטר אותי זה פשוט מקומם עזבו את העובדה שאף אחד לא יקבל אותי לעבודה כשבעוד שבועיים אני אוכל לעבוד רק סופשים במשך 3 שבועות אבל אין חבל להם על הזמן אילת זה עיר קטנה והם יצטערו על זה מישהו אמר לי שאסור לפטר אדם חולה זה נכון?

ihovav

New member
אני המומה!

איזו חוצפה! אני די ממהרת, בינתיים אצרף קישור מהאתר של האגודה למלחמה בסרטן. מתוך הקישור: על המעסיקים במקומות העבודה לקבל חזרה לעבודה את חולה הסרטן, להעסיקו ולקדמו עפ"י כישוריו, יכולתו והניסיון שלו, ולא לדחותו בגלל מחלתו. (הנוסח הנ"ל מתבסס על תרגום מתוך פרסום של ארגון CANCERLINK באנגלית).

נמלולה

New member
עזב אותך , מי צריך אותם בכלל

נשמע די מגעיל הבוס שלך, אם את מלצרית טובה את תמצאי עבודה טובה עם בוס יותר נחמד

דגנילי

New member
אני עברתי סדרה ענקית של הקרנות

זה היה לפני 16 שנה בערך.. גם בחזה ליד הריאות, ולפני כמה זמן הרופא שלי ביקש שאתחיל לעבור ממוגרפיה בשד בכל שנה ולהיות בביקורת אצל כירורג שד.. אז נקווה לטוב. העיקר שאני בריאה ומאושרת.. ומה שיהיה יהיה - יהיה טוב

sosanit

New member
../images/Emo8.gifאתן צודקות...

ותודה על ההתיחסות העניין הוא שגם אם אני מלצרית טובה יש לי שבועיים עכשיו שאני יכולה לעבוד ואחרי זה 3 שבועות שבהם אני יכולה לעבוד רק סופי שבוע מי יקח אותי לעבודה כזו?? קיצור אני חודש ושבוע יהיה מובטלת אבל שטויות אני ינסה לחשוב מחשבות חיוביות כמו בקורס שלימדו אותי...

ihovav

New member
אל תסתכלי על זה כעל מובטלת,

תסתכלי על זה כעל חופש ותנסי להינות מזה כמה שיותר...

נמלולה

New member
../images/Emo47.gif

חשבתי על זה אולי תוכלי לעבוד בחתונות או משהו כזה, בר מצוות. עכשיו העונה של כל החגיגות, ואת מלצרית 10 לא?

sosanit

New member
אממ אולי....

יש מצב אני צריכה לבדוק באילת זה לא כזה פשוט אין פה אולמות של אירועים רובם זה בביתי מלון ואני ממש לא אכנס עכשיו לעבודה בבית מלון, יש אולם אחד ואני אבדוק תודה על הרעיון!! אהה ודרך אגב חזרתי עכשיו מבלינסון מהסימולציה והוחלט שבמקום שבועיים אני אעבור 22 טיפולים איך זה יכול להיות שהסרטן לא עבר?? אני ממש מבולבלת כי לפני 3 חודשים הפרו' שלי אמר שלא נישאר כלום רק צלקת בחזה ואילו עכשיו הם אמרו שראו 4.5 ס"מ גידול זה ממש מבאס אותי זה המון טיפולים ואלוהים ישמור מה אני הולכת לעבור , אין שמש בכלל, תחושה לא נעימה שלא לדבר על הסימן שישאר במשטח של הצוואר והחזה (בסוף גם בצוואר ליתר ביטחון) אני כל הזמן מנסה לחשוב אם זהבגלל שלא עשיתי שום סוויצ' בראש הרי המחלה לא באה סתם צריך לעבור שינוי כל שהו נפשית או משהו אוף מה אני מבלבלת את השכל...חח.. יהיה טוב

דגנילי

New member
לא נורא חמודה.. אז הוסיפו...

אני לא זוכרת כמה הקרנות קיבלתי... באיזשהו שלב הפסקתי לספור..
אבל אני זוכרת שגם לי הוסיפו לקראת הסוף עוד 4 הקרנות לקינוח..וששאלתי למה זה, כי חשבתי שזה הרעה במצב - הרופא שלי אמר לי שזה רק לטובה.. וזה היה הפיניטו.. וגם אצלך.. את כבר בסוף! ועוד משו.. לי הוסיפו גם לכימו 2 סדרות שזה היה בישבילי הרבה יותר גרוע מההקרנות.. אז אם זה מנחם אותך...

למעלה