הייי

A re A 51

New member
הייי

היי אנשים אני חדש בפורום ואהבתי אותו מאוד. הוא נתן לי את הסיבה לקנות את הנוקיה 6680(לפני יומיים). אז קודם כל בהצלחה ואני מקווה שהוא יתפתח יותר. ולשאלתי יש תוכנה של רדיו ל 6680 כי אין לו?

rubber duck

New member
במכשיר ה 6680 אין מקלט רדיו מובנה

קיימות מספר תוכנות האפשרות הלאזין לרדיו דרך האינרטנט אצרף קישורים מאוחר יותר שרון

rubber duck

New member
עד כמה שידוע לי אין משהו חינמי

אני עדיין מחפש , מאוחר יטותר אמצא משהו שרון

ELADSC

New member
הורדתי את התוכנה הזאת

ממש חבל על הזמן ,רק חבל שהיא שורפת את חבילת הגלישה שלי(יש לי חבילה שעולה 80 שח ונותנת 150 מגה) ,כי בערך 10 דקות צפיה זה 2.5 מגה כך ש150 מגה שווים בערך 600 דקות. ולמען האמת חשבתי להוריד לחבילה של 10 מגה שתשמש אותי רק בשביל המסנגר ,אבל עכשיו יכול להיות שאני ישאיר את החבילה בשביל הרדיו ,כי יש שם אחלה תחנות רדיו מאירופה

אוזניות FM stereo ל- 6680

אתה יכול לקנות את האוזניות Nokia HS-2R שמתאימות ל- 6680 ומתפקדות הן כמקלט רדיו FM והן כדיבורית אישית במקרה של שיחה בדומה לאוזניות הסטראופוניות שמגיעות עם המכשיר. זה לא חינמי אבל גם לא ממש יקר, וגם לא דורש חיבור אינטרנטי כל הזמן מהמכשיר מה שיעלה לך הרבה כסף במקרה של גלישה לאתרי רדיו מקוונים. מאחר שאין למכשיר אנטנה FM מובנית, אתה צריך כאלה אוזניות: החוט שלהם משמש כאנטנה FM, והן משתמשות בסוללה של המכשיר עצמו. האמת היא שאני שוקל לקנות כאלה אוזניות לעצמי... אם למכשיר היה מקלט רדיו FM מובנה, אז אפשר היה לקנות אוזניות BT סטראופוניות שמשמשות גם הן הן כאוזניות רדיו והן כדיבורית. רן.

../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif + ../images/Emo92.gif

אני לא יודע אם יורוקום מייבאים את הדיבורית הזו לארץ. צריך להתקשר אליהם ולשאול. אפשר לקנות בחו"ל דרך האינטרנט, למשל דרך הקישור שהבאתי (אני לא מכיר את החנות ולא בדקתי אם יש להם משלוחים לארץ, אבל בעיקרון אפשר לקנות דרך האינטרנט).

למעלה