הייי

הייי

מזמין את כל המכורים לבלוג שלי .. רק האהבה היא ממשית... לא סתם עוד בלוג על אהבה... מקווה שתכנסו.. תאהבו..ותהנו... אז זהו זה... אוהב אני..

יש לך צורך במדידה של האהבה..?

אפשר בכלל למדוד אם האהבה היא ממשית??? ברגע שתגיעי למצב..שהכל מסביב כבר טפל..הכל לא חשוב.. אז..אז..תביני...שרק האהבה היא שממשית... חשבתי שאתן חיות את האהבה...בכל שניה.. את בטח יודעת טוב ממני... את גם גדולה ממני בכמה שנים טובות... אולי אני פשוט לא יודע מהי אהבה? אולי הבלוג הוא אשליה אחת גדולה? הוא אהבה אחת גדולה - זה כן... אבל..הוא אמיתי...?...מה את חושבת? לילה טוב...

אוי...מהיכן להתחיל?

אני לא חושבת שסימן ההיכר של אהבה הוא התפלות של הכל . זה סימן ההיכר של התאהבות - ולזה יש יסוד פנטזיוני בעיקר. גם כימי הורמונלי ופיזיולוגי. במילים אחרות - בדיוק ההפך מממשות. אני תובעת מאהבה משהו אחר, ואם תרצה נדבר על זה. מצטערת יקירי, נפלת על בחורה מאוד לא רומנטית. אחת כזאת שחושבת שרומנטיקה היא אידאולוגיה הרסנית, שבעיקר מובילה אותנו לקנות יותר מידי ולעשות דברים שמקורם לא בנפש שלנו אלא במוסכמות חברתיות. אני לא יכולה ולא צריכה לשפוט את הבלוג שלך, ולא זה הדיון. לדעתי אהבה היא משהו קצת יותר מורכב מההרגשה שהלכת לאיבוד בתוך אדם אחר.

מה את תובעת מהאהבה?

הבחורה שנפלתי עליה.. מאוד מאוד רומנטית... אולי יותר מידי.. ואולי זה הבעיה.. אבל אני באמת מרגיש שנפלתי... שהלכתי לאיבוד בתוכה.. את תיארת את ההרגשה שלי טוב מאוד..

E D G Y

New member
../images/Emo45.gifנראה שמתחיל לנשום לא הגיע

לפורום המתאים בדיוק...

יתכן שלא ממש, אבל הנושא כן שייך

מה שאני תובעת מאהבה זה שהיא תבנה אותי כאדם ולא תפרק אותי. שאני לא ארגיש שאני מסתכלת על עצמי רק דרך העניים המעריכות או הבזות של המושא שלי. שאני לא אחיה ואלבלב כשהוא שם ואמות ואבול כשהוא לא שם. נכון, זה קצת פחות זיקוקין דינור ממה שהוליבוד היתה מציירת, אבל זה גם פחות תהומות דיכאון כשהטלוויזיה נסגרת והחיים מתחילים.... אני תובעת מאהבה שלא תיקח אותי לטיול בעננים ושם תגלה לי שאין לי מצנח...

למעלה