הייי

מעייניT

New member
הייי

אמממ.... עד עכשיו שמעתי רק את GACKT ואני אשמח לשמוע עוד רוק יפני אז אם למישהו יש להמליץ לי אני אשמח!!!!

kuroi tsuki

New member
אני

לא מכירה את Gackt, אז... תגדירי איזה סגנון זה בערך... כדי שיוכלו להמליץ לך על דברים שתאהבי גם אלה שלא מכירים... (-:

oracle

New member
אני מבטיחה שכשיגיע תורי בשרשור

סקירת אלבומים אתן סקירה מקיפה על אלבום אחד שלו. בגדול הוא יצא מהויז'ואל קיי, ופנה לכיוון של רוק רך יותר ופופ בקריירת הסולו שלו. ממליצה עליו בחום~~~ ^_^

Keitarou

New member
אוי זאת תמונה ממש גרועה שלו.. >.>

הייתי מעלה תמונה יותר טובה אבל איו לי תמונות על המחשב הזה... =\

oracle

New member
מרוב חיפוש בין 4000 התמונות שלו

שיש לי במחשב קיבלתי סחרחורת והתפלק לי... P= מבטיחה שהתמונה הבאה שלו שאעלה תהיה עוצרת נשימה~~~ XD

limmay

New member
זאת גרועה?..=.=" נהנודה

מצאתי יותר גרועה... אבל קודם כל..חייבת לציין.. אין לי כוונה לפגוע או משו...>>" הוא נראה כמו זקנה... =.=" פליז תגידו לי שזה בכוונה..

limmay

New member
-_-" הוא לא כזה חמוד..^^" נהנודה

כלומר.. לא פה..X__X אני מתה על גאקט! אבל הפעם יצאה לו תמונה לא משו..>>" כלומר.. התמונה קטנה אז כנראה זה נראה לי קצת לא משו.. אבל כשתפוז הגדיל את התמונה (כי היא קטנה..>>") אז זה נראה הרבה יותר טוב..X__X

יש לי כמה להמליץ!^^...

אנייותר שומעת פופ יפני אבל יש כמה שאני מכירה... יש את NANA KITADE שלדעתי זמרת מדהימה!=] אם ראית FMA, אז היא זו ששרה את הסיום. יש את הלהקה THE*SCANTY, זו להקת רוק רק של בנות, היא הלהקה שעשתה את שירי הפתיחה של האנימה FULL MOON WO SAGASHITE. אני מכירה גם את הזמר MIYAVI (סתם חירבשתי אותיות, לא נראה לי שככה כותבים) שלדעתי הוא סתם יצור מוזר...אבל הרבה אוהבים אותו...

למעלה