הייי... אני חדשה פה בקהילה ואני ממש אוהבת תתאומות אולסן ...(צירפתי אפילו הוכחה לכך)
B bby1 New member 15/10/06 #1 הייי... אני חדשה פה בקהילה ואני ממש אוהבת תתאומות אולסן ...(צירפתי אפילו הוכחה לכך)
B bby1 New member 16/10/06 #2 (יש לי עוד)... זו תמונה ישנה!! יש לי עוד שתי ספרים ועד מלא דברים... הממ......מה אתם אומרים על האוסף שלי??!! יש מצב להחלפות?
(יש לי עוד)... זו תמונה ישנה!! יש לי עוד שתי ספרים ועד מלא דברים... הממ......מה אתם אומרים על האוסף שלי??!! יש מצב להחלפות?
M mk and ap New member 16/10/06 #5 ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif../images/Emo187.gif../images/Emo41.gif אוסף יפה! ו..מה היית רוצה להחליף?
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif../images/Emo187.gif../images/Emo41.gif אוסף יפה! ו..מה היית רוצה להחליף?
M mayosh4 New member 17/10/06 #6 יש לי שאלות אל..BBY1 זה פשוט לא עושה לי אותיות קטנות באנגלית.. ומה את רוצה להליף?? את הכל או רק חלק את רוצה? ו..איך? בפגישה פנים מול פנים או דואר??
יש לי שאלות אל..BBY1 זה פשוט לא עושה לי אותיות קטנות באנגלית.. ומה את רוצה להליף?? את הכל או רק חלק את רוצה? ו..איך? בפגישה פנים מול פנים או דואר??
T TaLoOsH 1המקורית New member 16/10/06 #3 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif אוסף יפה מאוד דברים שווים
O olsen cool New member 16/10/06 #4 גם לי היה את האלבום מדבקות הירוק הוא נעלם משום מה,ביחד עם עוד כמה כתבות ברוכה הבאה!