הייי :)

הייי :)

מישהו כאן עשה פעם סיאנס? החלום שלי זה להפגש עם רוחות,לקבל הוכחות שיש עולם הבא,שיש משהו על טבעי ומעבר לחושים אבל אני לא יכולה להאמין בזה סתם כך... אז למישהו יש סיפור טוב לספר?מישהו התנסה פעם בתקשור או סיאנס? (אני בטוחה שיש כאן הרבה כאלה :)) ועוד משהו-אתם מכירים מיסטיקן טוב מאיזור ירושלים? לאחרונה גיליתי שיש עליי קילול או כישוף שכזה ואני מעוניינת להסיר אותו (מישהו נתן לי מסר לפי ספר הזוהר דרך האינטרנט) האם אפשר להסיר דבר שכזה בפגישה אחת בלבד או שמא זה תהליך ארוך יותר? המון תודה לכם ויום טוב :)

לחי7

New member
דרך האינטרנט

נתנו לך את ה"מידע" זהז ואת מאמינה לזה??? מי אמר לך שזה מהימן??? בושה למי שמפחיד אנשים ככה ומטעה אותם! הם מנצלים אנשים שנוחים להשפעה או במצב לא טוב בחייהם.. מי שאמיתי לא נותן "ייעוץ" אמיתי דרך האינטרנט ולא מנצל ככה אנשים.. את רואה איך זה השפיע עלייך לרעה?את רואה כמה מילים חזקות? בכ עכשיו זה יחלחל לך לראש ותתחילי להאמין לזה ולפחד מזה.. הכי חשוב בשביל הנשמה שלך שלא תיכנסי מזה ללחץ.. הכי חשוב שבתוך תוכך,בגרעין הנשמה שלך את יודעת מי את ,מה את שווה, וכל דבר שקורה לך בחיים הוא מבחירה או החלטה אך ורק שלך...

neophile

New member
זה נכון

כל מה שקורה לך בחיים הוא מבחירה או לחלופין מאי בחירה , חופש הבחירה הוא שלך לעשות איתו מה שאת רוצה. סיאנסים לא יאמרו לך כלום על העולם הבא מפני שאת מתקשרת עם מה שנשאר מהאנשים במימד הזה (החלק ה"ארצי" שלהם) לגבי כישופים ...רוב אלו שמסירים כישופים גם יודעים להטיל אותם אז תזהרי...

eliya-l

New member
תנסי אולי במקום לרחף בין העולמות

להתייצב בעולם אחד ואז קרוב לוודאי שמצבך ההבנתי יהיה שפיר יותר

eliya-l

New member
למה את חושבת שאני עוקצנית?

הכינוי שלך הוא "מרחפת בין העולמות" - להבנתי כינוי כזה אינו עוזר לך במיוחד מאחר ועל אף שזה כינוי כאן הוא משפיע גם עליך בכלל.

אין לי מושג

לגבי מי ואיך נתנו לך את העיצה דרך האינטרנט אבל זה אפשרי בהחלט את לא חייבת להיות ליד המתקשר על מנת לקבל תקשור אני לא אומרת שהמידע שהגיע אליך אמין אני רק אומרת שהדרך שבה הוא הגיע היא אפשרית בהחלט לאה

לחי7

New member
נראה לי

שאת שומעת רק את מה שאת רוצה לשמוע. אנחנו לא תוקפים אותך חלילה,אלא מנסים שתישמרי מרמאים זה הכל.הבחירה היא שלך.

ואת?

היא רק ספרה מה אמרו לה באינטרנט ותראי מה כתבת לה "בושה למי שמפחיד אנשים ככה ומטעה אותם! הם מנצלים אנשים שנוחים להשפעה או במצב לא טוב בחייהם.. מי שאמיתי לא נותן "ייעוץ" אמיתי דרך האינטרנט ולא מנצל ככה אנשים.." כבר החלטת שהפחידו אותה והטעו אותה ושניצלו אותה לרעה ושהם רמאים אז האם לא שמעת מה שרצית לשמוע? שבת שלום לאה

לחי7

New member
לא חמודה

אני לא שמעתי מה שרציתי לשמוע. שמעתי איזשהו פחד או חשש מצידה. מי שאומר למישהו דרך האינטרנט דברים רעים שמפחידים אנשים, לא הייתי אומרת שיש לו אחריות על מה שהוא עושה... את לא מסכימה שזה ניצול ציני של אנשים פגיעים? זכותך לחשוב ככה. אני הבעתי את דעתי וזו זכותי. אם היא רוצה להאמין לאנשים האלה שאמרו לה את זה- זו זכותה. אני לא יודעת מאיזה אתר אינטרנט אמרו לה את זה,אבל זה ידוע שמידע שבא דרך האינטרנט חלקו לא ממש מהימן. ועוד מידע שמשפיע חזק על אנשים?.......זה לא טוב להיתפס לכל מילה שאומרים לך(גם אם בשיחה פנים מול פנים).

למרחפת שלום

את מחפשת הוכחה שיש עולם הבא, ובכן לגבי הנשמות המרחפות בין לבין, זה העולם הבא. אז כנראה שיש. ולגבי הקילול (מה זה, הזכר של הקללה?) והכישוף שהוטל עליך, אחרי שעה נהיגה בכבישי ארצנו, אני זקוק לא למיסטיקן אלא למגרש שדים שיסיר מעלי את הקללות, אז ממה בדיוק את מתרגשת? החיים הם חווייה טוטלית, כל מה שאת מסוגלת לחשוב עליו, קיים. רק לא את הכל אנו מסוגלים לתפוס, למזלנו. יעקב

למעלה