היילווווו ט´ר ^_^

YaLdoNet 4 EveR

New member
היילווווו ט´ר ^_^ ../images/Emo13.gif

אני אופיר, בת 14 וחצי מלב שרון.. אני מכירה פה חלק, את.. שירה בעיקר (רייזה רולז
) וחוצמזה, לבעיה שלי.. יש לי שיער תלתלים (גליים... גדולים כאלו) בצורתו הטבעית. אבל הוא מתנפחחחחחחח ואני לא יכולה לעשות איתו לגמרי כ-ל-ו-ם בגלל זה.. ואני עושה פן פעם ב, (גם אז זה מתנפח
) ואני שמה קרם (PERFECT, אם מישי מכירה.. משו שולת) אבל זה לא בדיוק מונע מהשיער להתנפח. חוצמזה אני שונאאאאאתתת את השיער שלי.
הוא יבש בקצוות שלו ומפוצל ואני לא יכולה להסתפר כי לספרים אצלינו יש נטייה להפוך "הורדת קצוות" ל "קארה קצר", ואני יותר בכיוון של לגדל... אוקצור, מה אתן מציעות לי לעשות? ואני מדברת על דברים בהישג יד.. אני לא יכולה לעשות מתיחה או משו בסגנון כי אמא שלי לגמרי מתנגדת לזה – מה שמשאיר אותי נטולת כסף o_O ו.. איך אני יכולה להעיף ת´שיער היבש?
סליחה על הזינו"שים
לאבבב

Zoey Z

New member
יש לך שיער יפה, אז תשתקי ../images/Emo13.gif.

וברוכה הבאה!

katykr

New member
את חייבת לגזור קצוות.

תמצאי ספר שאת סומכת עליו , מישהו שהחברות שלך מסתפרות אצלו, ותגזרי קצוות. אני מציעה לך אחרי המקלחת לשים הרבה קרם לחות או תרסיס של סרקל, ולקלוע צמה. להתעורר בבוקר ולפזר...השיער יהיה פחות נפוח, אך עדיין רטוב, וזה יאפשר לו לקבל גם את הצורה המקורית שלו, ביחד עם צורה מסודרת, ולא באופן נפוח.

angelina1

New member
היי חומד ברוכה הבאה... קבלי ../images/Emo24.gif

ובקשר לשיער: לעשות הרבה הרבה מסיכות לשיער- שנותנות הרבה לחות- ו לגזור קצוות
דחוף

MsPiggy

New member
למה חייבים כל כך לגזור קצוות?

לי יש קצוות מפוצלים ואני לא גוזרת אותם... אני רוצה שהשיער שלי יגדל - כשהוא יהיה מספיק ארוך, אז אני אגזור.

YaLdoNet 4 EveR

New member
כנ"ל

ו.. מסיכות לשיער?
אני לא בקיאה בחומר
מי נותנת לי הצעות למסכות (עדיף טבעיות.. אני דוגלת בזה
) לשיער?

MsPiggy

New member
מסיכה לשיער הכי עדיף לקנות אצל

הספר - זה אולי יקר אבל זה ממש טוב... וגם עוד משהו - תשאירי אותן על השיער הרבה זמן, תאספי את השיער בקוקו או משהו אחרי ששמת את המסיכה ותשאירי את זה הרבה זמן - זהו עוזר לי. ואם את לא יכולה כל כך לקנות מסיכה מהספר - אני די חושבת שהמסכה של פנינה רוזנבלום היא טובה... אבל זה רק אני...

YaLdoNet 4 EveR

New member
כנ"ל

ו.. מסיכות לשיער?
אני לא בקיאה בחומר
מי נותנת לי הצעות למסכות (עדיף טבעיות.. אני דוגלת בזה
) לשיער?

מיה אחת

New member
קצוות לא חובה

לעשות דווקא אצל ספר. תמצאי מישהו עם יד טובה שאת יכולה לסמוך עליו (אמא, אחות, חברה וכו´), ותבקשי ממנו לגזור לך את הקצוות השרופים. זה אולי לא יצא ישר כמו במספרה, אבל מניסיון, אצל בעלות שיער מתולתל, אף אחד לא יכול לראות את זה. בקשר לנפח: דבר אחד שאת יכולה לעשות זה להשתמש בלחות לשיער. אחרי כל חפיפה, לוקחים ומורחים בנדיבות (!). אני משתמשת בלחות של וולה (מסדרת וולה-בלזם), ומדובר במוצר נפלא. לחות נטו, לא שמנוני, לא דביק, פשוט מעולה. עוד אפשרות זה לאסוף את השיער במהודק ברגע שאת יוצאת מהמקלחת, ולהניח לו להתייבש כשהוא אסוף (וזה כמובן לא אומר שאת לא צריכה להשתמש בלחות לשיער). זו שיטה פחות טובה לדעתי, כי א´, זה לא נח, ב´ זה לא בריא לשיער ולעור הקרקפת. ואחרון- לא ללכת לישון עם שיער רטוב. כאשר את שוכבת, השיער מתייבש כשהוא פזור על הכרית, ואין שום דבר ש"ימשוך" אותו למטה. בצורה כזו את מקבלת שיער פרוע יותר, נפוח יותר ומסודר פחות. אם את מתקלחת לפני השינה, חכי קודם שהשיער יתייבש.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אני לא יכולה לישון עם שיער יבש ../images/Emo4.gif

זה משגע, מ-ש-ג-ע אותי כי השיער שלי הוא.. אממ.. איך אומרים? בעל נפח
וזה מגרד.
בכל מקרה, קצוות אני אכן אעשה (למורת רוחי
), ובקשר לקרם שאת משתמשת בו – אז זה באמת נשמע טוב, אבל הפרפקט פשוט.. גרר, שולת(תתת)! הוא מיוצר בשביל השיער שלי בול – עם קצוות שרופים (
) ויבשים (
) ולהחייאה שלו. ואגב, השיער שלי קצת נשרף מהשמש (לא הקצוות, הפעם השיער מאחורה).. מה עושים בשביל.. להחיות אותו? ותודה

מיה אחת

New member
לצערי-

שיער אי-אפשר להחיות. גם מהבחינה הזאת שהוא כבר מת ברגע שהוא בוקע לך מהקרקפת, וגם מפני ששיער, אחרי שנשרף, אי-אפשר להשיב למצבו הקודם. מה שכן אפשר לעשות, זה למנוע ממנו להשרף יותר, ולקצר בהדרגה, עד שהשיער השרוף יתחלף בשיער יפה ובריא. כדי לשמור על השיער מהשמש, דבראשון חשוב לאסוף אותו. כשאת יוצאת לשמש, אספי את השיער בפקעת, כמו גם בים ובבריכה. שנית, צריך לספק לו הרבה לחות. כל אחת והקרם המתאים לה
. ואחרון- כל פעם להוריד קצת. נכון, למשך תקופה ארוכה לא תוכלי לגדל, אבל כאשר מורידים קצוות באופן קבוע, את גם נפטרת מהשיער השרוף, וגם השיער גדל מהר יותר.

Lola!!!

New member
היי!

אני חדשה פה... קראתי את הבעיה שלך...(ולרובנו יש בעיה דומה). ולפי דעתי לא חשוב כמה פעמים גוזרים קצוות, יש להמון בנות נטייה של קצוות שרופים להישרף לעיתים קרובות, ואז אחרי כל גזירה של הקצוות הן חוזרות לקדומותן. מה שאני יכולה להסיף לך חוץ מכל מה שהבנות אמרו על קרמים לשיער (שלפי דעתי טוב לשים, אבל לא בצורה מופרזת כדי לא להרוס את רמת השומניות של השיער), כאשר מאריכים שיער, הנפח שלו לעט לעט יורד בגלל הכובד, אז אחת הדרכים להוריד את הנפח של השיער הוא להאריך אותו. וחוץ מזה כיום קיימים המון סוגיי שמפויים ומרכים לשיער יבש שבדרך כלל עוזרים קצת לבעית הנפח, כמו שכבר אמרו לך רצוי להשתמש במסכה לשיער יבש/מתולתל ואם לא רשום איך להשתמש בה אני ממליצה פעם בשבועיים ולמרוח על כל השיער מהשורשים עד לקצוות להמתין 3-5 דקות ולשטוף היטב. מקווה שעזרתי.

MaYo0sH

New member
האממ..

ברוכה הבאה
אני מזדהה כי יש לי בעיה דומה.. אז הנה כמה טיפים ששמעתי וקראתי:
שאת הולכת לישון אף פעם אל תלכי לישון עם שיער אסוף. בגלל שהשיער "כלוא" בתוך הגומיה השיער לא "נושם" והוא מתחיל להסריח. (זה במקרה שהשיער רטוב) חוץ מזה שגם קוקו שצמוד מידי לראש גורם לנשירה..
שיטה שלי שאני עושה ומאוד עוזרת: תקני שמן נבט חיטה (גם שמן תינוקות עוזר..) ותשפריצי על השיער. תחכי 10 דקות ותשטפי במים חמימים.
במקום מרכך, תשתמשי במסכה. אחרי החפיפה תמרחי את המסיכה על השיער והקצוות (לא על השורשים).
שהשיער רטוב, אף פעם(!!) אל תברישי אותו. אם את מוכרחה עדיף שתשמשי במסרק (לא מברשת) עם שינים גדולות כאלה. ותעשי את זה בעדינות.. אחרי הכל השיער נוטה להשבר בקלות..

YaLdoNet 4 EveR

New member
את צודקת בקשר לשיער המסריח ../images/Emo4.gif

אבל אני חייבת לאסוף אותו כי אחרת כשאני קמה יש לי איזה שני מטר תלתלים (דווקא גדולים ויפים!! חבל שאין לי אומץ לבוא ככה לביצפר
) להתמודד איתם וזה גוזל טונה זמן.. בקשר לשמן נבט חיטה - אני אקנה - אבל.. איך בדיוק זה עוזר?
ולמסכההההה... גרר כולם אומרים מסכה מסכה אבל אין לי מושג מאיפה להשיג, איזה להשיג, ואיך משתמשים..
ולמה לא להבריש את השיער? ואני לא משתמשת במסרקים (גם לא עם שיניים גדולות
) אז סביר שאני פשוט אאלץ לא להסתרק לנצח
ותודה

MaYo0sH

New member
../images/Emo3.gif

מסכה.. את יכולה לקנות בכל מקום (סופר פארם וכדומה) אבל אם את רוצה מסכה ממש טובה תלכי למספרה. חח כי שמסרקים את השיער שהוא רטוב הוא נוטה להשבר וככה יש יותר קצוות מפוצלים.

Lola!!!

New member
אני ממליצה...

לך, על המסכה החדשה של נטורל פורמולה מהסידרה "מרגע החפיפה" הסידרה הזאת פשוט מעולה (לפחות איתי) גם השמפויים וגם המרכים ובאמת רואים תוצאות מרגע החפיפה, כדאי לך לקנות כזאת לשיער מתולתל (או כל דבר אחר שמתאים לך) ועל גבי הקופסא של המסכה רשום את ההוראות. בכל אופן זאת רק המלצה. ולגבי ההסתרקות והשינה, לפי דעתי זה באמת לא בריא לאסוף את השיער ישר אחרי המקלחת אבל תמיד אפשר לאסוף אותו בצורה קלה, לא מתוחה מידי, דבר שמרפה על השיער ובכל זאת לא מבלגן אותו. ולגבי ההסתרקות, אני מסתרקת עם מברשת עם שיניים רחבות וגדולת, והשיער שלי בסדר גמור, אומרים שזה שובר את השיער אבל אני חושבת שזה לא כל כך מוגזם.

MsPiggy

New member
לי דווקא זה עוזר לאסוף את השיער

כשהוא רטוב, זה שומר על הלחות...

למעלה