היילו לכולם

היילו לכולם ../images/Emo105.gif

שלום אני שירה 0אני מניחה שהסקתם איך קוראים לי מהניק שלי) אני חדשה וו.... אני אספר על עצמי משו
אה אני שירה בשחור ואני פילה ורודה מנוקדת וברחתי מהספארי וזהו. אני מקווה שאני אהנה...

אאאאאאאאאלוווווווהה-הה!!!

וווווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאסססססססססאאאאאאאאאאאאאאאאפפפפפפפפפפפפפ?????????? שנה טובע, ותהני כאן מותייקקקקקקקקק!!!(חא מאנגה גירל)

Me¥tal

New member
ענת, את מפחידה אותה.. ../images/Emo13.gif

היי שירה. אני מיטל, בת 16 מחדרה. מווו!

../images/Emo24.gifשירע מאמי שלי!!!!!../images/Emo41.gif

אני המלצתי לה על הפורום
מוהאהאהא
שירוש´! מה קורה חמוטה? מקווה שתשתלבי פה מהר!!! אוהפת אותך המון המון,נועה

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo6.gif אהבתי ת´חתימה ../images/Emo6.gif ../images/Emo117.gif

ברוכה הבאה
אנוכי אופיר, ואנוכי לא שפויה. אנוכך ברוכה הבאה! ^-^

אה כן ../images/Emo105.gif

בקשר לחתימה- הייתי אמורה להתחיל מהקיץ אבל לצערי נסעתי לאיטליה ולא הספקתי להכניס את כול האיקונים הקיציים...

Me¥tal

New member
זאת חתימה מגניפה. ../images/Emo13.gif

אבל הם לא יעבדו לך כשהם יעלמו. יהיו ריבועים כאלה עם איקסים, וזה יהיה נורא לא פוטוגני.

Shablula

New member
../images/Emo24.gifהיי...../images/Emo60.gif

כאן לירון 007 גיל: 13 (היום!
היום!
) כיתה: ח´(5
>>>SOOO NOT<<<
) עיר: רה"ע (ראש העין יא מוגבלות!!!
) טלפון: YOU WISH... ~*!תהני בפורום!*~

יווו אני בשווווקקקקקק!!!!!!!!!!..

יש בארץ 2 בנות בנות 13.. ושתיהם בח´5 !?!?!?..יוו אני בשווווקקקק.. לא הגיוווונייייייייייייייי

Black Cat16

New member
את מ../images/Emo32.gif טופיק, לא../images/Emo35.gif

קיצר, אני אורנית, בת 16 מהמרכז, אני אלכוהוליסטית בהכחשה, יש לי שחלות קטועות, פיצול אישיות חמור (או שלא), אובססיה נוראית לבריזר לימון ולשוקו יטבתה (לא ביחד יא מגעילה!) אני אוהבת לנרגל (קלאודיה נרגילתי השאווה
), לשמוע מוסיקה (ישראלית וספרדית), לישווווון, לבלות עם חברים (נראה לכם שיש לי?! אמא משלמת להם בשביל שיסתובבו איתי), לעשות שטויות ועוד דברים נוספים. קיצר... ברוכה הבאה לך
והתמכרות נעימה

חעעעעעע נקרעתי!!!!!../images/Emo6.gif

"אמא משלמת להם שיסתובבו איתי"... מה שמזכיר לי אורנית, אמא שלך שכחה לתת לי את החודש שעבר,תזכירי לה,טוף מותק?
מנועה

למעלה