היילו פרינדס!!

טילו

New member
היילו פרינדס!!../images/Emo8.gif

חזרתי, אחרי בערכ שבועיימ שלא הייתי פה.. בהתחלה היו בעיות עמ המחשב, שעשה שביתה לכמה ימימ, ואח"כ טסתי לאנגליה, ועכשיו חזרתי.. לקח לי איזה שעה וחצי לקרוא את ההודעות בדפ הזה, אני מוותרת על ההצצה לדפימ הקודמימ... נראה שפספסתי די הרבה אבל לא נורא.. אממ... היה מדהימ באנגליה ו.. נראה לי שאחרי הכל, אני נמשכת ל.. בנימ נראה לי שזה יותר עושה לי את זה לא יודעת. בכל מקרה, היה לי ממש כייפ שמ!
מישו פה זוכר אותי בכלל? טילו

sarah

New member
ברוכה השווה! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

מקווה שנהנת שם באנגליה...

LeeCooper69

New member
בטח שזוכרים!!!!

מה קנית לי מאנגליה??? מסרת ד"שים למשפחה שלי? לא מצאת לי איזה בריטי שווה?!?!? Would you like a cup of tea? Milk? גוועלד... אני חולה על השפה שלהם!!! וול, זו האנגלית היחידה שאני יודע לדבר... המפף... בכולופן, אני בICQ אם את רוצה לדבר.

טילו

New member
בריטימ שווימ!:)

חחח, פגשתי שמ הומואימ בכמויות, שגמ אני נהייתי קצת הומואית, חח
היה ממש שווה, נורא קר ויקר אבל נהניתי מהשינוי במזג האוויר ואמרתי יאללה אז מה אמ זה יקר אני פה עכשיו ויש לי כספ אז יאללה נבזבז אותו! אז הצלחתי לחזור עם רשימת קניות מכובדת למדיי וגמ להחזיר לאמאבא די הרבה כספ (יחסית), בגלל שגמ קיבלנו מלא כספ שמ בשביל אוכל, וכמה כבר אפשר להוציא על אוכל..?? אז את מה שנשאר בזבזנו על עצמנו, האהא
בכלל עשינו חיימ משוגעימ, טיללנו המונ, פגשנו חבר´ה כייפיימ, ועוד.. אוו (מרחפת על מטוס מדומה בחזרה לאנגליה) ולי, המשפחה שלכ כוסונימ אחד אחד, חילקתי להמ חגורות גאווה עמ ד"שימ ממכ!

LeeCooper69

New member
וואלה?!?! הם באמת אמרו שניגשה אליהם

מישהי מוזרה... חחחח.... אני לא צוחק!!!!!

TwelveEyes

New member
England!

Blimey, that´s bloody fantastic! Got off with any nice blokes, love? And how about them London streamers?
אחח, סלנג בריטי טוב..

למעלה