היילו

היילו ../images/Emo13.gif

שבתי כעת מההופעה המיוחדת לכריסמס... היתה שם עוד בחורה ישראלית ממש מקסימה בשם מיכל! (וכולם ביחד איתי: "מיכליייייייייייי") ו3 חברות שלי באו איתי אז היה ממש ממש כיף! ג'סי עשה לי שלום בשיר הראשון או השני!!!! (לא בטוחה איזה מהם) וכל מי שהיו סביבי מה זה נגנבו
ואמרו מה זה איך הוא מכיר אותך??? זה היה ממש מצחיק! אבל עדיין נראה לי שזה כל הופעה לעצמה והוא לא קולט שאני אותה אחת. בוגד!
והשוס- טום שאל את הקהל, מה אתם רוצים מתנה לכריסמס? וכולם צעקו "אותך!!!!!" ואז הוא צחק ואמר, לא באמת, ואז הוא הצביע עליי והסתכל עליי בעינים ואמר- את!! מה את רוצה לכריסמס! ואני כזה נחנקתייייי חחחח לא הצלחתי להוציא מילה אז הוא פשוט חיכה כמה שניות וגיחך לעצמו (אוף עכשיו יש לי בראש כל כך הרבה דברים שנונים לומר- או אפילו- למה לא אמרתי שקין יבואו לישראל??? אוף אבל פשוט נחנקתי פתחתי את הפה ולא יצאה מילה חחחחח) ואממ אה כן הייתי שורה שניה ממש ממש באמצע, ראיתי מעולה, היה ממש כיף. מחכה להופעה שתהיה איתכם קיס קיס לילה טוב
(וקין לא יצאו החוצה בסוף)

מיכליייייייייייייייייי

(אמרת לה להצטרף לפורום?
) אני חושבת שג'סי דווקא כן מזהה אותך
אחרת זה נשמע לא הגיוני
וריצ'רד זיהה אותך אחרי המפגש בראשון?
ואיזה חמוד טים.. ולא נורא זה קורה, לחץ וכאלה.. מי לא היה נלחץ.. ומגניב לך!

Pure M

New member
גיתית,

יש לי הרגשה שג'סי דלוק עליך
כל פעם במשך כמה הופעות הוא מסתכל אלייך ככה?

כל הזמן!!! זה היה אבל ממש מצחיק איך ששאלו אות

י אנשים אם אנחנו מכירים אגב שכחתי לומר שבסוף כשהוא בא לזרוק את הצ'יפים של הגיטרה שלו הוא זרק כמה ואז בא וממש זרק אליי 5 צ'יפים! תפסתי את כולם וחילקתי לחברותי

mayab1234

New member
הופעה בדצמבר?

הי גיתית איזו הופעה הייתה? יש להם עוד הופעות מתוכננות בזמן הקרוב בלונדון? או באזור? בבקשה תעדכני אותי

זאת היתה הופעה קטנה שרק מי שזכה בכרטיסים יכל

ללכת, אני אישית לא זכיתי אבל מישהי נתנה לי כרטיסים יום לפני... הUK TOUR שלהם מתחיל בסוף ינואר אז אולי לפני זה הם יעשו שוב איזה הופעה קטנה ולא מתוכננת

justin9

New member
חחח וואי גיתה!!!

איזה חוויות נהדרות!!! גם אני חושבת (מקווה) שג'סי חש אלייך אהדה גדולה
בטח כל הפקאצים מהפורום הרשמי מקנאים בך..
וטום פנה אלייך!!!!! וווואוווו!!!!!!
אל תתבאסי שלא ענית לו, כל אחד מאיתנו היה נחנק בסיטואציה כזו....

galoosh33

New member
פשש, נשמע כיף! :)

פעם הבאה תביאי סטליסט!@!@!#@3
ויואוו, עוד מעט קריסטסמס
בלונדון
im jealousssss

אני יכולה לארגן סט ליסט ../images/Emo3.gif אגב נזכרתי גם

שהיתה לידי מישהי בתור שהתחילה לספר לי איזה קליפ יפה לספיירלינג מעריצים מברזיל עשו ואמרתי לה, את בטוחה שזה לא מישראל?? אז היא אמרה לי- כן כן זה ברזיל! ואז היא התחילה לתאר לי ובקיצור זה היה שלנו!!! וןאני כזה זה אנחנו!!!! והיא אמרה לא לא ואמרתי לה נו נכון היה שם אייקון והיא אמרה כן! קיצר זה היה שלנו והחוצפנית חשבה שזה ברזיל! מה זה!
סתם היא דווקא היתה חמודה.. אבל אני מקוה שאנשים אחרים שמים לב שזה אנחנו ולא סתם האדרנו את שמם של ברזיל

איך היא הגיעה לברזיל? ../images/Emo12.gif

זה לא מוזכר בקליפ בשום דרך... היא פשוט בחרה מדינה?.!

justin9

New member
איזו חוצפה! וגם כתוב קין ישראל!

אנחנו נראים לה ברזילאים???

dans girl

New member
../images/Emo185.gifמיכללייי../images/Emo99.gif ג'סי חמודי../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif. יו, אני כלכך מחכה להופעה בפברואר |אושר|. שמחה שנהנית, ומצחיק שטום הצביע דווקא עלייך עם המתנה לכריסטמס../images/Emo6.gif.

למעלה