אמבריי לנצח
New member
היילו ../images/Emo13.gif
שבתי כעת מההופעה המיוחדת לכריסמס... היתה שם עוד בחורה ישראלית ממש מקסימה בשם מיכל! (וכולם ביחד איתי: "מיכליייייייייייי") ו3 חברות שלי באו איתי אז היה ממש ממש כיף! ג'סי עשה לי שלום בשיר הראשון או השני!!!! (לא בטוחה איזה מהם) וכל מי שהיו סביבי מה זה נגנבו
ואמרו מה זה איך הוא מכיר אותך??? זה היה ממש מצחיק! אבל עדיין נראה לי שזה כל הופעה לעצמה והוא לא קולט שאני אותה אחת. בוגד!
והשוס- טום שאל את הקהל, מה אתם רוצים מתנה לכריסמס? וכולם צעקו "אותך!!!!!" ואז הוא צחק ואמר, לא באמת, ואז הוא הצביע עליי והסתכל עליי בעינים ואמר- את!! מה את רוצה לכריסמס! ואני כזה נחנקתייייי חחחח לא הצלחתי להוציא מילה אז הוא פשוט חיכה כמה שניות וגיחך לעצמו (אוף עכשיו יש לי בראש כל כך הרבה דברים שנונים לומר- או אפילו- למה לא אמרתי שקין יבואו לישראל??? אוף אבל פשוט נחנקתי פתחתי את הפה ולא יצאה מילה חחחחח) ואממ אה כן הייתי שורה שניה ממש ממש באמצע, ראיתי מעולה, היה ממש כיף. מחכה להופעה שתהיה איתכם קיס קיס לילה טוב
(וקין לא יצאו החוצה בסוף)
שבתי כעת מההופעה המיוחדת לכריסמס... היתה שם עוד בחורה ישראלית ממש מקסימה בשם מיכל! (וכולם ביחד איתי: "מיכליייייייייייי") ו3 חברות שלי באו איתי אז היה ממש ממש כיף! ג'סי עשה לי שלום בשיר הראשון או השני!!!! (לא בטוחה איזה מהם) וכל מי שהיו סביבי מה זה נגנבו