היילו!

וואי את חמשושית משבט זוהר?

חח נסעתם איתנו אממ בכיתה ז´ בטיול פסח חח אורית ויעל- עמית קלח (המתקלח:זה שהיה מסריח) וואי חחחחחח יש לך איסיקיו?

לאנה

New member
היילו!

מממ, טוב, אני חדשה, כפי שבטח שמתם לב, אני חמשושית מי-ם, ולפתע גיליתי שיש פורום צופים אז חשבתי לקפוץ ולראות מה קורה פה...
אוו, ויש לי שאלה - אתם מכירים את ה..., אהמ..., בואו ונקרא לזה "שיר עידוד", שהולך ככה: "Let me see the Michael Jordan! What did you say? I said let me see the Michael Jordan! What did you say?" וכן הלאה..., בכלופן, אני צריכה עוד כל מיני דברים שמחליפים את המייקל ג´ורדן..., כמו ג´ון טרבולטה, מקרנה..., אוח, מישהו הבין אותי בכלל?!

היייי

אני חן...חמשושית מהנהגת שרון משבט רכ"ס כפר סבא..... וברור שאינ מכירה את השיר הזה! יש לנו גרסאות של השכבה שלנו.... אממ יש גם את בר רפאלי שעושים ויאללה ויאללה ויאללה בלאגן!

נראה לי שהבנתי!

קודם כל, אני גלי, כיתה ח´ שבט מצדה! ודבר שני - החתימה המאוחדת היא של שבט יומתן או משהו כזה?! זה ממש מעצבן! תסבירו לי כבר מזה!!!

אהלן !!!!!!!!!!

טוב..אני שירי, שבט דקל, הנהגת צפון... נצרת עילית (ליד עפולה) אני אמסור בשמך ד"ש לכככוווווולללללםםםםם (סתם בדיחה מפגרת) אווקי....אז תהני!

אווו- שכחתי- אני מדריכה....

איזה פוסטמההה.... אני בכיתה י´- מדריכה בנות ה´..:) זהו- עכשיו אין לי מה לספר

היי, ברוכה הבאה!

אני נועה, שישיסטית, מדריכה ו´, בשבט שקמה אזור, הנהגת מרכז... אני מקווה שתהני פה בפורום...
נועה.

yuyu yop

New member
היייייייי

החתימה המאוחדת זה לא של יונתן... גם לדונלד דאק יש... אהה אני יובל שבט יונתן...

אני מצתרפת לגליייי

מזה לעזאזל החתימה המאוחדת הזאת??? מאיזה שבט את? אני דניאל שבט ערבה הנהגת דרום לבנון מדריכת ה´ בנים שישיסטית ומדאיסטית!

לאנה

New member
תודה רבה לכולכם!!!

חי, החתימה ממש לא קשורה לשבט, זה סתם משהו ש... - ילדה מסוימת, מיכל שמה, קמה יום אחד והחליטה להפיץ את הקטע של החתימה המאוחדת, כך שבסופו של דבר כל חבר פורום יראה אותו אצל מישהו, יוסיף את המשפט לחתימה שלו, ואז לכולם תיהיה את אותה החתימה..., בערך, אני אחפש את ההודעה המקורית אח"כ.
. או, ואני משבט זוהר.

למעלה