הייל נאור.

מזלט

New member
הייל נאור.

הייל נאור. יש לי רעיון בשבילך, תקשיב. בוא נעשה ככה: כל מי שב-5י``ל מתמטיקה - יפנה ימינה. מי שב-3 ו4 , יפנה שמאלה. ככה ניפטר מהם.

כן מזלט צודק

אין ספק שהפתרון היחיד לאשפה גנטית כמונו (תלמידי פחות מ-5 יח``ל) הוא מיספור וריכוז מסודר במחנות מיוחדים- שמה כבר ילמדו אותנו לקח מה זה לא להיות ב-5 יחידות. ממילא אנחנו לא יכולים לעשות הרבה בצבא - בטח לא להיות טייסים.. בכלל אחרי כמה זמן נתחיל לעלות כסף למשק הישראלי, ולא תהיה ברירה אלא להתחיל לגמור אותנו.. אפשר לסדר מין מקלחות כאלה או משהו... לא יודע-שגאוני 5 יח``ל כבר יהנדסו משהו בין טיסה לטיסה. או לחילופין: אולי צריך לעשות מבחן ראשוני בלשכת גיוס, כחלק ממבחני הדפ``ר, של שתי המכונות שצוות אוויר, ולראות: אולי צריך לגייס לקרבי רק את אלה שיש להם מספיק כישורים ``לבנות לגו`` ולסובב את התי הידיים בבת אחת? אני צוחק כמובן, והאמת שזה לא הכי נושא לצחוק עליו - אבל עובדה שכולם פה שמו לב שהדעות שלך ממש חריגות (``תלמידי 3 יח``ל הם אידיוטים``<--ציטוט מלמעלה) יום טוב לך יוני ונמרוד

מזלט

New member
אתה יודע

עד עכשיו לא חשבתי על זה, או בעצם, לא האמנתי שדבר כזה קיים. השיחה הזאת, על ``הטובים לטיס`` הידועה לשמצה בשמה ``תלמידי 3 י``ל הם דפוקים`` היא מאוד מאוד מטרידה, שמישהו יחשוב ככה באמת? זה נורא. זה גורם לי לחשוב כמה אנשים יכולים להיות דפוקים... אבל דפוקים באמת, לא ``דפוקים`` שעושים 3י``ל מתמטיקה, אלא דפוקים שאין להם טיפת דרך ארץ וכבוד. הרי נאמר, נצח ביושר הפסד בכבוד. הפסדת? נפלת במיונים? אל תאשים את המערכת, הרי היא הרבה יותר ותיקה ממך ומאחותך, והוכיחה את עצמה מעל ומעבר. הרבה יותר ממעל ומעבר. אין עוד חיל כזה בכל העולם. במקום זה, הוא מסתובב ותוקף בנקודה הכי רגישה שיש, את המלש``בים, אלה שעוד יכולים להיות מוסתים ומושפעים ע``י הדברים הקשים שהוא אומר. השיחה הזאת לדעתי, צריכה להימחק. בושה שהיא תיכנס בכלל לארכיון. בושה. אני מתבייש בשבילך נאור.

naor77

New member
כמובן שמדובר בהסתה פרועה.

פשוט בושה הזבל שיוצא לכם מהראש למיקלדת. אני מציע לשקול מילים..

-aviram-

New member
לא נראה טוב....

הייל נאור במקרה כזה, חיבם לשים לב מה כותבים היי לנאור - הייל נאור לא נראה טוב בכלל....

profil45

New member
לא הבנת

אם אני מבין את כוונת המשורר זה לא אמור להיות היי לנאור

למעלה