היינווווו עם שריתושששש !

A v i s h y 1 7

New member
היינווווו עם שריתושששש !

היי ממצף ? היינו היום עם שריתוש כפורת עלייהההה חמודהההה היא באה ב 7 וחצי ככה חתמה לנו קנינו יומנים היצטלמנו חיבוקים נשיקות סיפרנו בדיחות היה ס22הההה !!!!! הבאנו לה במבה אדומההה והבאתי לה צמיד של נייקי היא מהזה התלהבה ! נשממההה שלי חיים שלייי יש לי עוד את הריח של הבושם שלה על היידים !!!! יוווווו חולה עלייהההה שריתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתLOVE YOUUUUUUU
 

Music4Life

New member
כן אבישי, הריח שלה עליי עדיין!!

אמאל'ה איזה כיף היה!!! היא היתה כזאת מתוק והיה אפשר לדבר איתה חופשי, והיא נתנתה לנו הרבה תצומת לב! אואו!! איזה כיף!!! אני מאושרת שראיתי אותה לפני שאני נוסעת..איך קיוויתי... אבישי, היה כיף לראות אותך, היית אחלה!
 

A v i s h y 1 7

New member
סליחה ????

תגידי שירן מה הבעיה שלך איתי? קודם את הולכת לבתיה מספרת לה שאני פורץ לך לאייסיקיו אח"כ שולחת ילדים כדי שישאלו אותה מה השם משפחה שלי וואללה מה הבעיה ?????
 
תגיד בן אדם מה יש לך???

אני שמחה סה"כ שפגשת את שרית!! אין לי עם זה שום ב-ע-י-ה!! ולא אמרתי בדיוק שאתה פרצת לי לאייסקיו הייתי בספקות! ומי סיפר לך את כל זה??? ואם יש לך בעיה איתי תפתור אותה איתי בפרטי ולא תפרסם את זה פה!!..מובן??
 
איזה כייף לכם!!!!

הייתי אמור גם לראות אותה אבל הלכתי לא ידעתי שהיא תבוא!! אני הייתי שאלתי שאלה את ניר ויצאתי!
 
למעלה