היינו אצל הדיאטנית

היינו אצל הדיאטנית

אני קצרה בזמן בגלל שאני עם 3 ילדים בבית (הגדול חולה) לבד לבד בסיכומו של דבר הדיאטנית טוענת שהקטנה שלנו חזרה לגרף של עצמה והיא לא מודאגת ממנה. היא הגדירה אותה כילדה רזה וזהו. היא אמרה שכל הכבוד על ההנקה הכפולה ושאני נותנת להם את הכי טוב. לטענתה לעניין הפליטות, ילד יונק פולט פחות מילד שאוכל תמ"ל ושאלה אותי אם היא פולטת יותר כשהיא מקבלת תוסף וזה באמת כך. היא המליצה שאם כבר נותנים תוסף פעם ביום אז להעשיר בקונפלור לבישול ולא הקונפלור של התינוקות משום שהוא לא משפיע על הסמיכות ועושה עבודה יותר טובה על הפליטות. היא אמרה שאני יכולה להפסיק עם התוספות !!! לצערי אני ממשיכה עם זה כשצריך בגלל שהגדול הקטן שלי צריך אותי גם אבל טוב לדעת שהחלב שלי מספק את הצרכים של הילדים. יצאתי מרוצה !

איזה יופי|../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

האמת - תמיד קל להגיע בדיעבד אבל אני ממש לא הבנתי את המהומה כשראיתי את הבת שלך. היא נראה חתיכה מתוקה...

דבורה1

New member
לקוחה מרוצה

אמא לתאומים יוצאת מרוצה מטיפת חלב? צריך לתלות פוסטר שלך שם... \וכל הכבוד לחלב של אמא ולקטנה שלמדה שלעשות קצת נחת. ומתי אני אזכה לראות בלייב? לא פייר

הטיפת חלב שלנו היא באמת משהו אחר

הלוואי ואצל כולם היה כך. יש יחס אישי מאוד עד כדי כך שהאחות בכל פעם שאני באה לשקול אותם עצמאית היא ניגשת אלי, שואלת מה המצב וגם טורחת לבדוק במחשב שלה איך השתפרנו וליעץ לי וגם הם מאוד מפרגנים לי שם על ההנקה הכפולה (מציעים לי מים ועזרה כשאני מניקה והשני בוכה) ואני מקווה שנתראה ממש בקרוב והנה חשיפה ראשונה של הקטנה שלי יונקת (שולחת לפני שאתחרט...)

היא מתוקה כל כך, אז הפכתי את הכיוון

שיהיה יותר קל לחזות במתיקות המדהימה הזו. מה עם תמונות של אחיה?

דבורה1

New member
איזה בובה מקסימה

וכמה שערות יש לה. טפו טפו טפו. נראה שיש לך עוד לקוחה מרוצה מבית משפחת אלמוג- ציצי. יפה לכן.

למעלה