היינו אצל המוסכניק (ארוך)

• פותח הנושא zimes
  • פורסם בתאריך

zimes

New member
היינו אצל המוסכניק (ארוך)

"תעמיד אותה פה. לא, לא ככה. תסובב. יופי. תפתח את המכסה-מנוע. לא נפתח? בוא, יש לי לום." אופס... כמעט. זה היה רופא. "עכשיו אני צריך שתחזיק את היד שלה ככה, ואת הראש שלה תסובב לפה. תחזיק. חזק." בשלב זה התערבתי, לקחתי את הדס, ובעדינות הפנתי אותה כך שלרופא היתה גישה לאוזן. אז הוא רצה להציץ בפה, והדס לא היתה בענין של לפתוח אותו, אז הוא ניסה עם מקל כזה, של גרון, לפתוח את הפה, כמו עם לום. הדס, מצידה, רצתה את המקל, ושלחה יד, אז הוא שוב "רק תחזיקו לה את היד" אוףףףףףף זו היתה פעם שניה ואחרונה עם ילד אצל אותו רופא אה, והדיאגנוזה? "או פריחה פוסט ויראלית, או אלרגיה" תרגום: "ואללה, אני לא יודע". טיפול: אקמול, להורדת הכאבים, פניסטיל ג´ל - זה לאלרגיה. (לא עברנו בבית המרקחת בדרך החוצה - להוריד לה את הבגדים מספיק כדי שפחות יגרד לה, אז למה סתם?) הוא אמר שזה לא מדבק, אז אם נרגיש טוב נבוא מחר...

אז כל מה שנותר...../images/Emo43.gif

זה לאחל שתרגישו טוב ולהציע אלוורה להרגעת הגירוד... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

יקירתי, האם טרם למדת שלרופא הולכים

כדי לדעת מה אין ולא מה יש. הולכים לראות שאין גרון אדום, שאין רעש בריאות ושאין נוזלים באוזניים. "משהו ויראלי" (וגם למיכל יש מאלה עכשיו, אגב) זה כמו "שיקולי מיסוי" בחשבונאות. גם זה "ואללה לא יודע", בתרגום חופשי. תרגישו טוב.

החלמה מהירה../images/Emo140.gif

ותעברו לרופא אחר, נחמד ורגיש יותר. הרופא של שגיא, מחזיק אותו על הידים, מגיש לו צעצועים, מדבר אליו ומצחיק אותו. מאוד כיף לי לראות את זה. כך רופא ילדים צריך להיות. ועוד דבר חשוב - הוא מסביר לנו כל דבר בשפת אנשים-שלא-למדו-רפואה ולא בהתנשאות.

למעלה