היינו אצל הרופא....צריכה עזרה! ארוך

היינו אצל הרופא....צריכה עזרה! ארוך

טוב הנה ההיסטוריה: כבר קרוב לחמישה חודשים גלגל כל הזמן עם שיעולים וכדומה : דלקת ריאות, הקאות המון ליחה, צינונים ארוכים וכו´.... תמיד היו אומרים לי" טוב זה מהגן, טוב תורידי במבה, טוב תורידי מוצרי חלב וכו´... והנה המצב הנוכחי: גלגל לא בגן - אלא איתי היא לא אוכלת מוצרי חלב - היא עדין יונקת - בת שנה וחמש! היא לא אוכלת ממתקים, כולל במבה ועכשיו היא כבר 3 שבועות עם ליחה משתעלת בלילה כמו אדם זקן וחולה, שיעלים של חצי שעה ויותר! היא ישנה איתנו, יונקת המון, ישנה בהגבהה עם אדים קרים...... לפני יומיים היה לה חום במשך 48 שעות, אבל לדעתי האישית זה קרה בגלל השיניים החדשות שיצאו לה! החום ניגמר ואנחנו עדין עם השיעול התמידי!!! מעבר לשיעול ולליחה היא מתנהגת כרגיל!!!!!!! הלכנו להיבדק עשינו שוב בדיקת דם- איזה סיוט, הלב שלי ניקרע מהסחיטה הזו של הדם באצבע! עשינו צילומי חזה: על הגב ועל הצד - היה סיוט!!!היא צרחה לא רצתה לשכב מול המכונה הגדולה הזו נאלצנו להיעזר במישהי מבחוץ כדאי להחזיק אותה! טוב עברנו את הבדיקות- והן לא משהו, הריאות לא נקיות, יש שם: "תסנינים פריברונכיאלים..." - מה זה אומר???????? - אלא ששוב אומרים לנו זה משהו ויראלי, ונתנו לנו אנטיביוטיקה... אמנם הרופאה היתה בסדר גמור אבל אני ממש לא שלמה עם האנטיביוטיקה.....יש לי הרגשה שזה לא בדיוק ויראלי- זה כבר כמה חודשים, ומשום מה נידמה לי שהרופאה מייחסת את החום והשיעול לאותה קטגוריה ומתוך חחש לדלקת ריאות או משהו- למרות שבצילום לא רואים דלקת ריאות, היא נתנה אנטיביוטקה. בדיקות הדם- חלקן הגיעו היא אמרה שזה בסדר- אני בספק! וחלקן עדין לא הגיעו!!!! טוב בקיצור - אני די מבולבלת, בינתיים לא נתנו אנטיביוטיקה, אני עושה לה מסאג´ים, מחר אצלצל לרופאה ואתייעץ שוב . במקביל אשמח להמצלות בכל הקשור ל: רופא מצויין שמבין בנ"ל כל הידוע לכן על מחלות ריאה כרוניות או לא ברונכיט ובכלל! ולסיום: פעם ראשונה על חמתי: אחרי שמהבוקר עד הצבריים המאוחרים ביליתי עם המתוקה בבדיקות שהיו סיוט לשתינו! יצאנו בבוקר, שכחתי את הטלפון בבית, וכשחזרתי בצהריים היא התקשרה וישר בהתקפה:"איפה היית עד עכשיו? " עניתי לה שהיינו עד עכשיו בקופת החולים והיא בשלה:"זה לא הגיוני, לא יכול להיות, אני גם הייתי הולכת אם הילדים וזה היה לוקח פחות זמן" עניתי לה: אם את לא מאמינה, אין לי מה להגיד לך" היינו עד עכשיו.... בסוף הצלחתי להבהיר לה שהיא מאשימה אותי סתם וכו´....היה לזה המשך כמו :"ידעת שאני רוצה לבוא"- מי ידע????או שהיא סתם אמרה.... בקיצור בסוף היא התנצלה.... טוב- אילו הימים שעוברים עלי לכן אני כבר קצת פחות פה! ושוב אשמח על כל מידע בתחום הריאות והסימפונות!!!!!!!!!!!!

אוי, אין לי עצות, אבל שולחת לכן...

המון
המון
והמון המון איחולי בריאות.

שולחת הרבה איחולי החלמה ../images/Emo140.gif

והמון בריאות. גם לי אין עיצות, אך נראה לי לפי מה שכתבת שזה בהחלט לא ויראלי. אני הייתי הולכת לקבל חוות דעת מכמה רופאים כדי להיות שקטה. ענת

אין לי שמץ של מושג מה אומרות

התוצאות, אבל בראש ובראשונה שולחת איחולים להחלמה מהירה. אני הייתי הולכת להתיעץ עם רופא מומחה (אפילו באופן פרטי). אולי בשנידר יש מומחים. אין לי שמץ של מושג. שווה לברר במהרה. ושוב-מאחלים שהבריאות והרוגע יחזרו לביתכם במהרה.

שירי ל

New member
תרגישו טוב, ושיהיה לכן קל

שולחת לך
גדול. לגבי רופאים- אני יכולה להמליץ על רופא ילדים מצויין אבל לא מכירה מישהו שמתעסק ספציפית עם הדברים האלה. מצטערת שלא יכולה לעזור יותר!

רותי ע

New member
החלמה מהירה לגלגל ../images/Emo39.gif

אין לי מושג בקטע הרפואי אבל אם את לא שלמה אולי כדאי להתייעץ עם רופא מומחה? לא יודעת באיזו קופ"ח את אבל במכבי למשל יש אפשרות ללכת לרופא מומחה שהוא מנהל או סגן מנהל בבי"ח בהשתתפות הקופה אחת לרבעון. וכדאי לך לשאול גם באתר של DOCTORS. יש שם פורומים רפואיים בנושאים שונים. ולגבי החמות-לא יאומן כי יסופר. פשוט לא שווה להתרגז על כזאת...

vered4

New member
גם אני בעד חוות דעת של מומחה

אם יש לכם ביטוח משלים, יש אפשרות להתייעץ. תרימי טלפון לשניידר, תשאלי מה שמו של מנהל מחלקה שמטפל בתחום, ותקבעי תור. אפשרות שנייה, רפואה אלטרנטיבית, יכולה מאוד לעזור במקרים כאלה. אם את מעונינת, אני מכירה שם של רופאה מצויינת, תשלחי לי מסר ואני אתן לך.

מירי,

New member
שאלה ... למה רפואה פרטית?

למה לא להגיע אל אותו רופא או אחר (ברמה זהה) דרך הקופה? אולי הניסיון שלי שונה... אני עברתי ניתוח בעזרת המושלם (=פרטי) , וביקור אצל המנתח היה פרטי.. היחס היה נוראי , כאשר היגעתי אליו למחלקה קיבלתי טיפול מ- עו - לה. בקיצור... לא חייבים לרוץ לפרטי...

vered4

New member
אם יודעים על רופא טוב של הקופה

בהחלט אפשר להתייעץ איתו. אבל מקרה כזה שנמשך כל כך הרבה זמן, הייתי הולכת רק לרופא מצויין, לא משנה איפה. רופא פרטי דרך הביטוח המשלים, זו דרך מקובלת לקבל חוות דעת שניה, אצלינו מקבלים 85% החזר, עד תקרה של 450 שח´.

מירי,

New member
אויייי תרגישו טוב...../images/Emo24.gif

האמת היא שאני סמכתי מאוד על הרופאה של ילדי שהייתה גם רופאת הילדים שלי (היא נפטרה לפני שנה..
). חמישה חודשים? דודו סחב איתו ברונכיט כמה חודשים ואז הרופאה עצמה היפנתה אותנו למומחה ריאות כדי לשלול כל בעיה אפשרית... תבקשי גם את הפניה כזו! מהניסיון שלי (ואני לא רופאה) לויראלי לא נותנים אנטיביוטיקה , רק לדלקת או חשד לדלקת... (ואנחנו עברנו 3 וירוסים עם הפניות למיון ועד אישפוז תוך 3 חודשים - לא קיבלנו אף פעם אנטיביוטיקה, אבל מצד שני גם אף פעם לא היו תסמינים בריאות באותן סיטואציות...). בקיצור , בקשי הפניה לרופא מומחה , דאגי שזה יהיה כזה שאת סומכת עליו, ותתעקשי על פיתרונות!

ענתש

New member
לגבי רופא מומחה...

מאד ממליצה על פרופסור גודפרי (או גודפריד ?) מהדסה עין כרם. הוא ה-מומחה בכל הנוגע לריאות, במיוחד של ילדים. בזמנו ההורים שלי היו אצלו עם אח שלי, שפשוט לא יכול היה לנשום כל הזמן, רופאים רבים וטובים אמרו להם שמדובר בסיסטיק פיברוסיס (!!! זה היה לפני שמנן של הבדיקות הגנטיות) והוא היחיד שאבחן שמדובר בסך הכל באסטמה. אסטמה קשה אבל רק אסטמה... (היום אח שלי בריא לחלוטין, עבר לו בגיל ההתבגרות). לפני כשנתיים גם אני הייתי אצלו להתייעץ לגבי צלילה (גם לי יש אסטמה) והוא ממש מעולה ויסודי, רק חבל שלא אישר לי לצלול. ואפילו מצאתי עכשיו את השם המלא: ש.גודפרי בהדסה עין כרם - מצרפת קישור. ורפואה שלמה

vered4

New member
לשר"פ של הדסה

יש סידור עם קופות חולים, יכול להיות אפילו עדיף על שניידר. (וגם יותר זול).

דבורי

New member
הומיאופטיה

לאביחי היתה אסטמה עד לפני בערך חצי שנה, ומה שהציל אותנו היו תרופות הומיאופטיות. אם את באזור ירושלים, שלחי לי מסר ואתן לך את הפרטים של הרופאה שלנו (היא גם רופאת ילדים "רגילה").

יקירתי, אולי אולי אני יכולה לעזור ../images/Emo28.gif

אני מקווה - קודם כל בר סבלה כמה פעמים מליחה בריאות (פעמיים או שלוש) ואצלנו זה אובחן כקשור לשיניים - היו לה גם נוזלים באוזניים, וההתנהגות רוב הזמן היתה רגילה חוץ מאי אילו מקרים קשים של בכי, ושיעול בעיקר בלילה. למרות שקשה לדעת, (בטח לא אני) זה מאוד יכול להיות בגלל שיניים ולא הייתי ממהרת עם אנטיביוטיקה, למרות שכצריך צריך... אצלנו זה גם יכול להיות קשור לאלרגיה (כי אני סובלת בעונות מעבר) בל זה מוקדם לדעת. הרופא של בר הוא מדהים והגישה שלו מאוד מאוד מקובלת עלי (בדר"כ מתחיל עם תרופות טבעיות וכו´) אם את במכבי (וגם אם לא כי ראיתי אצלו כרטיסים של קופות אחרות אבל לא זיהיתי)קוראים לו ד"ר ברק, הוא נמצא בשלמה המלך 82, ליד בן גוריון, טלפון 5271146 והוא נהדר. 1700252526 לקביעת תור. באותה מרפאה יש גם רופא אף אוזן גרון שמעתי שהוא מתמחה בילדים ושהוא נהדר, אף פעם לא הייתי וקוראים לו ד"ר דניאל 5298920. אנחנו (גם בר) הולכות לד"ר הלפרין ברמת גן, שאותי באופן אישי ממש הציל בנושא האלרגיה והטלפון 1700252540. אני מציינת אף אוזן גרון כי אם זה אוזניים-שיניים.. בכל מקרה בהחלט כדאי לראות עוד רופא, במיוחד כשהבדיקות מאחוריכן וזה לא אומר עוד סבל. מקווה שתחלימו מהר, נשיקות לגלגל!

ממש מידע אין לי, אבל

חמודה, אני מבינה לליבך ומבינה את דאגתך
אני לא יודעת היכן את גרה אבל יש לי רופא ילדים שהוא גם מומחה לריאות. אישית לא הייתי אצלו אבל שמעתי הרבה המלצות. הוא מקבל בראשון ודרך מכבי. אם תהיי מעוניינת השאירי לי מסר ואשלח לך את שמו ואת שאר הפרטים להתקשרות. מקווה שגלגל תרגיש טוב יותר בקרוב!

meira

New member
רק יכולה לשלוח ../images/Emo24.gif ו../images/Emo25.gif

ותסבירי לחמותך שהיא הגזימה!!!

מלמלה

New member
הרבה בריאות וגם

הרופא שלנו מצויין אבל די רחוק ממך מה שכן בן של חברה היה חולה תקופה מאוד ארוכה שיעול , נזלת, סטרידו וכו, שלחנו אותה אליו והוא שלח אותם להוציא דגימה מהריאות (בדיקה די קשה הילד היה אז בן חצי שנה) והתגלה חידק בריאות הוא נתן אנטיביוטיקה ואחרי שבוע הילד היה חדש אני זוכרת שהיא אמרה אחרי 3 חודשים שהילד היה חולה הוא כל הזמן בריא....... אז אולי לבקש לבדוק בכיוון הזה ולגבי החות זו בעיה קשה (אולי נפתח פורום בנושא?
) ורק חיבוק ותמיכה

מאמא יקרה, להלן רופא מומחה:../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בדיוק בתחום של מחלות ריאה ילדים: דר´ בנימין וולוביץ´, מרפאתו ברח´ רקנאטי (לא זוכרת מספר) ברמת אביב ג´ והטל´ שלו: 6426842 03 והוא פשוט הציל אותנו לאחר שנים של סבל, שיעולים, ליחה, אינהלציות וכל מה שאת (לא) רוצה. אנחנו הגענו אליו דרך מכבי, ללא תשלום מיוחד. ודרך אגב, פריברונכיאלי לדעתי זה אומר שלב שלפני ברונכיטיס, כלומר גודש, ליחה, ריאות שמגיבות על גירויים בדרכי הנשימה (יכול להיות אפילו "סתם" קרדית אבק הבית, לא חייב זיהום חיידקי/נגיפי - ?). דר´ וולוביץ יסביר לך הכל ויזמן אותך אפילו לערב הורים שבו הוא מסביר להורים מה זה ברונכיט, מה זה אסטמה וכו´. אדם מאוד מאוד רציני שמתייחס למקצוע שלו כאל ייעוד, ומזלנו שכך!

למעלה