היינו בביקורת אתמול

ליבי א

New member
היינו בביקורת אתמול

הינו אתמול בביקורת אצל הרופא והרופא אמר שהקלאב פוט של נוגה במצב מעולה והיא מתקדמת טוב מאוד. והוא אמר שאין צורך יותר לשים לה את הדניס בראון בשעות הצהריים רק בלילה זאת אומרת מספיק 12 שעות. ואנחנו כל כך שמחנו. הוא רק אמר שצריך לקנות נעליים גבוהות עד הקרסול (נוגה עוד מעט מתחילה ללכת הולכת שני צעדים ונופלת) והנעליים האלה גם יעזור לה ללכת וגם יעזרו לקלאב פוט. (נוגה בת שנה וחמישה חודשים) ולנוגה יש רגל מאוד מאוד קטנה שאין מידת נעליים בשבילה עדין האם מישהו מכיר חנות שעושים נעליים לקטנים בהזמנה?

יו, אלו בשורות!!!!!!!

הלוואי חדשות כאלה על כולם!... מעניין או שנדמה לי שאני צריכה ליצור סקר של מידות הנעליים של הילדים, גם לתמיר יש רגל מאוד קטנה יחסית לגיל שלו - 23!!!!

טאניוש

New member
אנחנו נקלקל לך את הסטטיסטיקה ../images/Emo3.gif

ללאון 20 (שנה וחמישה).

טאניוש

New member
חדשות טובות ../images/Emo57.gif

לגבי נעלי צעד ראשון- כנראה גם זה תלוי בגישת הרופא. אני שאלתי כמה פעמים כדי להיות בטוחה, והרופא אמר שלא צריך שום נעליים מיוחדות, נעלי צעד ראשון רגילות אבל טובות (קשיחות מאחורה ורחבות מספיק באיזור האצבעות), נעל סגורה ולא סנדלים. קניתי של אלפנטן. אני לא יודעת להגיד האם הילד שלי הולך (גם הוא בן שנה ו-5), עד כמה שזה נשמע מוזר. הוא עושה את הכל כל כך בהדרגה שקשה לי לשים גבול מתי זה נחשב "הולך". הוא נעמד מהרצפה ללא תמיכה ועושה כמה צעדים, אתמול הוא אפילו שינה כיוון באמצע ההליכה- עצר, פנה 90 מעלות והמשיך ליעד. אבל לרוב הוא מעדיף לזחול. מחוץ לבית הוא לא מסכים ללכת ללא יד בכלל.

ליבי א

New member
לגבי הנעליים

לזה בדיוק התכוון הרופא שנקנה נעליים גבוהות עד הקרסול שיהיו קשיחות על מנת שתיהיה לה תמיכה וסגורות וזה יעזור לה ללכת והוא אומר שזה גם יעזור לקלאב פוט זה יחזק לה את הרגליים. נוגה גם הולכת כמה צעדים ונופלת והרופא אמר שזה הזמן לנעול לה את הנעליים ושתנעל כל זמן שהיא עומדת. תודה על אינפורמציה.

galitdror

New member
עד כמה הרגל קטנה?

ליהונתן יש כרגע מידה 12, שזה פיצי! הוא בן 9 וחצי חודשים ושבוע הבא כבר נחליף לו למידה גדולה יותר, כי הגיע הזמן.

kuki1977

New member
ממש קטנה

אנחנו עדין לא החלפו אפילו את הנעליים של הדניס בראון שהן הכי קטנות שיש. ואמרו לי בחנויות שהמידות מתחילות ממידה 18 אני עדין לא קניתי לה נעליים מדדו לה הרגליים ואמרו לי שהיא בערך מידה 10 או 8.

ליבי א

New member
תודה רבה לכולן על התמיכה

שאלה נוספת האם מישהי מכירה מקום או חנות שעושה בהזמנה נעליים לקטנטנים שלנו? שוב תודה ושיהיה שבוע מקסים לכולם.

simchamiryam

New member
גם לנו היה סיפור דומה

שבוע טוב לכולם ! שמחה מרים התחילה ללכת בגיל שנה ושלושה, ולפי מה שאמרו לנו בטיפת חלב ועוד הכי בריא לילד ללכת בלי נעליים בכלל עד שההליכה יציבה. קנינו לה נעליים רק לאחר כחודש שהלכה על-פי הנחיית פרופ' פורת נעלי צעד ראשון רכות וגמישות (של fila בחנות גלי) גם הרגל שלה הייתה יחסית קטנה ובאמת לא מצאנו פחות ממידה 18 בסוף קנינו 18 והיא הייתה כמה חודשים עם שתי ספידות מודבקות אחת על השניה בתוך הנעל, היא הלכה עם זה מצויין. המידה שלה הייתה 16/ 17. חפשו בשירשורים קודמים למיטב זכרוני אילנה כתבה פה בעבר שלבן שלה הביאו נעליים מידה 17 מחו"ל ולדבריה לא קיים בארץ מתחת ל 18 על-פי התרשמותי משמחה מרים לאחר מספר חודשים שהרגל עם הנעל רק בלילה התחילה גדילה מואצת יותר של הרגל. השבוע קנינו לה סנדלים מידה 20, היא בת שנה ותשעה חודשים. בהצלחה, יונה

יחיאלוש

New member
נחמה קטנה...

לנו יש בעיה הפוכה. כפות הרגליים של הילדים שלנו גדולות מאד , בלי עין הרע. תתנחמי בעובדה שכשהיא תהיה גדולה לא תהיה לך בעיה למצוא לה נעליים וסנדלים. מצאתי את עצמי משוטטת עם בתי בת הכמעט 9 לפני פסח לחפש סנדל שיתאים לילדה במידה 38-39... אני חושבת שחברה סיפרה לי שהיא מצאה בזארה מידות קטנות... בהצלחה רבה! חיה.

ליבי א

New member
תודה רבה

תודה רבה לכולכן על העזרה ועל התמיכה אני אמשיך לחפש ועדכן אתכן אם מצאתי ואם כן איפה בתקווה אף אחד לא יצטרך לחפש. מה שלום יחיאלוש איך הוא מתקדם? איך אתם מרגישים?

למעלה