היינו בביקורת ראשונה עם ה"דניס"

sigis7

New member
היינו בביקורת ראשונה עם ה"דניס"

ושוב אנחנו עם תיקון יתר. נתבקשתי להפסיק לחלוטין את המתיחות, נאמר לי שהגיד שוב מתוח, ויתכן (חס וחלילה) שנצטרך לעבור שוב את הניתוחון... אני עדיין מאמינה ומקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר! בסה"כ הרופא מבסוט מהרגל,הרגל מגיעה לזוית של 20 מעלות שזה מצוין.ביקורת נוספת עוד 6 שבועות בעז"ה!

האמת שלא הבנתי

תיקון יתר זה טוב! וכדאי שישאר כמה שיותר זמן, זה גם הרעיון של הנעליים, לשמור על תיקון היתר. אושרי בן שלוש וחצי עם תיקון יתר. אם הגיד מתוח אז למה יש סיכוי שתצטרכו לעבור שוב את הניתוחון? ואם יש סיכוי כזה אז איפה ההגיון בלהפסיק את המתיחות שיכולות לעזור לגיד להישאר מתוח? מתיחות זה דבר שטוב לעשות כמה שיותר שנים, עד אין סוף. בגלל זה מומלץ להתעמל בגיל יותר מאוחר בבלט או אומנויות לחימה. שמחה שהכל נראה טוב וחיובי.
עידית

טאניוש

New member
גם אני לא הבנתי ../images/Emo4.gif

סיגי, תוכלי להסביר למה תיקון יתר זה לא טוב?

sigis7

New member
לפי דברי הרופא...

ואני מסתמכת בדברי רק על מה שהוא אמר לי,המטרה היא להגיע לרגל "רגילה", ברגע שיש תיקון יתר הם מעדיפים לתת לרגל מנוחה מהמתיחות ו"להראות" מה היא מסוגלת לעשות בעצמה (הרגל), לא ליצור מצב של הגזמה בתיקון שלטענתו אח"כ יכול רק לעשות לא טוב... ההבנה שלי היא אך ורק מתוך מה שהוא מסביר לי. הוא נתן לי לחוש את שני הגידים, ברגל ה"רגילה" וברגל הק"פ, ובאמת הגיד מרגיש חזק ומתוח יותר ברגל הק"פ. לטענתו במצב של תיקון יתר לא כדאי לעשות OVER TREATMENT. הוא טוען ואם אני זוכרת נכון גם פונסטי כשענה לנו, אמר,לא להגזים בנושא של הפיזיוטרפיה. גם אני שואלת את השאלות שלכן, אולם כרגע אני ממשיכה כמו שהוא הורה לי. נקוה שאני עושה את הטוב ביותר לבת שלי.דרך אגב, בשלבים מוקדמים יותר, הוא דווקא הורה לי לעשות המון מתיחות, כך שאני מאמינה ומקוה שהוא צודק...

למעלה