היינו בביקורת

ליבי א

New member
היינו בביקורת

שלום לכולם רציתי לשתף אתכם בשמחתי היינו אצל האורטופד והוא אמר שהרגליים ממש במצב מצוין. ואמר לי שאם נמשיך להקפיד על דניס בראון לפחות 10 שעות בלילה אולי נוריד את הסד יותר מוקדם ממה שחשבנו ואמר לנו לבוא רק עוד 4 חודשים. המשך הצלחה לכל הילדים המתוקים! ליבי

נהדר.

לא רוצה להעכיר את האוירה אבל מרגישה מחוייבת לכתוב, שיש 20 % סיכוי שהק"פ יחזור בין גיל שנתיים לארבע. מה שיותר חשוב זה שפונזטי הבין שאין לצפות למי יש סיכוי יותר לחזור, ולכן יצאו ההוראות לנעילת הנעליים עד גיל ארבע לכולם. המלצתי היא לסחוב כמה שאפשר. שמחה מאוד על החדשות הטובות, זה כיף גדול.

פרלמנים

New member
סיכויים וסיכונים

הסיכוי שאת מדברת עליו הוא ללא נעילת הנעליים או עם הנעליים? מי שיקפיד עד גיל 4 לנעול את הדניס בשעות הלילה עדיין נכנס לקטגוריה הזו של 20 אחוז סיכוי? לילה טוב, ג'סיקה

ליבי א

New member
את צודקת

אני יודעת שללא הנעליים התיקון לא יישמר. התלהבתי מאוד בהתחלה שאמר לי הרופא שאולי בעוד 4 חודשים נרד מהסד, אני מתכוונת בביקורת הבאה לדבר איתו ולומר לו ובכל זאת אני הייתי רוצה להמשיך עם הסד כי עברנו כל כך הרבה (את בטח יודעת יותר טוב ממני) ואני לא רוצה להרוס את כל מה שעשינו. בגלל זה הייתי בהלם שהוא אמר לי את זה בהתחלה בעיקר משמחה ואח"כ נרגעתי וחשבתי אולי זה לא כל כך כדאי. ודרך אגב אנחנו גם לא כל כך מתעסקים איתה ועם הסד היא נרדמת שמים לה את המתקן והיא ישנה מצוין עם הסד ושהיא קמה מורידים לה וזהו. אפילו השבוע היא אמרה לי "אמא נעליים ולישון". אני רוצה לאחל לכולם פה בפורום שיהיה לכם קל כמו שאצלנו.

איזה מתוקה שהיא אמרה משפט כזה

זה מזכיר לי את שמחה מרים שאחרי כמה זמן בבית החולים חזרה הביתה והיה לה ברור שהולכים לישון עם הנעליים. אך, איפה אצלי משפטים כאלו.

למעלה