היינו בדאון טאון

alphadelta

New member
היינו בדאון טאון

היה איזור מדרגות לשבת עליו ועצרנו לנשנש. מרחק מאיתנו התיישבו שני גברים ואישה - יושבים ומעשנים. ובנתיים האשה מאכילה את הפעוט. ומעשנת תוך כדי. אחר כך הם עישנו ופטפטו והפעוט שיחק באיפון ולהפוגה קצרה שיחק בקופסת סיגריות סגורה שעשתה רעש (שמצא חן בעיניו). הילדים שלי אמרו שעצוב שאף אחד מהמבוגרים שאיתו לא מדבר או משחק איתו. ואני חשבתי שגם עצוב שמעשנים עליו. איך יכול להיות שזו לא התעללות לעשות משהו שידוע שמזיק לילד. זהו. פרקתי.

לי הכי כואב העניין של הסיגריות...

לא מבינה אנשים שמעשנים ליד ילדים ולתת קופסת סיגריות על תקן משחק זה בכלל...

&nbsp
הייתי עם הילדה שעושה לה בייביסייטר והלכנו לאכול גלידה. אפשר היה לשבת רק בחוץ וישבנו שם ופתאום מלא בני נוער הגיעו והתיישבו לידינו והתחילו לעשן. פחדתי להסתבך איתם כי לא יודעת מי מה ואיך יגיבו אז פשוט זזתי הצידה עם הילדה למקום שהעשן לא יגיע על ספסל ואז מתיישבת לידינו אישה מבוגרת ומתחילה לעשן.
&nbsp
סיריוסלי?? קצת לחשוב, להתחשב...
מסכנה הילדה-כמות הפעמים שהזזתי אותה...

עצוב מאוד,

אלוהים יודע עם מה הוא יצטרך להתמודד בחיים שלו

אני זוכרת שראיתי פעם במגרש משחקים אמא מנדנדת ילד בן שנה פלוס, רק התחיל ללכת. היא עמדה ונדנדה אותו, בלי לנדבר, בלי לשיר, בלי שום תקשורת בין שניהם. מי יודע מה עבר אליה? עם מה היא מתמודדת? אבל חשבתי לעצמי שיחסים ותקשורת טובה כאן לא יהיו כנראה. כמה עצוב לראות מהצד ואי אפשר לעזור. מאוד מבינה אותך

shuttles3

New member
ואצלנו בשכונה

צומת X גדול עם רמזורים בכל הכיוונים. חיכיתי ברכב להזדמנות לפנות ימינה (היה לפניי עוד רכב).
על המדרכה מימיני הלכו, באיטיות, אישה עם עגלת תינוק ומאחוריה גבר שעישן סיגריה.
עוד הספקתי לחשוב שלפחות הוא מתרחק טיפה מהם כשהאישה הגיעה עד מעבר החציה שלפניה ופשוט המשיכה ללכת, עם העגלה, כאשר הרמזור שלה עדיין אדום, בלי אפילו לסובב את הראש שמאלה כדי אולי להספיק לראות איזה רכב תיכף עובר עליה, על העגלה ועל התינוק שלה. שום נהג לא היה עיוור מספיק או טיפש מספיק.

למעלה