היינו ביום חמישי בירושליים

אבח"י

Well-known member
לקחנו את הנכדה הבכורה והאהובה שלנו ל"יום כיף", ושילבנו את געגועי סבא לשכונת ילדותו, קרית יובל, רח' וולטא עילית 5.
אז, אבי, כשהגענו איתו לבית ילדותו באיזמיר, ולבית הספר ולבית הכנסת, רעד בכל גופו. אני לא רעדתי אלא נעצבתי עת ראיתי איך החנייה השתלטה על חצר המשחקים, ואיך הכניסה הפכה למקום מוזנח, כמו שכונת עוני או מקום בו יש רק שוכרים.
אבל היינו בעוד מקומות, מהצילומים הכנתי כמה שקופיות, תהנו.
אינפיניטי3.jpg

קבצים מצורפים

• אינפינטיירושלים1.jpg
    אינפינטיירושלים1.jpg
    KB 152.6 · צפיות: 4
  • אינפינטי2.jpg
    אינפינטי2.jpg
    KB 233.9 · צפיות: 4
  • WhatsApp Image 2024-08-22 at 19.42.05 (4).jpeg
    WhatsApp Image 2024-08-22 at 19.42.05 (4).jpeg
    KB 222.2 · צפיות: 4
  • WhatsApp Image 2024-08-22 at 19.42.05 (5).jpeg
    WhatsApp Image 2024-08-22 at 19.42.05 (5).jpeg
    KB 258.3 · צפיות: 4

סופהו 1

Well-known member

אבח"י

Well-known member
המלצה, ברגע שתשכך האש,
נגיע בשמחה רבה. אנחנו אוהבים מאוד את חיפה. בשנה שעברה היינו בכמה מוזיאונים, כולל מאנה-כץ. כשהיינו המוזיאון לאומנות יפנית היה סגור לצערנו.

כוכבית מצויה

Well-known member

סופהו 1

Well-known member
לקחנו את הנכדה הבכורה והאהובה שלנו ל"יום כיף", ושילבנו את געגועי סבא לשכונת ילדותו, קרית יובל, רח' וולטא עילית 5.
אז, אבי, כשהגענו איתו לבית ילדותו באיזמיר, ולבית הספר ולבית הכנסת, רעד בכל גופו. אני לא רעדתי אלא נעצבתי עת ראיתי איך החנייה השתלטה על חצר המשחקים, ואיך הכניסה הפכה למקום מוזנח, כמו שכונת עוני או מקום בו יש רק שוכרים.
אבל היינו בעוד מקומות, מהצילומים הכנתי כמה שקופיות, תהנו.
צפה בקובץ המצורף 114348
איזה כיף .. (ואיני מתיחסת לעניין החזרה למחוזות ילדותינו).
אפרופו ירושלים, הייתי לפני כמה שבועות בירושלים. סיור בספריה הלאומית- היה ממש מעניין. גם ה"פיסול" של 'אותיות האור' של מיכה אולמן
בהיכל הזכרון הממלכתי, טיילת ארמון הנציב ובערב, לסיום, משכנות שאננים.

1.jpg 2.jpg 3.jpg א.jpg 4.jpg

אבח"י

Well-known member
אפרופו ירושלים, הייתי לפני כמה שבועות בירושלים. סיור בספריה הלאומית- היה ממש מעניין. גם ה"פיסול" של 'אותיות האור' של מיכה אולמן

צפה בקובץ המצורף 114396 צפה בקובץ המצורף 114397 צפה בקובץ המצורף 114398 צפה בקובץ המצורף 114400 צפה בקובץ המצורף 114401
רצינו להגיע לטיילת המרשימה. [אגב, מככבת ברומן חדש שלי שעדיין בכתיבה :) ], אבל לילדה כבר לא היה "כוח".

נסיך.333

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 114396 צפה בקובץ המצורף 114397 צפה בקובץ המצורף 114398 צפה בקובץ המצורף 114400 צפה בקובץ המצורף 114401
מקום מדהים, ראית את תהליך מיון הספרים? נכנסת למקום שהם ממש מאוכסנים?
הייתי שם בסיור ממש לפני שהמקום נפתח, סיור מקצועי כי אנחנו הקמנו את המקום.
היה מרשים מאוד, בלשון המעטה.

למעלה