היינו בירושלים

dariayaari

New member
היינו בירושלים

היה מרשים. החברה' שם, יותם, איתי ומרב......כל הכבוד להם. ספרתי את האנשים, היינו שם בערך 60 אנשים, לא כולל תינוקות -:}. אורי שחק דיבר {מאד בטעם}, העביר אלינו את תפיסתו לגבי מה יעיל וכו'. לדבריו, והסכמתי איתו, חשוב שנהייה שם כמה שאפשר יותר, מול ביתו של אולמרט, ולפחות בשישי כל שבוע. אני רוצה מישהו/י שיעזור לי לממש את זה. יש מתנדבים.......? לא לריב.... תודה, דינה.

Shira Esther

New member
לא הסכמתי איתו לגמרי,

אבל נראה שכל הדעות מוצו- אין טעם להתווכח.

יונה1

New member
לשירה

לאחר שכל הדעות באמת כבר מוצו לעייפה, ומתוך סתם ניחוש על מה דובר אתמול במשמרת, לא נותר אלא לבחון את "מבחן התוצאה" (משפט בו משתמשות משפחות השבויים). במשך שנתיים, בוצעו על ידי הציבור והמשפחות פעילויות מפעילויות שונות. ממש היפר אקטיביות של פעילות, אבל את כולן הייתי מגדירה כ"שיווק מוצר" ולא כפעילות מחאה. ואך ראה זה פלא... כשבוע לאחר שהחלה פעילות מחאה אמיתית, שלוותה גם בלחץ אישי על שרים וח"כים - נפלה החלטה לקיים את החלפת השבויים. אז אמנם יתכן שבשלב הזה הויכוח אכן מוצה, אבל השאלה החשובה היא באם הופקו ממנו הלקחים? לצערי לי זה לא נראה כך. ולאור העובדה שלדעתי, החל מאתמול כבר באמת אין עם מי לדבר ברחוב בלפור, הרי שיתכן שגלעד יצטרך להמתין עוד הרבה מאד זמן להתייצבות פוליטית. מקווה מאד שאתבדה!

dariayaari

New member
היי יונה,

אסור לנו להרים ידיים באמירות שאין עם מי לדבר. אגב, הוא גר בבלפור?" צריך לשבור את הראש. צריך לשבת עם נועם שליט, ולשבור את הראש על איך להזיז עניינים. אם מישהו פה מסכים איתי, נתארגן, נדבר עם נועם, וניפגש עד שייצא עשן לבן. ???????

לדינה

זה נורא פשוט. עושים סידור עבודה כמו בקיבוץ. אם היו שם 60 אנשים ומחלקים ל-4, זה אומר שיהיו לפחות 15 אנשים כל שבוע. מי שיכול להגיע יותר יבורך. צריך גם לקבוע מישהו שיהיה אחראי לנושא תקשורת. היה שם צוות טלויזיה של אלג'זירה שממש חיפש בנרות מישהו לראיין אותו. אני בטוח שכתבה באלג'זירה משפיעה על אולמרט יותר מהרבה דברים אחרים שנעשים בנושא. אני מצטער אם אני נשמע כמו מישהו שנותן עצות לאחרים מה לעשות, אבל כיוון שנטלתי על עצמי מחוייבות שדורשת ממני זמן רב בעמותת "ערים בלילה" לא אוכל להתפנות לעשייה בעצמי. אבל אמשיך לבוא למשמרות.

יש חשיבות אדירה לתקשורת

אלג'זירה היא מעצמה תקשורתית עולמית והרשת הגדולה ביותר בעולם הערבי. ידיעות וכתבות שלה מצוטטות בכל העולם ומגיעות בודאי גם לאולמרט. לכן חשוב לידע את התקשורת על המשמרות, לנסות להביא אותם מידי פעם (אי אפשר כל הזמן כי הם עובדים על ספינים) וכאשר הם מגיעים צריך שיהיה מי שידע מה לומר להם.

כמה מעניין:את מי צילמו ושידרו מבית-ראש-הממשלה

בכניסת-מכוניות החוקרים המשטרתיות מבעד למחסום שבפתח הרחוב המוביל לבית ראש-הממשלה וביציאה משם, את מי צילמו ואת תונתם של מי שידרו ? את ברוך מרזל ואת איתמר בן-גביר, שידעו (כי הם תמיד יודעים) איפה לעמוד מתי, ואיזה שלט להניף (הפעם: על השחיתות של אולמרט). על משמרת של 60 האנשים שבאו להזכיר לאולמרט שגלעד, אודי ואלדד עדיין בשבי - אף מילה ואף לא הבזק אחד של צילום! להתכנסות הבוקר (שבת) של 60 האנשים בנקודת הגבול 105, ממנה נחטפו אלדד ואודי, דווקא דווקא הקדישו ידיעה במהדורת-החדשות של רשת ב' בקול-ישראל, בצהרי-השבת.

דן, זה בדיוק העניין

לא חשוב כמה אנשים עומדים במשמרת. מספיק 2 אנשים עם שלט נכון וזה מה שיזכה לכותרות. אפשר ליילל שהתקשורת מחפשת ספינים וגימיקים והיא לא מתייחסת ליפי הנפש (במובן הטוב של הדברים) שעומדים בשקט ומפריחים בלונים. אפשר אבל גם לייצר את הספינים והגימיקים שהתקשורת מחפשת כדי להעביר את המסר. אין מה לעשות. ככה הדברים עובדים. ואם התמימות תימשך זה מה שלצערי יהרוג אותם ולא האדישות.

dariayaari

New member
את זה הבנתי,

אבל לא מבינה מה החשיבות של תיקשורת חיצונית. אני מבינה את החשיבות של תקשורת פנימית, כזאת שמשפיעה על דעת הקהל פה, בארץ. כזאת שדרכה יידעו כולם, או רובם, על קיום המשמרות ויבואו בהמוניהם. דווקא אולי לא ממש רצוי שיידעו כולם בעולם הערבי על הלחץ שאנחנו מפעילים על הממשלה, אם זה בכלל משנה משהו למישהו.....

dariayaari

New member
ועוד משהו,

צריך להתכונן לתקשורת, ולהכין מבעוד מועד מסר שרוצים להעביר. למשל להשתמש בתקשורת כדי ליידע את העם על קיום המשמרות. צריך שיהייה מי שתפקידו יהייה לדבר עם התקשורת. ואני ממנה אותך לתפקיד. מסכים?

יונה1

New member
הערה לפדוי שבי

כתבת שהתקשורת עובדת על ספינים, בוודאי התכוונת לגימיקים. ולוידוי קטן... באותו יום מול בנין הממשלה, העיתונאים היחידים שלא הפניתי אליך היו מאלג'זירה. לי עצמי יש קצת בעייה עם לנסות לפתור בעיות פנים דרך ערוצי טלויזיה ערבית.

Shira Esther

New member
לפני שבועיים,

מול הכנסת, התראיינתי בחצי דקה לערוץ ערבי, אבל אין לי מושג מה יצא מזה בסופו של דבר.

קמנצינד

New member
מה פתאום לא כולל תינוקות ?????

אחרי המאמץ הרב שלי לסחוב אחד במנשא ובזמן הזה לדחוף עוד אחד בעגלה, ולעמוד ככה עם שניהם כל זמן המשמרת, את לא סופרת אותם ?????? מה פתאום ???????

dariayaari

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gifחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחח
ביימת שלא בכוונה.....צטערתת....

Shira Esther

New member
סיסמה חדשה לשלט

מתוך שיר כל כך מתאים של הדג נחש- ``החליפות לא שמות קצוץ``

למעלה