היינו ברבנות

petel

New member
היינו ברבנות

היום בבוקר נרשמנו ברבנות (הגיע הזמן...אנחנו מחלקים הזמנות ועדיין לא נרשמנו עד הבוקר...) נרשמנו ברבנות בחולון. אני חייבת לציין שהופתעתי לטובה, היו מאוד נחמדים, לא עשו בכלל בעיות וכל התהליך היה די מהיר (חוץ מזה שהייתי צריכה לחכות שעה וחצי לרבנית שתסיים הדרכת כלות, כדי שתקבל אותי) הרבנית, הייתה נורא נחמדה וליברלית לסיכום, השד הרבה פחות נורא ממה שחשבתי...

סיגל2

New member
איזה כיף לכם שגמרתם עם נושא הרבנות

זה עוד לפנינו ואני מחכה לרגע שנהיה אחרי זה.

הילית*

New member
סיגל, זה ממש שטויות

אחרי שעברנו את זה הבנתי שזה סתם הליך וזו אפילו היתה חוויה נחמדה (חכי שתחפשי ספר....)

סיגל2

New member
תודה על דברי ההרגעה ודרך אגב ספרית

ומאפרת כבר מצאתי כך שזה כבר מאחורי.

סיגל2

New member
כן, עשיתי גם תסרוקת ניסיון וגם

איפור ניסיון כי הספרית היא גם המאפרת. קוראים לה ענת ועקנין ממספרת אנאבל במלון קראון פלאזה בתל אביב.

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo20.gif

מאיזה עיר אפי??? כי לנו אמרו ברבנות שאם החתונה בראשון אז רונן צריך להוציא תעודת רווקות בחולון ואח"כ צריך להירשם בראשון... לבנות פצצה גרעינית פחות מסובך מלהבין את כל החוקים שלהם...

petel

New member
אני לא מבינה מה הקשר

בין המקום שמתחתנים לבין הרבנות בה נרשמים אנחנו מתחתנים בגני כנען שזה בין רמלה לרחובות, אפי מתל אביב אני מחולון ונרשמנו בחולון, לאף אחד מאיתנו אין קשר לאזור החתונה. אתם יכולים להרשם לדעתי גם בראשון וגם בחולון, פשוט אחד מכם יצטרך להוציא תעודת רווקות. באופן עקרוני לא צריכה להיות בעיה שאת תוציאי תעודת רווקות בראשון ותרשמו בחולון. אותנו בכלל לא שאלו איפה אנחנו מתחתנים, בסוף אני שאלתי אם צריך להביא את תעודת הכשרות של המקום (כי ידעתי שבדרך כלל מבקשים), רק אז שאלו לשם המקום ואמרו שהם מכירים את המקום ואין בעיה.

אתי@

New member
גם לי לא ברור הקשר

אבל זה מה שאמרו לי ברבנות בראשון... לא נראה לי ששוה לנסות להבין, ממילא לא נצליח

נופר30

New member
את@

נושא הרישום ברבנות הולך ככה יש ך שלוש אפשרויות להירשם 1. באזור מגוריך ( הרשום בתעודת זהות ) 2. באזור מגורי החתן ( הרשום בתעודת זהות ) 3. באזור בה נערכת החופה לדעתי מה שנאמר לך הייתה הטעייה מנסיון אישי תבדקי איזו רבנות מבין השלושה עושה פחות בעיות והירשמי שם לדוגמא אני בתעודת זהות ילידת קרית מלאכי ובן זוגי לשעבר מב"ש בקרית מלאכי עושים פחות בעיות מב"ש ולכן נרשמנו שם הרבה בהצלחה

למעלה