היינו היום אצל ד"ר בן אמיתי

odeia

New member
היינו היום אצל ד"ר בן אמיתי

אז סופית יש לילדה שלי cmtc ויש לה גם nevos flammeus simplex. מעקב כל חצי שנה אצל רופא הילדים שהוא סומך עליו אצלנו בקרית שמונה וכל שנה אורטופד, שגם כן נלך אליו כאן בקרית שמונה - אורטופד ילדים. נבדקה גם ע"י אורטופד בשניידר ואמר ביקורת עוד שנתיים. קצת שאלות: מתי באמת מתחילים לראות הבדל בין הגפיים, אם בכלל? מה זה אומר ה-נווס פליימוס? אם זו באמת בעיה של כלי דם, למה לא לטפל בזה מול רופא של כלי דם?

dfno

New member
נשמח לדעת

מי רופא הילדים והאורטופד ילדים במהלך השבוע הבא נפרסם כתבה על cmtc ועד העמותה

odeia

New member
רופא הילדים הוא ד"ר כינרתי חגי

האורטופד הוא ד"ר לב אל אסא שכבר ראה אותה פעם. גם ד"ר כינרתי וגם ד"ר לב אל מטפלים בילדים עם נגעים שונים ביניהם ילדי cmtc. שניהם מקבלים בקופ"ח כללית בקרית שמונה. מחכה בקוצר רוח לקרוא את הכתבה.

odeia

New member
אמרת כתבה, איפה היא?

כל השבוע אני מחכה בקוצר רוח לכתבה המיוחלת.

kormak1

New member
נשמח לעזור

בהמשך לשאלות ששאלתם נשתדל לעזור ועד העמותה

עדי סלע

New member
cmtc

היי, דיברנו בעבר- לבת שלי יש גם cmtc א. מדובר בכלי דם קפילריים תת עוריים כך שאין צורך ברופא כלי דם ב. יש ילדים שיש להם מספר סוגים של כתמים. גם לבת שלי, בחלק מהכתמים זה נראה כמו נווס-פליימוס ובחלק כמו . המשמעות היחידה בעיני היא ביכולת הטיפול. אני לא זוכרת האם הכתמים שלכם גם בידיים וגם ברגלים ג.הבדל בגפיים בודקים אכן פעם בשנה ובד"כ עד גיל שנתיים יש צמיחה מואצת ואז עד גיל ההתבגרות זה פחות צפוי לשינויים.הבדל של עד 1.5-2 ס"מ באורך הרגליים אינו מצריך שום דבר ואין לו השלכות. הבת שלי היא שד מוטוטרי. ד. אני לא רופאה, הכל מנסיון ומברורים..... אם תרצי לדבר או לשאול עוד ולספר, את מוזמנת עדי

odeia

New member
אבל עדיין מדובר בכלי דם ולמה לא

רופא שמטפל בכלי דם? אולי לו יהיה פתרון. אצלנו כתוב שזה עמוק. ממתי מתחילה הגדילה המואצת? עד מתי מחכים כדי לדעת שלא קורה כלום? לאור יש את ה-cmtc ברגל שמאל ובישבן ואת הכתמים האחרים יש לה בפנים ובעורף.

dfno

New member
תשובה לcmtc ולנבוס פלמאוס

CMTC לא בהכרח בא לביטוי בהבדלים בין הגפיים. באותם מקרים בהם יש הבדלים, הם יכולים להתבטא לראשונה, החל מהלידה ועד מספר שנים בברכה, ד"ר דני בן אמתי 3)נבוס פלמאוס הינו מלפורמציה ( פגם מולד ) במבנה כלי דם קפילרים שהינם כלי דם עדינים בעור. כירורג כלי דם מטפל כירורגית בכלי דם גדולים ולא בכאלה הנמצאים בעור. בברכה, ד"ר דני בן אמתי

למעלה