היינו היום אצל מומחה להפרעות שינה

היינו היום אצל מומחה להפרעות שינה

הוא היה מאד מרוצה מהתפתחותו של עודד וסיכם שסה"כ אנחנו עושים דברים נכונים והמליץ על שיטת חמש הדקות. הוא היה מאד נחמד ונראה מאד רציני. אני מאד רגועה לדעת שלעודד אין הפרעת שינה אמיתית והתעוררויותיו הן טבעיות (חלק ממחזורי השינה של תינוקות- הידעתם שאורכו של מחזור שינה של תינוק הוא בערך שעה?). שיטת החמש דקות תלמד אותו להרדים את עצמו חזרה ולא תפגע בו מבחינה פסיכולוגית. נעדכן אתכם האם זה עוזר.

תני לו את הזמן שלו...

בכל אופן, אני לא בעד השיטה הזו,אני אישית, ואל תסקלו אותי, חושבת שהילד במצב זה די אומלל ולא בא לי שהילד שלי ילך לישון בבכי. בדיוק כמו שאני לא אוהבת ללכת לישון בבכי, כך גם הוא! בהצלחה בכל זאת אורית

נסו את השיטה של הלוחשת לתינוקות

או לפעוטות. אני ממש ממליצה. שמעתי שהיא עובדת ושם לא צריך לעזוב אותם שיצרכו לבד. אינטואיציה שלי אומרת שזה כן פוגע וגורם לתחושת נטישה. אצל הלוחשת לתינוקות למשל יש דברים מסויימים שהיא מצביעה עליהם כמו לא להגיד לתינוק אני כאן אותך, אשאר איתך, אלא להגיד אהיה איתך עד שתרדם, ואז כשהתינוק מתעורר הוא לא בפניקה שההורה לא בחדר ובעצם מבחינתו שיקרו לו אז למה שיבטח בפעם הבאה? יש לה טריקים טובים. קניתי לא מזמן את הלוחשת לפעוטות אך אקנה לילד הבא את הלוחשת לתינוקות. של טרייסי הוג. בהצלחה בכל אופן (-:

למעלה