היינו היום אצל פרופ' פורת

היינו היום אצל פרופ' פורת

הי כולן כאן (טוב כמעט כולן). יעל ואורית... אז פרופ' פורת שמח על הקמת הפורום, וגם אמר שינסה לעניין מישהו לשווק את הנעלים והבר החדשים. ויותר אישי- אושרי מתקדם מצויין, הגיד התאחה במקום הנכון. כפות הרגליים מתוקנות יותר מידי ולכן הוא המליץ להוריד את הזוית ל55 מעלות במקום 70. הוא אמר שהזוית ממש ההפיך מק"פ ולכן כדאי לשנות את הזוית. שאלנו מדוע יש לאושרי את הקליקים האלו הרגל ובקרסול והוא אמר שזה בסדר ואין מה לדאוג. נתראה עוד שלושה חודשים, ואז גם אשאל אותו אם הוא רוצה להתארח בפורום. היום הוא היה קצת לחוץ וויתרתי. אושרי די קוטר לאחרונה, אולי שיניים, ולי אין ממש אנרגיות לכלום. היום אני מרגישה הרבה יותר טוב ואפילו נלך בקרוב, שהפיצקי יתעורר, למוזיאון, אני מתכננת ללכת לשם כבר 100 שנה. ושוב אכתוב שרחלי ממש גיבורה בעיניי. שיהיה לכולם יום נפלא ולילה שקט. עידית

עידית, שמחה מאוד בשבילכם

שאושרי מתקדם מצוין. אלה חדשות נפלאות. לגבי הקליקים, אין לי מושג. לנו לא היו קליקים. אבל אם הוא אמר שזה בסדר, אז אל תייגעי את עצמך בטרדות מיותרות. תבלו במוזיאון. לכי להתאוורר קצת. לחדש אנרגיות. יעל

שמחה על ההודעה, באמת.

והכי הזדהיתי בהודעה,שצריך לבוא עוד 3 חודשים, שאומרים את זה, לדעתי, זה מראה שהמצב הולך ומשתפר כי אחרת צריכים להיות בביקורת לעיתים תכופות יותר, גם לנו אמרו עוד 3 חודשים וזאת בהשוואה לזמן לידתו של תמיר שבו היינו צריכים להגיע לביקורות כל שבועיים -שלושה. יום נעים אורית

טוב לשמוע ../images/Emo13.gif

ואנחנו בגיל שנה ושלושה חודשים הגענו רק לפעם בחודשיים. אז זו ההוכחה שלך שהמצב שלכם נפלא

תודה, כרגע אנחנו לפי הפרוטוקול

כלומר, אחרי היום הראשון עם הנעליים מגיעים אחרי שבועיים, לבדוק שהכל מסתדר אילן, ואח"כ כל שלושה. כך שזה לא משהו מיוחד שאנחנו מגיעים כל שלושה חודשים.... טפו טפו... עידית

למעלה