היינו היום באופקים

spoop

New member
היינו היום באופקים../images/Emo13.gif

העבירו לשם את החממות מגני טל. הלכנו לשם בהסעה מאורגנת מהאולפנא,בערך 50 בנות. אנחנו באות,בטוחות יגידו לנו לשתול חסות,או לקטוף תפוזים,מסתבר אנחנו צריכות להעביר עדניות של פרחים שמייבאים לחו"ל. קיצר אנחנו מעבירות עציף עציף בשרשרת אנושית כזאת,עד שהבנות התייאשו,אז התחלנו להביר בארגזים 6 עציצים,עד שאחת התילאנדיות נזכרה שיש להם 2 מריצות,אז לקחנו את המריצות והכל הלך הרבה יותר מהר.אחרי 6 שעות סיימנו להעביר והיה פשוט מתיש!
אנחנו הבנות 6 שעות לקח לנו להעביר את הפרחים,היו מביאים כמה גברים חסונים
,זה היה לוקח להם בדיוק שעה. אבל היה כיף אני לא אכחיש...
טוב לעזור קצת למפונים מגוש קטיף. מרגיז אותי שרק לציבור שלנו איכפת.

Rotema3

New member
זה לא הולך ככה,

זה אף פעם לא ייתחלף אם הצדדים לא יתחילו בזה. כל צד צריך לעזור לשני. כולם פגועים, אתה צריך לפתוח את הלב.

אני אעזור לאחים שלי

אבל מי שפגע בצורה זו או אחרת בחייל/ת צה"ל הוא לא אחי. כבר אמרתי, שאם אני אדע בוודאות שאני עוזר לאנשים שלא פגעו בחיילים, אני אעשה זאת בשמחה, אבל לא כל עוד יכולים לתת לי לעזור לאדם שגרם לחיילת לבכות.

One Echoe

New member
צא מזה.

אם נתחיל לשמור טינה כולנו נמות. כדאי שנתחיל למחול אחד לשני ונעזור אחד לשני בלי תנאים.

One Echoe

New member
נו בחייאת ראבק...

כולם פגעו בכולם..לא נתחיל להיות קטנוניים אנחנו אחים, תקלוט. אני אתה, אפילו סנופ..

One Echoe

New member
אתה מסתכל רק מזווית אחת,

במבט קר מדי, במבט שטחי מדי. צא מזה...אתה מסוגל ליותר כשאתה רוצה, אדריכל! ואני בטוח שהחיילים גם סלחו. כמו שהמפונים סלחו לחיילים!

אני מסוגל כשיש הצדקה

רוב החיילים שאני מכיר ודיברתי איתם לא סלחו, חלקם בטוחים שגם לעולם לא יסלחו. ולמפונים אין מה לסלוח.

לא, תעשה אתה טובה ותסתכל סביבך

לפני 3 שנים נשבעתי אמונים לצבא, לא לחבורה של מתנחלים חסרי לב.

spoop

New member
"חבורה של מתנחלים חסרי לב"

זה פשוט מפחיד התפישה המעוותת שלך.

לך תספר את זה

לחיילים שעד עכשיו בוכים על הקללות, או לחיילת שנשארה עם צלקת מהסכין של המתנחלת, או לקצין הדתי שלא מסוגל להוציא מהראש שלו את הסבל של חייליו.

../images/Emo60.gif תבין

שנינו הצדדים סובלים. וכן גם המתנחלים אז לא יזיק אם קצת תכיר בכאב שלהם. וכם הם כואבים באמת. יש מצב שגם החיילים כואבים, מין הסתם הגיוני. אבל עם כל אחד יתכנס רק בכאב שלו אז לעולם לא תהיה פה הבנה.

יש מצב? אולי בטוח?

אמרתי את זה מאה פעם ואני אומר את זה בפעם ה-101, אני לא אסלח לאדם שפגע בחייל (נפשית או פיזית) בלי שהחייל יסלח.

למעלה