היינו היום בביקורת

פרלמנים

New member
היינו היום בביקורת ../images/Emo99.gif

אחרי חודש וחצי עם הדניס, דר' וייגל אמר שהתיקון ברגל ימין מושלם וברגל שמאל העקב עדיין מעט גבוה אבל הוא לא מודאג. יש לנו תיקון יתר של הזוית החיצונית, ממש נוצר "קפל" בצד כף הרגל. הורידו לנו את הזוית ל 50 מעלות בשתי הרגליים! שאלנו למה לא להמשיך לפי הפרוטוקול אז הוא אמר שהטיפול חייב להתאים עצמו למטופל, ואם יש תיקון יתר כ"כ בולט עד שיוצר "קפל" אז מומלץ להוריד מעט את הזוית. מה דעתן? מלבד זה הוא היה מאוד מרוצה מההקפדה שלנו ואמר שזה משתלם! יש לנו עוד ביקורת עוד שלושה חודשים בערך, מקווה שיורידו לנו בשעות קצת... איזה כיף! שבוע מקסים, ג'סיקה קיבלנו השבוע תמונות מהברית (אחותי צלמת מקצועית) אז צירפתי תמונה מקסימה של הפצפון שהיה בן שבוע... סתם להשוויץ בצילום ובפצפון. תודה על הכל, ג'סיקה

טאניוש

New member
תמונה מדהימה !

לגבי הזוית- לא נתקלנו. אני מאמינה שהרופא יודע מה הוא עושה.

sigis7

New member
בדיוק מה שנאמר לנו

לכל מטופל יש הטיפול שלו, בגדול עובדים לפי הפרוטוקול עם סטיות לפי מצב הרגל של אותו ילד. ד"א גם לנו יש את השקע והקפל המעצבן הזה בצד.שאלתי פעם קודמת את הרופא והוא ענה שזו תופעה שמאפיינת את ילדי הקלאבפוט, שאלתי אם זה חולף והוא ענה שבד"כ לא. האם מישהו יודע ע"ז? האם למישהו היה וחלף?

טאניוש

New member
קפל בצד באזור העקב?

לא נראה לי שיעלם אי פעם, אבל...שאלה יהיו הצרות שלנו.

פרלמנים

New member
לגבי הקפל

סיגי מה שלומך? התקשרתי בשישי בבוקר לשאול איך המרגש, ולא יצא לנו לדבר. לפי מה שהבנתי, הקפלים שיש מעל העקב ובצדי הקרסול לא יעלמו , זה "שאריות" עור שנוצרו כתוצאה מהתיקון.שימו לב שאם משחקים עם כף הרגל אז כביכול במצב של כלפי פנים, כמו ק"פ, אין את הקמטים... באמת שאלה יהיו הצרות שלנו. הקפל שאני התכוונתי אליו בתיקון היתר אכן מופיע בספרות של פונסטי. הוא נמצא בצד החיצוני של כף הרגל. כביכול בצד המנוגד ל"קשת" . לא כ"כ מצליחה להסביר, אבל זה נובע מהשהות הממושכת בזוית חיצונית של 70 בתוך נעליים... אנחנו רק 24 שעות בזוית של 50 וכבר יש שיפור בקפל.

sigis7

New member
בדיוק ע"ז דיברתי

דיברתי על הקפל בצד החיצוני, קרוב למפרק,אצלינו הוא כבר קיים, אבל באמת שזו "צרה" לא משמעותית.חוץ מזה אנחנו ב"ה בסדר!

למעלה