היינו כאן לפני הספייס גירלס !

היינו כאן לפני הספייס גירלס !

האם אתם זוכרים את איטרנל ? להקת הבנות שאני אישית חיבבתי , ושהגיעה לשיאה כאשר להקות החלו לגנוב את הקונספט של " להקות בנות שאחת מחברותיה פורשת לקריירת סולו מצליחה " . אז איטרנל הוציאו את הדיסק ALWAYS AND FOREVER שהכיל להיטים כמו STAY ו- OH BABY I , ובהמשך היו גם את JUST A STEP FROM HEAVEN הנפלא (והאהוב עלי ), ולאחר שלואיז נרדינג , חברת הלהקה ,פרשה - יצא גם השיר WANNA BE THE ONLY ONE . לאחרונה נצפו הבנות בנסיונות קאמבק פתאטיים למדי ,ולטובתן עדיף שיודיעו על פרידה . מצורפת להלן תמונה של היפה מבנות הנשף - לואיז , כמובן.

KM-AIR

New member
ולואיז המדהימה

תתקמבק בקרוב בדואט עם "בלו"... היו לה כמה יציאות בלתי נשכחות מבחינתי, כמו undivided love מהאלבום הראשון

GEL

New member
JUST A STEP FROM HEAVEN שיר גדול

והיה להן עוד איזה שיר שקט יפה שאני לא זוכר את שמו ........מישהו יכול להזכיר את שמו

יכול להיות שאתה מתכוון ל..

OH BABY I או ל- DON´T U LOVE ME ? ובעניין משפטי מחץ של לואיז - בל נשכח את השיר (והדיסק ) שלה - NAKED (ללא בגדים , בתרגום לעברית )

KM-AIR

New member
אבל זה לא ממש שלה...

זה של "איטרנל"- לדעתי היא נהיתה יותר טובה לבד... ג´רי, לא יודע מה תגיד, אבל היא מאד הזכירה לי את קיילי בתחילת דרכה... in walked love היה בקלות יכול להכתב ע"י סטוק-אייטקין-ווטרמן.

למעלה