היינו כבר בסיפור הזה ???

נרו.

New member
היינו כבר בסיפור הזה ???

כשהייתי בן 20 ובאופק התחיל לעלות גיל ה 30 אמרתי לעצמי , לאחר בחינה מדוקדקת של השחקנים במגרש ההוא , שאצלי הדברים יהיו אחרת . עכשיו בגיל 30 + כשבאופק עולה גיל ה 40 , אני בהתלבטות . מהשאיפה שהייתה בגיל ה 20 נשארו רק שריטות ומכות יבשות מהניסיונות לעשות את הדברים ``אחרת``. בסופו של דבר הכוח הבלתי מוסבר הזה השאיר אותי על הכביש הראשי , עם השלטים והתמרורים הידועים . גם גיל 30 הולך ונעלם לי בתחושה שאני עדיין על הכביש הראשי במהירות ממש ממוצעת . ואני שואל למה ??.... הרי כולנו בעלי בחירה חופשית ויכולות ..(האומנם??). ואני אומר , גם אם זה יעלה לי בעוד כמה שריטות ומכות אני לא מוותר ...עדיין. אני רוצה לדעת שאפשר גם אחרת . לדעת שלנרו באמת הייתה ויש עדיין את הזכות לבחור באיזה כביש הוא רוצה להמשיך לנסוע.

קרני

New member
ולנרו כן יש את הזכות...

הוא רק צריך את העוז האומץ והרצון לנסוע על איזה כביש שהוא רוצה... הנסיעה לאו דווקא תהיה קלה, אבל הוא בטוח יגיע למקום אליו הוא רוצה להגיע בסופו של דבר. שלבים ותהליכים והכל קורה מאוד לאט (למרות שלמעשה ממש מהר...) וצריך להיות מלאי סבלנות לעבור את כל האפיזודות החולפות האלו כדי לעבור את כל התהליך בהצלחה מרובה. אין הוקוס פוקוס וגם לא תרופה פלא להתחבטויות. יש החלטות אמיצות, אך בעיקר מעשים... ואם עושים את הכל עם חיוך והבנה, ניתן גם להנות מהנופים החולפים על פנינו בדרך... אז כן, לנרו יש את הזכות... יש לו גם את האומץ אם תשאל אותי... ;-)) שיהיה לך לילה נפלא! @ @ J U

קרני

New member
B-)

התודה שלך שווה אלף מילים!!! תודה לך! שיהיה לך יום נפלא! @ @ J U

ללה ה

New member
לנרו

כמו טיפות מהברז, כמו מי המפל, כמו הרוח וכמו האש הבוערת, הכיוון ידוע אך הכבישים אינם מסומנים מראש... כל המסלולים קיימים, זה שבו דורכת רגלינו - הוא כנראה הנכון לנו. מאחלת לך המשך מסע נעים וכמה שפחות ``פציעות`` בדרך.

למעלה