היינו מעטים מדי במשמרת היום..

dariayaari

New member
היינו מעטים מדי במשמרת היום..

האם מי מכם הכותבים פה, היה היום במשמרת בירושלים....? כי לפני שמעלים רעיונות חדשים, בואו קודם כל נעבה את המשמרות הקיימות !!!!! {כך גם כל אחד יוכל לבדוק עם עצמו עד כמה הוא באמת מוכן/יכול לתרום} מאד מאד חשוב לשמר את המשמרות, לא לוותר. בפעם שעברה, עבר בי יאוש, וויתרתי. לא עליתי לירושלים. בדיעבד הבנתי שטעיתי. אז אנא.....

dariayaari

New member
הבנתי שצריך להיות נודניקים..

שירה ביקשה שאזכיר לה לאחר יום ההולדת של גלעד, כי עסוקים למעלה ראש בענין, ואין זמן לדברים אחרים. אמהמה....היה טוב לחלק בכיכר, בעת האירוע לכבוד יום ההולדת, דפי מידע על המשמרות, עם ציון הההסעות. כי הסעות ללא נוסעים.......אז כתבתי לנועם אימייל, ועדיין לא נעניתי. הקיצר, לא טוב, לא טוב... מקווה בכל זאת לקבל תקציב עבור הסעות, ואז יהיה צורך לפרסם את זה איכשהו. אגב, ליותם ואשתו נולדה בת - מזל טוב !!

כניראה שאגיע לעצרת הזאת

השארתי הודעה לשירה ואני מקווה שתתפנה אחרי האירוע הזה למרות שאני לא אהיה היחידה שארצה לדבר איתה,בטח גם ההורים עסוקים בזה עכשו. מזט להולדת הבת!

dariayaari

New member
נועם הגיב על מכתבי סוף סוף

ואמר שייתקשר מחר. אם יאשר את התקציב להסעות, צריך לברר איך עושים את זה. כלומר, למי פונים? מישהו יודע?

אני מתכננת לבוא לכיכר לקראת שמונה לעצרת עצמה

כי הצעדה קשה לי בריאותית. אני הייתי מעונינת אם זה אפשרי לדבר עם נועם ושירה ביחד ואפילו שאת ומלי תהיו. הנקודות שאני רוצה להצביע עליהן: *יש הרבה אנשים טובים,כונות טובות ורעיונות טובים אבל בלי להאשים אף אחד חס וחלילה ביגלל חוסר אירגון הכל מתפזר והולך לאיבוד. *יש לקבוע יעדים ברורים,תוכנית עבודה ולבנות את פעילות השטח בצורה מאורגנת. *שם המישחק ומילת המפתח מבחינתי הם יחסי ציבור שהיום שום דבר רציני לא זז בלעדיהם! *יחסי הציבור צריכים לבטא להקרין עמדה של חוזק *על יחסי הציבור לפנות פנימה אל הציבור הישראלי והחוצה ושאני אומרת החוצה אני מתכונת בעיקר אל הציבור העזתי. * על יחסי הציבור כלפי פנים יש להדגיש כי שיחרור של גילעד הינו בלב הקונזנזיוס ועומד מעל לכל מחלוקת פוליטית ומיגזרית. *על יחסי הציבור כלפי חוץ להתמקד בעובדה שטועים תושבי עזה אם הם סבורים שגילעד שליט שבוי אלא שהם שבוים של גילעד ושל המדיניות הכושלת של החמאס הגורמת להם סבל מצב שביכולתם לשנות עי לחץ על הממשלה שלהם,מסר זה יש להעביר להם ללא הפסק דרך ערוצי תיקשורת שונים. *יש להקים קבוצות פעילות בערים המרכזיות(תא,חיפה,ירושלים,בש וכו)שינהלו את הפעילות בערים האלו ובישובים הקטנים יותר הסמוכים אליהן. *מידי פעם יש לערור פגישות לעידכונים,סיעור מוחות והעלת רעיונות בתוך הקבוצות ואל מול השליטים ושירה. שימי לב שהנקודות שרשמתי מתבססות בעיקר על שימוש בתיקשורת ותיקשורת טובה בין הפעילים והמישפחה,כבת של איש תיקשורת ותיק שעבד עם שמות ידועים בתחום למדתי על חשיבותה של התיקשורת ועל שימוש ממצה בה. אני מציעה שתעבירי לנועם את מה שרשמתי כדי שיסתכל על זה אחרי העצרת ויחוה דעה.

dariayaari

New member
היי חנה,

הדברים שאת כותבת נשמעים נכונים, לבד מהמסר אל החמאס, שזה עניין רגיש יותר ודורש חשיבה מעמיקה. לגבי נועם שליט, לא תזכי לקבל ממנו התייחסות, מאחר והוא נוקט בגישה שונה לחלוטין. נכון להיום, מי שרוצה לפעול, עושה זאת ללא אישור מנועם. זו בעצם דילמה שעולה כל הזמן - אם אישור או בלי. אני יודעת על קבוצת אנשים, נדמה לי בדרום, שפועלים ללא אישורו של נועם. מה שקורה היום, שאין מי שעובד במשרה מלאה בנושא של גלעד.{כך נאמר לי}. נוסף על זאת, כולם עסוקים בפוליטיקה, בהישרדות, ואינם פנויים כלל וכלל לטפל בנושא.{ גם זאת נאמר לי, לא ממציאה}. לכן, אזניהם אטומות, ואין מי שישמע. מה עושים?????????. צריך להרעיד את האדמה מתחת לישבנם !!!!!!!!! איך עושים את זה??????

לדינה

התכונתי לתושבי עזה לא למנהיגות החמאס עצמה. הנתק שאת מתארת הוא גרוע ביותר מכיון שבנושא כה רגיש של הצלת חיים זה עלול להביא לתוצאות גרועות ביותר,תארי לך מצב שבו יש לנתח מישהו ואנשי הצוות הרפואי מסרבים לעבוד ביחד,אין לי שום כונה לבוא בטענות אל נועם ואביבה שגם כך הם במצב ממש בלתי אפשרי כהורים אבל לצערנו אין ברירה ועליהם לקבל את העובדה שנדרשת עבודת צוות מאומצת של יחסי ציבור אינטנסיבים,מכיוון שאני לא מזלזלת בחשש שלהם אני מקבלת את הצורך המידי! ביצירת אמון ואוירה טובה ומוכנה להשקיע ממירצי לשם כך מתוך הבנה שזה תנאי הכרחי לעבודה משותפת. בקשר לפולטיקאים אני אזכיר לך שמה שקובע עבורם במידה רבה היא דעת הקהל שאותה ניתן לעצב ועליה ניתן להשפיע באמצעות הנקודות העיקריות שציינתי,צריך להבהיר שאם הם חרדים לתדמית שלהם אז כדאי להם לשקול הרמת אצבע בעד העיסקה העתידית. הנקודות העיקריות שציינתי הן הבסיס לאירגון פעילות שטח נירחבת.

לדינה

התכונתי לתושבי עזה לא למנהיגות החמאס עצמה. הנתק שאת מתארת הוא גרוע ביותר מכיון שבנושא כה רגיש של הצלת חיים זה עלול להביא לתוצאות גרועות ביותר,תארי לך מצב שבו יש לנתח מישהו ואנשי הצוות הרפואי מסרבים לעבוד ביחד,אין לי שום כונה לבוא בטענות אל נועם ואביבה שגם כך הם במצב ממש בלתי אפשרי כהורים אבל לצערנו אין ברירה ועליהם לקבל את העובדה שנדרשת עבודת צוות מאומצת של יחסי ציבור אינטנסיבים,מכיוון שאני לא מזלזלת בחשש שלהם אני מקבלת את הצורך המידי! ביצירת אמון ואוירה טובה ומוכנה להשקיע ממירצי לשם כך מתוך הבנה שזה תנאי הכרחי לעבודה משותפת. בקשר לפולטיקאים אני אזכיר לך שמה שקובע עבורם במידה רבה היא דעת הקהל שאותה ניתן לעצב ועליה ניתן להשפיע באמצעות הנקודות העיקריות שציינתי,צריך להבהיר שאם הם חרדים לתדמית שלהם אז כדאי להם לשקול הרמת אצבע בעד העיסקה העתידית. הנקודות העיקריות שציינתי הן הבסיס לאירגון פעילות שטח נירחבת.

dariayaari

New member
היי חנה,

הכל נכון. ואנחנו כנראה צריכים להפנים שאנחנו במדינת עולם שלישית. למנהיגינו לא אכפת. נכון, דעת הקהל חשובה להם, אך מי מבטיח להם רוב לו ישחררו מאות אסירים עם דם על הידיים? אולי ההיפך ייקרה אותם? כך שאי אפשר לבנות על זה. זה לא יעבוד עליהם. מה כן יניע אותם??? אולי אם נצעק: "ביבי מלך ישראל!". "אם לא תשחררו את גלעד לאלתר, נצביע ביבי!" בכל מקרה חנה, חייבים להחליט על דרך, ולהתחיל להזיז דברים.

ואנחנו נתחיל להזיז דברים!

הצעד הראשון שאני רוצה לבצע הוא מיפגש של כל הקבוצות הפעילות בין עם אישור ובין עם בלי.

dariayaari

New member
היי חנה,

אם כך, כנראה צריך לפנות את שירה, אצלה יש רשימות של המתנדבים. את לוקחת על עצמך לפנות אליה? לילה טוב, דינה.

השאלה היא

השאלה עם מי שירה בקשר ומה בידיוק יש אצלה כי לפי מה שאת מספרת השליטים והמטה לא בקשר עם כל הקבוצות הפועלות,אני רוצה לעשות כנס של כולם ולהתחיל לחסל את הברדק הזה!

dariayaari

New member
אחלה!! מילים כדורבנות!!!

יש כאן מישהו ששמו דן בן-תרצה. הוא כתב פה משהו לפני יום יומיים. לפי מה שכתב הבנתי שהוא מקורב לעניינים. חוצמזה יש את שמשון, ואת שירה. חפשי פה בפורום, בדף הזה, את מה שדן בן-תרצה כתב, והפני אליו את שאלתך. אם לא יילך, נמשיך הלאה. ביי בינתיים. אגב, יש לך ת'טלפון שלי?

קמנצינד

New member
אני חושב שזה לא דן בן תרצה כתב את זה

אני חושב שזה היה תום בן חיים. אבל אני לא בטוח. אני כל הזמן מתבלבל ביניהם. וחוץ מזה, תוכלי בבקשה להסביר מה בדיוק התפקיד של שמשון, מה של שירה, ומה ההבדל ביניהם ? תודה.

dariayaari

New member
לא, זה לא תום, זה דן.

אני גם לא ממש מבינה.נועם בזמנו אמר לי ששמשון אחראי על המטה. כאשר אוייש המטה, שירה התיישבה שם, ומרכזת את כל העניינים המנהליים. כך שאולי שמשון "אחראי על", ושירה אחראית על המטה/משרד. משהו כזה.

קמנצינד

New member
את יכולה לברר את זה ? זה חשוב !

מה הכוונה שמשון "אחראי על" ? ומה בדיוק התפקיד של יו"ר המטה אם לא לרכז את העניינים המנהליים ? פעם ביקשת מאיתנו לשלוח מכתבים לשמשון, אולי עדיף לשירה ?

dariayaari

New member
אוקיי, ביררתי,

שמשון, שמואל נוי, ועוד מישהו ששכחתי את שמו, הם אלו ההוגים, מדברים, מייעצים, וכו'. שירה היא מתאמת פגישות, עונה לטלפונים...בקיצור, מזכירה במטה. לכתוב אפשר לכל אחד מהם, גם לנועם.

קמנצינד

New member
עדיין דורש הסבר

מה זאת אומרת "ההוגים, מדברים, מייעצים, וכו'" ? מה הם הוגים ? אל מי הם מדברים ועל מה ? למי הם בדיוק מייעצים, ומה עושה אותם כל כך מומחים ? איך אפשר לכתוב לכל אחד מהם, ולמה שארצה לכתוב גם לשירה, אם היא בסך הכל מזכירה ? ואת יכולה בבקשה להזכר או לברר מה שמו של ה'עוד מישהו' ששכחת את שמו ? אם אחליט להתקשר דוקא אליו, עדיף שאדע איך קוראים לו...

למעלה