היינו שלושה כך כתוב על הקיר .

היינו שלושה כך כתוב על הקיר .../images/Emo26.gif

ארנון התותח
- עזר הבורח וגדי עבדכם הנאמן - ורכבנו היום במסלול שדה בוקר כביש לעבדת - לפני עבדת שמאלה
על השחור מתחבר לכחול -יורד לעין עקב עליון - יורד לתחתון - עולה בירוק לרמת דבשון - יורד בירוק לכביש שדה בוקר עין עבדת - שמאלה
לעין עבדת - מגיעים לשער יש פקח - אומרים לו אפשר להכנס - אומר לנו כן אבל את האופניים תשאירו כאן - אומרים לו פקח בלי כלב
הולך - לא הולך -- אנחנו בלי אופניים זזים - אומר לנו - אז תלכו מפה - אז הלכנו (יותר נכון רכבנו) עליות סרפנטינות למדרשה - עזר ברח הביתה - וארנון ואני ירדנו על צ'יי מסלה עם שוקולד לבן + עינת וענת שלא שתתה תה. בדרך עברנו בחוות ממשית אצל מר רוני הדס ומשם צפונה לתוך פקק ענק מרשלצ לגבעת שמואל - שמה ארנון חזר לרכבו והביתה.. מצ"ב 3 תמונות -- בקרוב הסרט......
גדי

alonaski

New member
יופי של תמונות!! במסגרת תחרות

הצילומים היפים ביותר מטיולי רכיבה שלנו... (תחרות שהתחילה זה עתה!) אני קובעת, במקום הראשון: "על שפת הקצה". במקום השני - "עזר בבוש" (= במקצה השם המדליק ביותר לתמונה!!!
) מרשים מאוד!!!...

תודה תודה - אני שם לב שהאופניים ..

האלה מוציאים ממני את כל הכשרונות החבויים שהסתתרו אצלי במשך 51 שנה... וחוץ מזה אני לא מתחרה בכלום אם אני לא יודע מראש מה הפרס..

Dorthi

New member
גדי למה לא....? אתה כבר שיודע ש..;.

כל יום מגלים דברים חדשים.....

סתכלי למטה שני שירשורים מתחתנו..

יש שם איזה תאור שלי של שיטה שפיתחתי לשרוד את הנסיעות הארוכות דרומה..

of ra

New member
מידבר מידבר..איזה כיף לכם../images/Emo42.gif

וכאן ירד שלג וקררררררררררר
וחוץ מזה - אתם כל הזמן מטיילים!!! הכיצד?

צריך לדייק - קודם כל.. ../images/Emo26.gif

פה יורד גשם כל הזמן ואנחנו לא מטיילים כל הזמן - רק בשני חמישי שישי ושבת - אז לא צריך לקנא.... גדי

למעלה