היישר מפורום "להיות הורים" (נשבעת:)

מיטללל

New member
היישר מפורום "להיות הורים" (נשבעת:)

אמרה קאלה לא פעם ולא פעמיים- יצר האדם רע מנעוריו. האמנם? תראו לנו.... מה הדבר הרע ביותר שעשית בחייך? ואל תגידו "זרקתי ליכלוך ברחוב". רע!! אני רוצה רע!! משהו שהיום לא רק שלא הייתם מעיזים לעשות אלא משהו שאתם יודעים שהוא רע- ואפילו קצת מתבישים בו...

pain is MY love

New member
מסכימה עם המשפט

מיצר הרוע הזה נובעת כל הסוציומטיות והאנוכיות והביצ'יות והנקמנות שיש בעולם הזה... האדם באמת רע מנעוריו. נראה לי אני ההוכחה החיה... דברמאוד רע שעשיתי זה היה לבגוד בחבר שלי בכוונה תחילה בלי שום רגשות אשמה ועוד כשהוא התקשר אליי באמצע אמרתי לו שאני אצל חברה שלי... ואחרי שחזרתי הביתה דיברתי איתו ועוד הוצאתי אותו אידיוט וצעקתי עליו שהוא לא סומך עליי והוא מתחיל לעקוב אחריי ולחשוד שאני בוגדת בו ושהקשר שלנו לא יכול להתקיים ככה אם הוא מתקשר אליי כי הוא לא סומך עליי וכ'ו וכ'ו (ות'כלס הוא פשוט הרגיש שמשהו רע קורה) ואחרי שצעקתי עליו באמת הרגשתי שטן... אבל אחר כך במשך איזה שבועיים גם ניסיתי להתייחס אליו כמה שיותר גרוע כדי שהוא יזרוק אותי ואני לא אצטרך לעשות את העבודה השחורה.... הייתי באמת באמת מרשעת... אבל יש לי נסבות מקלות!!!! היינו ביחד אולי איזה שבועיים וגם ככה לא אהבתי אותו ולא שום דבר... זה לא שהיה לנו קשר מדהים של שנים שהיה בא לי להרוס... וכן אני ביצ', אתם יכולים לחסוך ממני את התיאורים... אבל יש עוד דבר אחד שאני מאוד מאמינה בו: אדם תמיד יפגע באחרים באותה צורה שפגעו בו. וכמו שאני רגילה להיפגע מבחורים ככה אני גם פוגעת... משהו פסיכולוגי שלא ניתן להסביר.

אזזהו שאפשר להסביר את זה

את פוגעת באחרים באותה דרך שפגעו בך כי זה מה שאת מכירה . אישית אני רואה את זה כ"להיות בצד השני שלמטבע" ואם תעשי את הקישורים הנכונים באותו הקשר הפצע הראשוני אולי יוכל להחלים כי אני בטוחה שהרגשת חרא כשעשו לךאת זה ותהית למה זה מגיע לך ולמה הוא עשה את זה... אחרי שאת עושה את זה זה שופך אור חדש על כל הנושא את לא חושבת?

pain is MY love

New member
האמת

אני לא מחפשת לפגוע כמו שפגעו בי... זה לא שאני מחפשת נקמה או משהו... זה פשוט יוצא ככה... כנראה מהתת מודע...

הדבר הכי רע שעשיתי ואני

ממש מתבייש בו שהייתי בגיל 16 הבאתי לבן אדם אגרוף והוא התעלף בגלל שהוא קילל אותי באמצע משחק כדורגל מאז התחלתי להתמתן בהדרגה והיום צריך הרבה מאוד בשביל להרתיח אותי

זכוכיות

New member
לנהל 3 קשרים במקביל...

כשרק אחד מה3 היה מודע למה שקורה, והשניים האחרים אהבו אותי עד טירוף... היום לא הייתי עושה את זה, וזה לא תירוץ אבל אפשר להגיד שהנסיבות והפחדנות שלי, פשוט זרקו אותי לשם, זו היתה תקופה מאוד קשה בשבילי נפשית. אחד מהם עדין לא יודע, היינו יחד 4 חודשים ונפרדנו... השני שידע הכל מההתחלה היה אקס שלי, וחזרנו באותו סופ"ש שאני וההוא מה4 חודשים נפרדנו. והשלישי... גיליתי לו מתישהו... חודש אחרי ניווט בין השלושה... הוא נורא נפגע, נורא כעס, נפל לחלוטין... ניתקנו קשר לתקופה קצרה והיום אנחנו ידידים מרחוק כזה, רואה אותו כשיש מפגשי חבר'ה גדולים, ופעם בכמה זמן מחליפים איזה מייל, אני חושבת (מקווה) שהוא לא שונא אותי, ושהוא לא כועס עלי יותר.

א י ד י

New member
דבק בידיים

הייתי מפלחת חופשי. אני והאקס היינו עושים מסעי פילוח.... היום לא הייתי מעיזה לגנוב מסטיק בזוקה.

א י ד י

New member
מה לא?

האמת שמה שבא ליד... היום זה מעביר בי צמרמורת. פעם אחת כמעט תפסו אותנו בחנות דיסקים קטנה עם מוכרת מבוגרת עם עיין טובה מדי...:) אין סיכוי שבעולם שהיום אני אחזור על זה.

keren888

New member
לא מתביישת בכלום..לא שזכור לי..

תראי אני לא בן אדם רע... ואם עשיתי מעשה רע זה מפני שהגיע לאותו אדם.. אז ככה שאני לא מתחרטת על דברים רעים שעשיתי(ועשיתי,ועדיין עושה) לא נראה לי שעושים דבר רע סתם!! לכל דבר יש סיבה..אני האחרונה שאפגע במישהו כאשר הוא לא עשה לי כלום.. אבל דבר אחד לא במקום ואפילו הכי קטן בשבילי זה מצפון נקי אם וקורא משהו..

האדם רע מטבעו

הספר "בעל זבוב" מפרש את כל הסבל בעולם בדרך הזו, שבעצם אנחנו לא יודעים דבר אחר. אני אישית לא מאמין בזה, אני לא חושב שבן אדם (או כל דבר אחר בעולם) יכול להיות רק רע או רק טוב, צריך שילוב שישלים אחד את השני. בקשר אלי, עשיתי הרבה דברים רעים בעבר, אבל אף פעם לא לבנות זוג. אמממ: קיללתי מורה לפני כל התלמידים וגרמתי להם לצחוק עליה, התעללתי נפשית באנשי כיכר הלחם...

TheWhiteTigris

New member
אמ...

יש כמה שאני פשוט לא מסוגל לשכוח... 1) בביה"ס הלכתי מכות אם מישהו, וכדי להשפיל אותו יותר ממה שאפשר (חטף ממני מכות רצח) גם הורדתי לו את המכנסיים כך שכולם ראו את כל הסיפור (וזה לא היה בגן אלא נראה לי בחטיבת ביניים). 2) אני ואחותי הלכנו מכות (נו מה לעשות שהיא עד לתקופה זו הייתה חזקה ממני.. זאת הייתה תקופה שהתחלתי להתפתח) וזה היה כסח כמו שמעולם (ומאז גם לא היה). מה לא היה, אגרופים, בעיטות, קרבות כיסאות, דם, מה שרק תרצו. 3) הייתה תקופה שניסיתי להפטר מאחריות על אחותי הקטנה. אז הפחדתי אותה עם סיפורי שדים ורוחות, שבגללם היא לא רצתה להתקרב למרתף במשך שנים רבות. טוב, כדי שלא תחשבו שהייתי אדם רע באמת (לכל אדם יש התפרצויות רוע בילדותו...) אני אחתוך כאן.

Thotwo

New member
אתה????? אבל אתה כזה...

חמוד כזה נו... אתה שונא סיגריות אפילו!!! אין מצב...

TheWhiteTigris

New member
בני אדם גדלים

ומתקנים את עצמם, מחליטים כיצד להתנהג ואיך להיות. אבל ילדים לא...

א י ד י

New member
הזכרת לי..

גם אני הורדתי את המכנסיים למישהו.... הוא היה די מסכן... ופעם באמת או חובה הייתי אמורה להעביר וודקה לפה של מישהו אחר ממש לא אטרקטיבי אז ירקתי לו את זה בפרצוף בלי לחשוב שאולי וודקה שורפת בעיניים.... עכשיו שאני חושבת על זה... הייתי ממש מעפנה! אני שמחה להגיד שבמשך השנים גידלתי מצפון...

אהה ועוד משהו

הבאתי מכות למישהו בטעות אמרו לי שם והלכתי שאלתי €וראם לך אלי הוא אמר כן ו€יבל מכות ור€ אחר כך הבנתי שטעיתי בכתובת בי€שתי סליחה טעות וברחתי

למעלה