היישר מפורומים אחרים אלינו!

טוארג

New member
היישר מפורומים אחרים אלינו!

ראיתי את זה כבר בכמה פורומים אחרים והחלטתי לייבא את זה אלינו! :) משעמם לכם? תעשו את זה: קצת בכללי... שם: גיל: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: צבע עיניים: אחים/אחיות: בן כמה אתה נראה: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: מרוצה מהשירות הצבאי או לא: הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: סרט מושכר שראית: סרט בקולנוע: שיר ששמעת: השיר שנתקע לך בראש: הדיסק שקנית: הדיסק ששמעת: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: איש שחשבת עליו: האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: תוכנית ההתנתקות של שרון: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: נישקת בנות: נישקת בנים: שכבת עם בנות: שכבת עם בנים: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: ג'לי: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך אימייל: האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?: הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם: מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מסנג'ר או אייסיקיו? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? איזה רינגטון יש לך בפלאפון?

טוארג

New member
וזה אני...

קצת בכללי... שם: יובל רוט גיל: 20 פירסינג: היה - בגבה, עד שנתלש. קעקועים: אין גובה: 1.92 מידת נעליים: 45 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום אחים/אחיות: אח (28), אחות (26) בן כמה אתה נראה: 20-21 משקפיים? יש, רוב הזמן אני לא איתם. גשר? אין עבר פלילי: עבור...... סתם.. אין. שפות: עברית, אנגלית, טורקית. מרוצה מהשירות הצבאי או לא: אין ממה להיות מרוצה. הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: רם אורן - פיתוי סרט מושכר שראית: לא השכרתי סרט כבר הרבה זמן סרט בקולנוע: האסונות של נינה שיר ששמעת: גלעד שגב - עכשיו טוב השיר שנתקע לך בראש: משינה - דני הדיסק שקנית: רוקפור בהופעה חיה הדיסק ששמעת: דיסק צרוב שיש לי באוטו האיש שהתקשרת אליו: ידידה שלי טלי האיש שהתקשר אליך: אחד הלקוחות של המשרד תוכנית טלוויזיה שראית: חברים איש שחשבת עליו: דנה - החברה שלי האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן ולא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא, אחד הספיק. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: טורקיה (12 פעמים), יוון, ספרד, צרפת, תאילנד, אנגליה, בלגיה, הולנד, גרמניה, שוויץ, פולין, ארצות הברית וקנדה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: היתה לי אחת, זה לא עובד. להרוג אנשים: תלוי את מי עישון אצל בני עשרה: אין לי בעיה עם זה נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: איש באמונתו יחיה תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן, על מישהו קרוב שנהרג בתאונת דרכים אי פעם שיקרת: פעם אחת? אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 שאני זוכר נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא יודע על מקרים כאלה נישקת בנות: הרבה נישקת בנים: 0 שכבת עם בנות: יש שלוש בנות שזכו לזה, אחת מהן היתה חברה קבועה שלי, אחת סטוץ והשלישית היא החברה הנוכחית. שכבת עם בנים: 0 השם שלך הופיע בעיתון: בעיתון - 1, בטלוויזיה ראו אותי כמה פעמים. התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אוטו ממתק: מזמן לא אכלתי, בעיקרון - סניקרס סרט מצויר: שרק קורנפלקס: רגיל מסטיק: אורביט ירוק צבע: כחול יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: שני ג'לי: תות תכשיט: שרשרת של מגן דוד שיש לי מהנסיעה לפולין, הצמידים שמחלקים עם הבגדים של פוקס. חורף\קיץ: קיץ בחדר: המיטה שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: דנה ראה אותך בוכה: דנה הלכת איתו לסרט: מור צעק עליך: מישהו שחניתי לו בחניה הפרטית במגדלי תל אביב שלח לך אימייל: אחד הלקוחות של המשרד האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן (בלוז לחופש הגדול, בסוף) היית על במה? טקס סיום כיתה י"ב חשבת שאת\ה הולך למות? כמעט עשיתי תאונת דרכים כשרכב שבא ממול נכנס לנתיב שלי. נכשלת במקצוע?: תודה לאל לא. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: משינה - את באה לבקר אוכל אהוב: אוכל של "ימה" במרינה בהרצליה תוכנית אהובה: אי אר, משמרת שלישית, מ"ק 22. ספורט אהוב: כדורסל תחביב: כדורסל, אינטרנט, ים זמר/זמרת/להקה אהובים: ברי סחרוף/דנה ברגר/משינה עיתון אהוב: הגה וסתם: מה השעה עכשיו? 15:57 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? בעיקרון כחול, אבל כשזה מגיע לקבוצות אז אדום. סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לעבוד איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהרים תיכון או אוניברסיטה? עוד לא הייתי באוניברטיסה אז.... תיכון אני מניח. אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? צלצול פלאפון ריח האחרון שהרחת? הבושם של אחת שעובדת איתי הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. יש שם שני ספרים- בראשון אין עמוד 103 אז פתחתי ב-43 - "את האנחות שהלכו והתגברו. לדעתי, את השלב הזה כבר יכולת..." (מיכל זמיר - 12 פגישות, ספר שקיבלתי במתנה). השני - "הוא פתח את כף היד המאוגרפת. הטפסים נעלמו. "טא-דאם!" קרא..." (אתגר קרת - געגועי לקיסינג'ר) איזה רינגטון יש לך בפלאפון? גלעד שגב - עכשיו טוב (ב-4 פולי)

אוקיייייייייייייי

קצת בכללי... שם:מור גיל:23 פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 167 מידת נעליים: 38 צבע שיער: שטני צבע עיניים:ירוקות אחים/אחיות: 2 אחים ואחות בן כמה אתה נראה: 16 משקפיים? :אין גשר? :נופ עבר פלילי: נופ שפות: עברית אנגלית ושפת סימנים מרוצה מהשירות הצבאי או לא: מאוד
(זה היה מזמן ..) הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: משוואה עם נעלם - אורי אדלמן סרט מושכר שראית: תפוס אותי עם תוכל סרט בקולנוע: נראה אותך אוהב שיר ששמעת: איש יקר - עברי לידר השיר שנתקע לך בראש: זמן של רמי וריטה הדיסק שקנית: אהוד בנאי -ענה לי הדיסק ששמעת: רמי ריטה ההופעה האיש שהתקשרת אליו: צח האיש שהתקשר אליך: צביאל תוכנית טלוויזיה שראית: הפיג'מות (נו ישבתי עם אחיינית שלי ..) איש שחשבת עליו: הדס האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:טורקיה ,יוון , אנגליה, צרפת ,פולין ,צכיה ,וינה ,הונגריה ,סיני .. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אתמול קיבלתי הוכחה שזה יכול לעבוד בדרך כלל אני נגד .. להרוג אנשים: תלוי את מי עישון אצל בני עשרה: אם זה מה שטוב להם .. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד תוכנית ההתנתקות של שרון: נגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: ליודעת נישקת בנות: 0 נישקת בנים: אמממ לספור ? זה יהיה קצת קשה .. שכבת עם בנות: 0 שכבת עם בנים:3 השם שלך הופיע בעיתון: מלא התחרטת על דברים שעשית:0 דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: נארף ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: דליפקאן מסטיק: מאסט ירוק צבע: כחול יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: איכס תכשיט: המלה שלי חורף\קיץ: חורף בחדר: הכלב שלי (זאת בובה הוא לא אמיתי ) האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אני הלכת איתו לסרט: אפרים וחגית צעק עליך: אמממממממ ליודעת שלח לך אימייל: תפוז האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן אני יבבנית ידועה היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?לא נכשלת במקצוע?:כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן פעם בחודש דברים אהובים: שיר אהוב: מלאך של אביב גפן/ כשהקיץ יבוא של עברי לידר אוכל אהוב: שניצל של אמא תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: כדורסל תחביב:לצייר זמר/זמרת/להקה אהובים:עברי לידר ,רובי וויליאמס,וכמעט כל הבנאיים עיתון אהוב:ריטינג וסתם: מה השעה עכשיו? 17:35 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אממ ליודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהרים תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? יפ רעש אחרון ששמעת? של המקלדת ריח האחרון שהרחת? של בושם הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "הוא לא שם " הוא אמר "היינו יודעים אם הוא היה חוזר .. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? יש לי שניים - סינדרלה רוקופלה של עברי וריטה somthing beautiful של רובי וויליאמס .

qt1

New member
COOL ../images/Emo23.gif עוד מעט אני גם...

חייבת לצאת לצעידה ... תודה טוארג, אני יכולה לקחת לפורום אפילפסיה? מה זה טוב?

Nino Schibetta

New member
תשובות...

חידונים זה תמיד נחמד במיוחד שיש שאלות פיקנטיות
שם: אבי גיל: 28 פירסינג: הספיק לי שבוע אחד לעשות עגיל באוזן בתקופת הצבא וזהו. קעקועים: לא נראה לי, אבל אם כן, זה יהיה קעקוע של OZ
גובה: 1.71 מידת נעליים: 44 צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום אחים/אחיות: אח אחד שגדול ממני ב4 שנים בן כמה אתה נראה: נראה לי משהו כמו 23 או 24 משקפיים? ברכב לובש משקפי שמש כדי שהשמש לא תפריע לי לנהיגה "בריאה" גשר? הלכתי על גשר דיזנגוף וגם על הגשר המפורסם בסן פרנסיסקו עברתי וגם הברוקלין ברינג' בניו יורק וגשר הטמזה בלונדון. עבר פלילי: בטח, לא חסרים מעשי טרור שהייתי עושה בתקופת התיכון שפות: עברית, אנגלית וגם קצת איטלקית מרוצה מהשירות הצבאי או לא: תותחנים נטחנים, מה לעשות, היה קשה וטוב שהיה. הדברים האחרונים שעשית... הלכתי למשחק כדורגל וקיבלתי קריזה שהקבוצה שלי הפסידה ואנחנו יורדים ליגה, חוץ מזה הלכתי כרגיל לעבודה. ספר שקראת: המדריך לפלאפון סמסונג 932 סרט מושכר שראית: המון... סרט בקולנוע: הייתי ב"אפקט הפרפר" לפני שבועיים, סרט ענק ! שיר ששמעת: יותר מידי... השיר שנתקע לך בראש: "כל מיני פרסומות מפגרות ברדיו בדרך כלל נתקעות לי בראש. הדיסק שקנית: קניתי לפני שנתיים איזה דיסק, לא זוכר אפילו מה... הדיסק ששמעת: זה שקניתי האיש שהתקשרת אליו: אני מתקשר המון כל יום לאוהדים של הפועל רמת גן האיש שהתקשר אליך: מתקשרים אליי כל יום מלא אוהדים של הפועל רמת גן תוכנית טלוויזיה שראית: חולה על הסדרה אוז וגם על הסדרה 24 וגם על שבתות וחגים וגם סיינפלד וגם סימפסונס... איש שחשבת עליו: בחורה שחשבתי עליה וחושב עליה כל הזמן האם... את/ה דלוקה על מישהו: בטח, על אותה אחת שעניתי מקודם את/ה רוצה לגור במקום אחר: חס וחלילה, רמת גן זה הבית האהוב שלי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא הדבר האמיתי את/ה רוצה עוד פירסינג: אתה מציע ?.... לא תודה את/ה אוהבת רכבות הרים: בטח, כמה שיותר גדול ויותר מפחיד, ככה יותר כיף. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: ארה"ב קנדה (לחצי שעה), אנגליה (5 פעמים), איטליה (פעמיים), הולנד, צרפת ובשירות הסדיר ביקרתי גם בלבנון (שלא ברצוני). בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: טוב להתגעגע לפעמים להרוג אנשים: לא להרוג סתם, אלא בעינויים של ימי הביניים !!! עישון אצל בני עשרה: סיגריות זה חרא ! נסיעה במכונית אחרי ששתית: די קשה.. אבל הגעתי הביתה בסוף מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין לי בעיה איתם, שיעשו מה שבראש שלהם. תוכנית ההתנתקות של שרון: הגיע הזמן ! רק חבל שאהוד ברק כבר הציע את זה ממזמן רק שאז הליכודניקים האפסים לא הסכימו כי זה לא מישהו משלהם והם כמובן רוצים להגיד שהם עשו שלום, כוס רבאק איתם ! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: נו ברור אי פעם בכית על בן: גם ברור... שנה שעברה בגמר גביע המדינה אני עומד על המעקה באיצטדיון ר"ג כשיש פנדלים והשחקן שלנו כבש את הפנדל שהביא לנו גביע היו לי דמעות בעיניים, סיפור מרגש שאנשים שלא מבינים כדורגל לא יבינו לעולם איך ההרגשה הזאת, התרגשות אדירה. אי פעם שיקרת: מה זה השאלה המפגרת הזאת ? אתה מכיר מישהו שלא משקר לפעמים ? ואז ממציא תירוץ כמו : "שקר לבן זה לא רע...זה טוב" yeah...right אי פעם נעצרת: כן, כשאני נוסע ברכב אני משתדל לעצור בתמרור עצור, אבל לא תמיד, אבל ברמזור אדום אני עוצר תמיד. כמה פעמים... היית מאוהבת: מלא נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: לא יודע, תשאל אותן... נישקת בנות: כן נישקת בנים: בלחי נחשב ? שכבת עם בנות: כן שכבת עם בנים: לא השם שלך הופיע בעיתון: עוד לא, אבל אני לא מאבד תקווה התחרטת על דברים שעשית: בטח, המון דברים מועדפים... כדורגל, סרטים, טלויזיה, מחשב, אינטרנט ועוד... מילה בת 4 אותיות: שלום ממתק: ואפל טורטית סרט מצויר: מיקי ודונלד אימפריה ! קורנפלקס: יד אחד שאני אוהב והוא די נדיר quaker oates, זה אמריקאי ואני אוהב לאכול אותם כמו חטיף ביסלי, בלי חלב בלי כלום. מסטיק: פעם אהבתי באנג באנג בטעם קולה צבע: אדום (הפועל) יום בשבוע: שבת (מנוחה וכדורגל) היום הכי לא מועדף: חמישי, תמיד יש בלגן ג'לי: איזה ? תכשיט: לא מעניין חורף\קיץ: קיץ, שונא חורף ושונא גשם והרעש של המכוניות שנוסעות על כביש רטוב. בחדר: כן אני בחדר עכשיו האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: מישהי ראה אותך בוכה: חבר שלי הלכת איתו לסרט: ידידה שלי או חבר שלי צעק עליך: חברים צועקים עליי המון וזה כיף לעצבן אותם
שלח לך אימייל: השאלון הזה מתחיל לשעמם... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? נו בטח הופעת בציבור בפיג'מה? אתה עירקי במקרה שאתה שואל את זה ? בכית בסרט? דמעות, באיזו סצנה אחת בסרט "פגיעה קטלנית" ובתוכנית טלויזיה שמפגישה בין משפחות שלא ראו מעולם את יקיריהם. היית על במה? ברור... בטקס הסיום ביסודי חשבת שאת\ה הולך למות? עוד לא נכשלת במקצוע?: בטח הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? בטח שלא רצית להיות המין השני? לא, אני מפחד ללדת, בטח זה כואב רצח דברים אהובים: לשמוע שני עולים מחבר העמים מדברים בניהם בעברית (באמת, נשבע לכם, זה מרגש אותי) לשמוע שיר טוב, לקפוץ משמחה כשהקבוצה שלי כובשת שער, להנות מסרט טוב בקולנוע, להתאהב במידה ואין סכנה של אכזבה, אוהב מאוד להצחיק ולצחוק. שיר אהוב: יש להקות : דוראן דוראן, פרודיג'י, בון ג'ובי, א-אהה, אלפא ויל ויש עוד, לא חסרים... אוכל אהוב: פיתה עם חומוס, המבורגר, שווארמה, פיצה, ספגטי... תוכנית אהובה: כבר שאלת את זה ספורט אהוב: כדורגל, כדורסל תחביב: גם שאלת זמר/זמרת/להקה אהובים: עניתי מקודם עיתון אהוב: אני קורא ידיעות אחרונות, למרות שגם כותבים שטויות לפעמים. וסתם: מה השעה עכשיו? "השעה 18:53...השעה 18:53... ביפ...ביפ...ביפ........ביפ, השעה 18:54....." תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כבר אמרתי אדום, וכבר שאלת מה צבע אהוב סתיו או אביב? אביב (יכולת לשאול את זה אחרי קיץ או חורף) מסנג'ר או אייסיקיו? יש את שניהם אבל עדיף איי סי קיו, ואם לדבר במיקרופון, אז מומלץ SKYPE מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? מה אכפת לך ? איזה ארוחה אחרונה אכלת? פוזילי עם חצילים ברוטב עגבניות במסעדה איטלקית תיכון או אוניברסיטה? מספיק לי תיכון אתה משועמם/ת? בעזרת אין ספק. רעש אחרון ששמעת? ציפצוף של הודעה באיי סי קיו ריח האחרון שהרחת? שוקולד פרה חצי חום חצי לבן שאכלתי כרגע הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? מה אתה רוצה ממני יא קרציה ? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? כרגע של דפש מוד - שייק דה דזיז, אבל לפעמים אני משנה למוזיקה מהסדרה המיתולוגית "צוות לעניין". תודה לאל סיימתי עם הכאב ראש הזה סתם... שאלון חביב

אהההההההההה

השאלון הזה רודף אותי
הוא כמעט בכל בלוג בישראבלוג... ורציתי לעשות אותו גם אצלי. <דר"א, מוזמנים לבלוגי> גיל: 18. פירסינג: עגילים באוזניים זה נחשב לפירסינג !?!? חחחח קעקועים: לא. גובה: 160.... מידת נעליים: 39, מכיתה ה'. <יש לי פשוט נעליים מכיתה ה' עדיין עולים עליי ועדיין יש מקום בנעל...
> צבע שיער: חום כהה.... צבע עיניים: חום.... אחים/אחיות: אח <31> ואחות <21>. בן כמה אתה נראה: אויייייייייי נגעתם בדבר קשה... אז ככה- פעם ילדה אחת בבית ספר נגשה אליי כי היא חשבה שאני מורה (?!?!?!?) ופעם בחור דיבר איתי באוטובוס והוא היה בטוח שאני בת 25 !!!! אההההההההההההההההה וגם היה לי אחד 23, שזה הכי נורמלי... משקפיים? גשר? משקפיים
כבר 6 שנים... והמספר רק עולה ועולה.
עבר פלילי: פעם גנבתי בגיל 8 במבה מהמכולת השכונתית... זה נחשב ?!? שפות: אני יודעת עברית ממש טוב
ואני אפילו יודעת קצת אנגלית... <90 בבגרות בע"פ... תודה רבה> וכמה מילים ביידיש. <ואני רוצה גם ללמוד גרמנית>. מרוצה מהשירות הצבאי או לא: אני דיי מרוצה מהזימונים שהיו לי עד עכשיו... הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: אני עדיין קוראת "סקס והעיר הגדולה".... סרט מושכר שראית: "עיר האלוהים"- מומלץ ביותר
סרט בקולנוע: KILL BIIL vol. 2 שראיתי ביום שישי
שיר ששמעת: "רקמה אנושית"- עכשיו ב 99 ... "השרב הגדול"- 100 אףאם.... השיר שנתקע לך בראש: שיר מטומטם שאימא שלי ואחותה שרות לנכדה של אחותה
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הדיסק שקנית: שנים שלא קניתי דיסק... אבל אני כיולה להגיד מה הדיסק האחרון שהורדתי- kill bill vol. 2 הדיסק ששמעת: kill bill vol. 2 האיש שהתקשרת אליו: המורה שלי לנהיגה שהודיע לי סופית שנכשלתי בטסט 2.
האיש שהתקשר אליך: גל. תוכנית טלוויזיה שראית: האקדמיה לצחוק. איש שחשבת עליו: הטסטר המזדיין השכשיל אותי למרות שנהגתי טוב
האם... את/ה דלוקה על מישהו: בזמן האחרון לא... אבל היום ראיתי בטקס בבית ספר את הבחור שהייתי מאוהבת בו שנתיים...
<סתם, אני כבר ממש לא מאוהבת בו...> את/ה רוצה לגור במקום אחר: בטח בכל מקום רק לא פה.... אולי באיזה כפר נידח באיטליה או בלונדון.... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן... הייתה לי כזאת. את/ה רוצה עוד פירסינג: חחח, לא.... את/ה אוהבת רכבות הרים: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אנגליה, בלגיה, הולנד, צרפת, פולין. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אני אישית לא ארצה מערכת יחסים כזאת... אבל בעקרון לא איכפת לי.... להרוג אנשים: נקסט.... עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבא להם... נסיעה במכונית אחרי ששתית: לאאאאאאאאא
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן
תוכנית ההתנתקות של שרון: כן
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן.
אי פעם שיקרת: ברור. אי פעם נעצרת: כמה פעמים... לא. היית מאוהבת: וודאי
נשבר לך הלב: וודאי
שברת לבבות: אין לי מושג.... נישקת בנות: לא. נישקת בנים: כן. שכבת עם בנות:לא. שכבת עם בנים: לא. <אני בתולה צנועה וחסודה...[פחחחחחח, ממש]>
השם שלך הופיע בעיתון: וודאי
יש מלא בנות שקוראים להן יעל.... התחרטת על דברים שעשית: וודאי
על חצי מהדברים שעשיתי בחיי הקצרים... דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: חורף. ממתק: חטיף קליק החדש... ובמבה
סרט מצויר: "מוצאים את נמו"
קורנפלקס: כריות. מסטיק: מאסט כחול. צבע: כחול ככה, צהוב, ירוד. יום בשבוע: יום שישי בצהריים. היום הכי לא מועדף: שבת בערב וראשון. ג'לי: האדום הזה... מתה עליו
תכשיט: יש לי טבעת כזאת שמחליפה צבעים... ב 15 ש"ח בקניון... שאני ממש אוהבת. ועגילים...
חורף\קיץ: ברור שחורף
בחדר: מיטה, ארון, מדפים, מחשב, טלויזיה, טלפון, 2 כסאות, שולחן כתיבה, מריונטה, וכמה תמונות.... הקירות בצבע צהוב
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אנוכי. <צריכים לישון... יוצאים היום
> ראה אותך בוכה: יש מן פתגם שאני תמיד נוהגת לפיו: "צוחקים ביחד בוכים לבד", אז... אני מעדיפה כפי שהבנתם לבכות בלי שיראו אותי... הלכת איתו לסרט: עם אחד הידידים שלי לkill bill צעק עליך: אימא
שלח לך אימייל: יוסי, טל וגל <ידידים שלי...> האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן... אני אומרת את זה הרבה לאנשים. הופעת בציבור בפיג'מה? "בציבור" זה כולל את הגינה של הבית
אז אם כן... היום. בכית בסרט? ביום שבת ב"תעביר את זה הלאה"....
היית על במה? כן
מלא פעמים... ואני מנסה עד היום להדחיק כל פעם. חשבת שאת\ה הולך למות? כמעט כל פעם שאני חולה עוברת בי המחשבה של "זהו, אני הולכת למות
" נכשלת במקצוע?: וודאי
מי לא.... הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא. <אבל אם כן, רק בגלל שתמיד יש תור בשרותים של הבנות> דברים אהובים: שיר אהוב: נועה של הים- יזהר אשדות <הוא פשוט עלה לי לראש...> אוכל אהוב: איטריות ביצים <נודלס... > עם ירקות ומרק עוף. תוכנית אהובה: שבתות וחגים <דההההההה>, אוז, סקס והעיר הגדולה, סיינפלד, עמוק באדמה... ספורט אהוב: לא קיים דבר כזה. תחביב: קולנוע. זמר/זמרת/להקה אהובים: שלום חנוך, יזהר אשדות, יהודית רביץ, היהודים, סיימון וגרפונקל, אנוק, סקאנק אננסי.... עיתון אהוב: ידיעות וסתם... מה השעה עכשיו? 19:50 תפוח או בננה? בננה
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו
מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח... <יוצאים היום, אתם יודעים...
> איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים- ספגטי בולונז. תיכון או אוניברסיטה? שניהם
אתה משועמם/ת? תמיד רעש אחרון ששמעת? ילדים צועקים בחוץ. ריח האחרון שהרחת? ריח ? ריח פרחים וורדים... משהו.
הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "הדאיג אותו עמוקות- אחיין שאותו באמת אהב. מר ב' רצה להיות...." "כל מה שאני צריך לדעת כבר למדתי בגן"- רוברט פולגום. טוב....... זה היה ארוך ומעייף...

qt1

New member
../images/Emo65.gifככה חפיף כזה...../images/Emo65.gif

קצת בכללי... שם: קיוטי גיל:41 פירסינג: אין קעקועים: אין גובה:1.60 מידת נעליים: 38-9 אם זה נייקי צבע שיער: חום בהיר מאוד
צבע עיניים:חום אחים/אחיות: 2 בן כמה אתה נראה: 30?
משקפיים? לטלוויזיה מחשב ונהיגה. גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עברית רומנית אנגלית וקללות בגרוזינית. מרוצה מהשירות הצבאי או לא:לא שרתתי הדברים האחרונים שעשית...ראיון לעיתון- היום! ספר שקראת:אישה יקרה/יהונתן גפן סרט מושכר שראית: לא זוכרת סרט בקולנוע: נו, הסרט הזה שביים קלינט איסטווד ,
שיר ששמעת:ילד מזדקן השיר שנתקע לך בראש: אין לי ארץ אחרת הדיסק שקנית: של הסידרה הזאת נו , אין לי ארץ אחרת... הדיסק ששמעת: היום? האיש שהתקשרת אליו: שי האיש שהתקשר אליך: שי תוכנית טלוויזיה שראית: הטקס ברחבת הכנסת איש שחשבת עליו:הוא יודע...
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]:אנגליה, הולנד , צרפת בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בכייף להרוג אנשים: לא ממש עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:סבבה תוכנית ההתנתקות של שרון: לא אוהבת עבריינים ולא מגיבה לתוכניות שלהם. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: מלא נשבר לך הלב: גם מלא שברת לבבות:לא דווח לי נישקת בנות:אף פעם נישקת בנים: מלא שכבת עם בנות: לא שכבת עם בנים:
השם שלך הופיע בעיתון: בקרוב התחרטת על דברים שעשית:כל הזמן דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה ממתק: שוקולד לבן סרט מצויר:במבי קורנפלקס: גרנולה מסטיק: אורביט צבע: לבן/סגול יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי:איכסה תכשיט: צמידים אינדיאנים על פרק יד ימין. חורף\קיץ: חורף בחדר: הכי כייף במיטה. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:בעלי הלכת איתו לסרט: ידיד צעק עליך: בעלי שלח לך אימייל: יעקב האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?- כן הופעת בציבור בפיג'מה? -לא בכית בסרט? -בטח היית על במה? -כן חשבת שאת\ה הולך למות?-כן נכשלת במקצוע?:-מתמטיקה הורידו אותך כיתה?-כן הקפיצו אותך כיתה?-לא רצית להיות המין השני? ממש לא דברים אהובים: שיר אהוב:אין לי ארץ אחרת אוכל אהוב:ברביקיו תוכנית אהובה:שבתות וחגים ספורט אהוב:כדורסל תחביב:אומנות שימושית זמר/זמרת/להקה אהובים:פינק פלויד/עברי לידר יש מלא. עיתון אהוב:אם חייבים אז מעריב. וסתם: מה השעה עכשיו? 22.06 תפוח או בננה? לא אוהבת אף אחד מהם. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו?- גם וגם. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? -להעביר את זה לפורום אפילפסיה-תמיכה איזה ארוחה אחרונה אכלת? -חיממתי אוכל שהבת שלי הכינה ושמתי לי סלט ליד זה. תיכון או אוניברסיטה?-אוניברסיטה של החיים אתה משועמם/ת?-לא רעש אחרון ששמעת? -זיקוקי דינור עכשיו בחוץ. ריח האחרון שהרחת?-מישהו עושה מנגל כבר עכשיו
הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? אין לי כוח עכשיו לחפש. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?-של אוטוגלידה.

מאור 87

New member
טוב גם אני.. סתם כי משעמם..

שם: מאור גיל: 17 פירסינג: לא (עדיין..
) קעקועים: לא גובה: 1.76 מידת נעליים: 43 צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: כנ"ל אחים/אחיות: אח 1 בן כמה אתה נראה: 17 משקפיים? לא גשר? היה לי כשהייתי בן 12 עבר פלילי: חח לאא.. שפות: עברית אנגלית צרפתית מרוצה מהשירות הצבאי או לא:
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: "מי יבכה כשתמות"? - רובין ס' שארמה סרט מושכר שראית: לא משכיר סרטים סרט בקולנוע: "אפקט הפרפר" שיר ששמעת: Eve- Got What You Need השיר שנתקע לך בראש: כנ"ל הדיסק שקנית: אני צורב.. הדיסק ששמעת: אחד מהצרובים שלי..
האיש שהתקשרת אליו: ידידה שלי.. האיש שהתקשר אליך: אותה אחת.. חח תוכנית טלוויזיה שראית: איזה סרט משנות ה-50 ב"הצגה שניה" של ערוץ 6, אמש. איש שחשבת עליו: אממ.. אחת שאני דלוק עליה..
האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: כן. את/ה אוהבת רכבות הרים: כן. את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אנגליה, גרמניה, אוסטריה, איטליה, ארה"ב, קנדה. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא חושב שזה עובד.. להרוג אנשים: בכיף..
עישון אצל בני עשרה: לא, כשזה בשביל הלוק. כן, אם כבר מכורים. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיעשו מה שהם רוצים. תוכנית ההתנתקות של שרון: בעד. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אני לא מהטיפוס שבוכה, אז לא. אי פעם בכית על בן: כנ"ל. אי פעם שיקרת: כן, מלאא!! חח אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה.. נשבר לך הלב: זה לא ממש קרה.. שברת לבבות: אני מקווה שזה לא קרה.. נישקת בנות: מלא..
נישקת בנים: 0.. שכבת עם בנות:
יש דברים שלא מספרים.. שכבת עם בנים: 0.. השם שלך הופיע בעיתון: פעם 1, נראה לי.. התחרטת על דברים שעשית: וואי, בסביבות אלף.. דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: נקמה ממתק: אגוזי סרט מצויר: שלגיה? קורנפלקס: תרנגול מסטיק: אורביט צבע: שחור יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון ג'לי: יאמי.. תכשיט: אין לי.. חורף\קיץ: קיץ בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אני לא זוכר.. זה לא היה לאחרונה הלכת איתו לסרט: אותה אחת שאני דלוק עליה..
צעק עליך: אמא? שלח לך אימייל: חבר מחו"ל האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? לא. בכית בסרט? לא. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע?: לא. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים: שיר אהוב: זה משתנה. אוכל אהוב: פשטידת תפו"א. תוכנית אהובה: "24", "שבתות וחגים" ספורט אהוב: כדורסל תחביב: מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: הביטלס עיתון אהוב: מעריב וסתם: מה השעה עכשיו? עשרה ל-2 תפוח או בננה? תפוח.. כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מסנג'ר או אייסיקיו? אייסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אלך ללמוד למגן בתנ"ך..
איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון יותר קל, נראה לי.. אתה משועמם/ת? אחרת, הייתי עושה ת'שאלון הזה?
רעש אחרון ששמעת? מכוניות שנוסעות בחוץ.. ריח האחרון שהרחת? אוכל מהמטבח.. הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? אין ספר קרוב.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? "הדנובה הכחולה"

Carpet Crawler

New member
רוב התשובות שלי בפורום שנות התשעים

כאן. ועוד קצת השלמות: קצת בכללי... מרוצה מהשירות הצבאי או לא: לא היה לי כזה. בעד\נגד... תוכנית ההתנתקות של שרון: נמנע. דברים מועדפים... ג'לי: רק בשיער. בחדר: הוידאו כמובן. רעש אחרון ששמעת? את הכלב שלי נובח
(לא, זה לא דומה לו) ריח האחרון שהרחת? בורקס פיצה שאכלתי לצהריים. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? ספרות זולה

1Shir

New member
../images/Emo23.gif

קצת בכללי... שם: שיר גיל: 21 פירסינג: שונאת קעקועים: כנ"ל גובה: 167 מידת נעליים: 39 צבע שיער: שטני צבע עיניים: כחול אחים/אחיות: אין בן כמה אתה נראה: 20 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית ואנגלית מרוצה מהשירות הצבאי או לא: כבר הסתיים והייתי מרוצה הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: "אמא היתה זוחלת" סרט מושכר שראית: "חתונה מאוחרת" סרט בקולנוע: "תא טלפון" שיר ששמעת: this year's love-דייויד גריי השיר שנתקע לך בראש: under the thumbs-איימי סטדט הדיסק שקנית: שרה מקלחלן הדיסק ששמעת: ליסה לוב האיש שהתקשרת אליו: ליאת האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: תיקים באפילה איש שחשבת עליו: סקאלי האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא ממש את/ה רוצה לגור במקום אחר: ברור את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא ולא את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: לונדון בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם אין ברירה להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: לא אכפת לי נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא אכפת לי תוכנית ההתנתקות של שרון: מה זה? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: בסביבות עשר אולי נשבר לך הלב: אותו מספר? שברת לבבות: לא שידוע לי נישקת בנות: אפס נישקת בנים: עשר או יותר שכבת עם בנות: אפס שכבת עם בנים: קצת פחות מעשר (הכוונה למס' הבנים לא מס' הפעמים) השם שלך הופיע בעיתון: מספר פעמים התחרטת על דברים שעשית: קשה להיזכר דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: אהבה, כאילו ברור ממתק: שוקולד פרה שכבות לבן-חלב-מריר סרט מצויר: הסימפסונים קורנפלקס: במבה! מסטיק: הבה-בבה צ'רי צבע: ורוד יום בשבוע: חמישי היום הכי לא מועדף: אין לי כזה ג'לי: לא! תכשיט: צמיד, טבעת, שרשרת חורף\קיץ: קיץ! בחדר: דיסקים? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ידיד שלי אבל זה לא נחשב! ראה אותך בוכה: אולי אמא? הלכת איתו לסרט: אותו ידיד ממקודם צעק עליך: אולי גם כן אמא? שלח לך אימייל: חברה בקשר לעבודה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? שאלה עמוקה מדי... הופעת בציבור בפיג'מה? כן! בכית בסרט? בטח היית על במה? כן, של ביה"ס וכאלה חשבת שאת\ה הולך למות? לא! נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: תל ברוך צפון אוכל אהוב: סלט תוכנית אהובה: תיקים באפילה ספורט אהוב: כדורסל אבל גם לא ממש תחביב: מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: לין מרלין עיתון אהוב: "רייטינג" וסתם: מה השעה עכשיו? כשתיים ועשרים תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מסנג'ר או אייסיקיו? לא זה ולא זה מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לבדוק בפורום תיקים באפילה איזה ארוחה אחרונה אכלת? מנה חמה תיכון או אוניברסיטה? אונ' אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? רדיו ריח האחרון שהרחת? אוכל הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? תיאור של בית איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לא רינגטון, צלצול של חג המולד

למעלה