אהההההההההה
השאלון הזה רודף אותי
הוא כמעט בכל בלוג בישראבלוג... ורציתי לעשות אותו גם אצלי. <דר"א, מוזמנים לבלוגי> גיל: 18. פירסינג: עגילים באוזניים זה נחשב לפירסינג !?!? חחחח קעקועים: לא. גובה: 160.... מידת נעליים: 39, מכיתה ה'. <יש לי פשוט נעליים מכיתה ה' עדיין עולים עליי ועדיין יש מקום בנעל...
> צבע שיער: חום כהה.... צבע עיניים: חום.... אחים/אחיות: אח <31> ואחות <21>. בן כמה אתה נראה: אויייייייייי נגעתם בדבר קשה... אז ככה- פעם ילדה אחת בבית ספר נגשה אליי כי היא חשבה שאני מורה (?!?!?!?) ופעם בחור דיבר איתי באוטובוס והוא היה בטוח שאני בת 25 !!!! אההההההההההההההההה וגם היה לי אחד 23, שזה הכי נורמלי... משקפיים? גשר? משקפיים
כבר 6 שנים... והמספר רק עולה ועולה.
עבר פלילי: פעם גנבתי בגיל 8 במבה מהמכולת השכונתית... זה נחשב ?!? שפות: אני יודעת עברית ממש טוב
ואני אפילו יודעת קצת אנגלית... <90 בבגרות בע"פ... תודה רבה> וכמה מילים ביידיש. <ואני רוצה גם ללמוד גרמנית>. מרוצה מהשירות הצבאי או לא: אני דיי מרוצה מהזימונים שהיו לי עד עכשיו...
הדברים האחרונים שעשית... ספר שקראת: אני עדיין קוראת "סקס והעיר הגדולה".... סרט מושכר שראית: "עיר האלוהים"- מומלץ ביותר
סרט בקולנוע: KILL BIIL vol. 2 שראיתי ביום שישי
שיר ששמעת: "רקמה אנושית"- עכשיו ב 99 ... "השרב הגדול"- 100 אףאם.... השיר שנתקע לך בראש: שיר מטומטם שאימא שלי ואחותה שרות לנכדה של אחותה
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הדיסק שקנית: שנים שלא קניתי דיסק... אבל אני כיולה להגיד מה הדיסק האחרון שהורדתי- kill bill vol. 2 הדיסק ששמעת: kill bill vol. 2 האיש שהתקשרת אליו: המורה שלי לנהיגה שהודיע לי סופית שנכשלתי בטסט 2.
האיש שהתקשר אליך: גל. תוכנית טלוויזיה שראית: האקדמיה לצחוק. איש שחשבת עליו: הטסטר המזדיין השכשיל אותי למרות שנהגתי טוב
האם... את/ה דלוקה על מישהו: בזמן האחרון לא... אבל היום ראיתי בטקס בבית ספר את הבחור שהייתי מאוהבת בו שנתיים...
<סתם, אני כבר ממש לא מאוהבת בו...> את/ה רוצה לגור במקום אחר: בטח בכל מקום רק לא פה.... אולי באיזה כפר נידח באיטליה או בלונדון.... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן... הייתה לי כזאת. את/ה רוצה עוד פירסינג: חחח, לא.... את/ה אוהבת רכבות הרים: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן את/ה הייתם בחו"ל[אם כן איפה]: אנגליה, בלגיה, הולנד, צרפת, פולין. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אני אישית לא ארצה מערכת יחסים כזאת... אבל בעקרון לא איכפת לי.... להרוג אנשים: נקסט.... עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבא להם... נסיעה במכונית אחרי ששתית: לאאאאאאאאא
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כן
תוכנית ההתנתקות של שרון: כן
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן.
אי פעם שיקרת: ברור. אי פעם נעצרת: כמה פעמים... לא. היית מאוהבת: וודאי
נשבר לך הלב: וודאי
שברת לבבות: אין לי מושג.... נישקת בנות: לא. נישקת בנים: כן. שכבת עם בנות:לא. שכבת עם בנים: לא. <אני בתולה צנועה וחסודה...[פחחחחחח, ממש]>
השם שלך הופיע בעיתון: וודאי
יש מלא בנות שקוראים להן יעל.... התחרטת על דברים שעשית: וודאי
על חצי מהדברים שעשיתי בחיי הקצרים...
דברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות: חורף. ממתק: חטיף קליק החדש... ובמבה
סרט מצויר: "מוצאים את נמו"
קורנפלקס: כריות. מסטיק: מאסט כחול. צבע: כחול ככה, צהוב, ירוד. יום בשבוע: יום שישי בצהריים. היום הכי לא מועדף: שבת בערב וראשון. ג'לי: האדום הזה... מתה עליו
תכשיט: יש לי טבעת כזאת שמחליפה צבעים... ב 15 ש"ח בקניון... שאני ממש אוהבת. ועגילים...
חורף\קיץ: ברור שחורף
בחדר: מיטה, ארון, מדפים, מחשב, טלויזיה, טלפון, 2 כסאות, שולחן כתיבה, מריונטה, וכמה תמונות.... הקירות בצבע צהוב
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אנוכי. <צריכים לישון... יוצאים היום
> ראה אותך בוכה: יש מן פתגם שאני תמיד נוהגת לפיו: "צוחקים ביחד בוכים לבד", אז... אני מעדיפה כפי שהבנתם לבכות בלי שיראו אותי... הלכת איתו לסרט: עם אחד הידידים שלי לkill bill צעק עליך: אימא
שלח לך אימייל: יוסי, טל וגל <ידידים שלי...>
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן... אני אומרת את זה הרבה לאנשים. הופעת בציבור בפיג'מה? "בציבור" זה כולל את הגינה של הבית
אז אם כן... היום. בכית בסרט? ביום שבת ב"תעביר את זה הלאה"....
היית על במה? כן
מלא פעמים... ואני מנסה עד היום להדחיק כל פעם. חשבת שאת\ה הולך למות? כמעט כל פעם שאני חולה עוברת בי המחשבה של "זהו, אני הולכת למות
" נכשלת במקצוע?: וודאי
מי לא.... הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא. <אבל אם כן, רק בגלל שתמיד יש תור בשרותים של הבנות>
דברים אהובים: שיר אהוב: נועה של הים- יזהר אשדות <הוא פשוט עלה לי לראש...> אוכל אהוב: איטריות ביצים <נודלס... > עם ירקות ומרק עוף. תוכנית אהובה: שבתות וחגים <דההההההה>, אוז, סקס והעיר הגדולה, סיינפלד, עמוק באדמה... ספורט אהוב: לא קיים דבר כזה. תחביב: קולנוע. זמר/זמרת/להקה אהובים: שלום חנוך, יזהר אשדות, יהודית רביץ, היהודים, סיימון וגרפונקל, אנוק, סקאנק אננסי.... עיתון אהוב: ידיעות
וסתם... מה השעה עכשיו? 19:50 תפוח או בננה? בננה
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו
מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח... <יוצאים היום, אתם יודעים...
> איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים- ספגטי בולונז. תיכון או אוניברסיטה? שניהם
אתה משועמם/ת? תמיד רעש אחרון ששמעת? ילדים צועקים בחוץ. ריח האחרון שהרחת? ריח ? ריח פרחים וורדים... משהו.
הספר הקרוב אלייך, עמ' 103, שורה 17. מה כתוב שם? "הדאיג אותו עמוקות- אחיין שאותו באמת אהב. מר ב' רצה להיות...." "כל מה שאני צריך לדעת כבר למדתי בגן"- רוברט פולגום. טוב....... זה היה ארוך ומעייף...