אסתיה יקרה
ראשית תודה על הצעתך הנדיבה . אך לא חשבתי על לחפש טיפול , לא בתשלום ואף לא בחינם . למרות שהיה לי רומן קצר ומענג עם הסרטן , אך זה היה לפני 7 שנים , והסרטן סולד מאהבה ...... מכיוון שאני אוהבת על גבול המאוהבת בסרטן , אז הסיכוי שהוא יבוא לבקרני , הינו קלוש ביותר . אך שוב תודה על ההצעה . כתבת ...... "ללא הצבעים ששואבים אנרגיה, אור וצבעי אור שכן הם מכניסים את האדם ´למחוזות שחורים´ ושואבים אותו אפילו יותר. הפעולה הטבעית של הצבע השחור עושה זאת ומכך גם נובעת היחלשות תאי הגוף והיותם פגיעים לכניסה של ´רדיקלים חופשיים´ שהינם המקור להתפתחות תא סרטני." נראה לי שההתייחסות שלך לצבעים כהים , יוצרת אצלך את המודעות של כדברייך " מחוזות שחורים" ולמצב של שאיבה . אולם בעיני לכל אדם יש התייחסות שונה לגבי צבעים . אם כבר אנו משוחחות בפורום על דימיון מודרך ו-נ.ל.פ . רק מן הראוי שאדגיש , ששינוי פנימי בנוגע לצבעים הכהים יכולים להביא למצב של הפצת אור ולווא דווקא שאיבה של אנרגייה . אך אשמח לשמוע יותר על הסיבה שזה חלק מהמידע שאת משחררת לקהל בנוגע לצבעים הכהים . ועוד נקודה חשובה ..... אין טוב ורע בעולמנו . יש רק את ההתייחסות לטוב או לרע שאנו בוחרים בתוכנו . לגבי .... ומכך גם נובעת היחלשות תאי הגוף והיותם פגיעים לכניסה של ´רדיקלים חופשיים´ שהינם המקור להתפתחות תא סרטני." המקור של התפתחות או יצירת הסרטן , הינה פנימית . והחלשות תאי הגוף , או אם נדייק יותר מערכת החיסון שתפקידה לנקות את התאים הסרטניים מהגוף . היא נחלשת מסיבות הרבה יותר מהותיות , מכוחו האנרגטי של צבע . כשאת מציינת "כניסה של רדיקאלים חופשיים " ניתן לחשוב שהסרטן מגיע ממקור שהינו חיצוני לגוף . דבר זה אינו נכון ביסודו . כי יותר מכל מחלה או (מחל ה´) הסרטן , הינו מחלה הנגרמת בשל שינוי של תא של הגוף עצמו . אך לא ניכנס עכשו לכל הנושא הענק הזה . אני מברכת אותך על הטיפול שאת מעניקה למתמודדי סרטן . ומהמעט שכתבת על הדרך בה הנך מטפלת , הייתי רוצה להרחיב מעט על הדעה שלי בנוגע להתמודדות עם סרטן . אני מאמינה שבכוחן של אנרגיות , ועוד ניסים הקורים מבחוץ ניתן להעלים את סימפטום הסרטן . אולם מקום ההבראה האמיתי , זה כשאנו מצליחים לעורר את המתמודד לקחת אחריות אישית על מה שקורה לו . מאותו רגע , המטופל מתחיל לעורר את יכולות הריפוי האישיות שלו . אז אני מקווה שאיני מתפרצת בדלת פתוחה מחוסר ידע על הצורה של הטיפול שלך , אך הייתי ממליצה לך לשלב טיפול אנרגטי , בנוסף להעלת המודעות של המטופל . ולא רק שיחרור חסימות אנרגטי בלבד ..... אשמח להמשיך להתדיין ולשוחח על הנושא המרתק הזה , לכשתופיעעי חזרה במחוזות הפורום , ביום חמישי .... שבוע נהדר לכולנו ..... אני