הייתה בהולנד וקניתי אבן...

asdfgh

New member
הייתה בהולנד וקניתי אבן...

צהובה בצורה משולשת, ממש כאילו חתכו אותה עם סכין... זו ממש אבן מוזרה משום שיש בה חורים בגדלים שונים והיא לא קשה כמו אבן רגילה, ז"א היא רכה יחסית... הדבר המוזר ביותר באבן הזו הוא שלפני מספר ימים (קניתי אותה לפני כשבועיים), החלו להווצר על האבן כתמים בצבע ירקרק, כתמים שרק התפשוט עם הזמן... האם מדובר בסוג חדש של אבן שאיננו מוכר כל-כך??? אם כן, אילו אנרגיות יכולה האבן הזו להעניק לי??? עוד דבר אחד... לאבן ישנו ריח חזק ולא נעים כ"כ, ולכן קשה לי מעט להירדם (האבן כמובן מונחת מתחת לכר), ניסיתי לעשות לה טיהור חוזר וזה לא עזר... הריח החזק נשאר... אנא, עזרו לי...

FireDragon

New member
אמ....

בלתי אפשרי לזהות סוג של אבן בלי לראות ולבחון את האבן. אם תוכלי לפסרם תמונה זה יעזור, אולקחת את האבן לחנות שלא\ אקריסטלים כדי שיזהו אותה. כתמים בצבע ירקרק....יכול להיות שזה עובש? הדבר היחיד שנראה לי הגיוני זה שמישהו סידר אותך... מכר לך חומר דמוי אבן שהתפתח עליו עובש, זה מסביר את הרוך הבלתי מוסבר, את הכתמים הירוקים ואת הריח... (למיטב ידיעתי, אין כזה דבר "אבן ריחנית") נ.ב. אם הריח מפריע לך, תזיזי את האבן ממתחת לכרית, זה לא תמיד המקום הטוב ביותר בשביל אבן. בקשר לריח, טיהור נועד כדי לטהר מאנרגיות, לא ממשהו פיזי, ככה שכדי להוריד את הריח, עדיף פשוט לשטוף את האבן עם סבון.

asdfgh

New member
תודה רבה!!!

אבל, האם מישהו נתקל כבר באבן מוזרה שכזו??? (אגב, זכר)

stoneage

New member
האבן עם הריח

לפי התיאור נשמע כמו סולפור. היא צהובה, רכה יחסית, רגישה לשינויים - עדינה, והעיקר יש לה ריח רע (כמו גופרית של ים המלח) אין לשתות מים בהן הונחה אבן זו. לא מומלץ לשטוף במים (אולי זה מה שגרם לכתמים) ולא במלח. ניתן לשלוח תמונה או להגיע לחנות לזיהוי וודאי

asdfgh

New member
האמת...

מצטער על הבדיחה על חשובנכם, ניסיתי לתאר פה גבינה צהובה מסריחה, ורציתי לראות איך תגיבו... אם תסתכלו על התיאור הראשוני שלי תגלו שזה די משעשע... שוב, מצטער על הבדיחה...

stoneage

New member
בקריאה נוספת, אכן די ברור שתארת

גבנ"צ, ואנחנו כ"כ נאביים ואני כל כך רגילה לשאלות משונות שלא שמתי לב (מישהו בפורום אמר לי שאמהות לילדים קטנים מאבדות את חוש ההומור, אולי זו הסיבה...) העיקר , איך אפשר לאכול דבר כזה ?????

למעלה