זילברסקוור
New member
הייתה התחרות!
לא הייתי כאן דיי הרבה זמן ואני חייבת לספר קצת
זכיתי מקום שלישי!!!!! שוב, זה כולה קדם א' אבל זה בכל זאת משהו... אני מאוד גאה
הציונים דיי טובים, הרוב שישיות וקצת שביעיות חוץ מקטע שבה ההליכה לא הייתה אקטיבית מספיק ובהתחלה כשהיה צריך לעצור ולהצדיע. היא (לולה) עצרה, באתי להרכין את הראש והיא עשתה עוד כמה צעדים
עליהם קיבלתי 5. ציון כולל זה 128 מתוך 210. אם יש למישהו כוח לחשב זה יהיה נהדר XD לא לא כל כך טובה במתמטיקה... היה רק דבר אחד שאכזב אותי. זכו שני אנשים במקום ראשון ושניים במקום שני. שניים מהם עשו מעגל דיי לא טובים... במקום 20 קוטר שלוקחים 10 מצד אחד ו-10 מצד שני, הם לקחו מטר מצד אחד של המגרש ו-19 מצד שני, זה ממש לא היה מדוייק וכל המעגל נטה לצד שמאל בצורה קיצונית. אמרו לי שבמבחנים האלו הכי חשוב דיוק, ושאם סוטים מהמסלול זה עולה בנקודות רבות - איך הם זכו במקום ראשון ושני? (ואגב, רק בנאדם אחד או שניים הוליכו את הסוסים על המתג. והיו רגעים אחדים שלולה הייתה נחמדה והלכה על המתג
) ועוד דבר... כתבו לי שאני צריכה להיות גמישה במרפקים - וצדקו. הבעיה היא שברגע שאני מכופפת את הפרקים ונהיית יותר גמישה איתם אז נוצרת בעיה.. אם הסוס מכונס אז זה בסדר, ככה זה אמור להיות. אבל כשאני עושה את זה כשהוא לא מכונס אז או שהוא עוצר או במקרה של לולה לדוגמא - הוא טס.עכשיו, כדי למנוע ממנו לרוץ צריך להאריך מושכות טיפה, אבל אז אין קשר. וגם אם אני מצליחה לשמור על קשר, אני לא יכולה לעשות בלימות חירום אם הסוס משתגע כי המושכות ארוכות מדי!
אני נשמעת דיי מטומטמת אבל ניסיתי לעבוד על זה ומנסיון מר זה לא ממש עובד! זה מטריף אותי... איך פור גאד סטייקס אתם מצליחים? (אלה מביניכם שמצליחים כמובן
) ראיתי באליפות העולם בדרסז' שהמרפקים שלהם מאוד מכופפים, ממש זווית של 90 מעלות... זה אמור להיות ככה? (ז"א, בתור התחלה כשמתאמנים על זה והכל) שכרון חושים קל, תודה על ההאזנה
לא הייתי כאן דיי הרבה זמן ואני חייבת לספר קצת